上一頁下一頁
發新話題

CA 4月9日 (六) 超值光豬淫k團

收藏  |  訂閱
244  48.1k

引用:
原帖由 buzzbaby 於 2011-2-22 10:15 發表 查看引用來源

問題田長,
我都想知!
另外,如果出左事,你會点做? (你好似舊年先去CA玩!)
:smile_41: 今次又坐大巴同埋住K場樓上曱曱屋???

麻煩你回答!
今次坐白牌車

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 10:06 發表 查看引用來源
想問團長幾個問題 , 如果有團友走數 , 或者係不知情既情況下 , 破壞左 K 場既物品 , 損失既部分 , 係由你團長個人全部負責 , 定係由成團人去一齊分擔呢 ?
大家都知道 , 玩光豬一定要除衫架 , 如果玩完之後 , 有團友 ... 發覺唔見左私人貴重物品 , 例如銀包或者手機 , 你又會點處理呢類突發性問題呢 ?
如k場物品損壞, 誰破壞誰負責.
所有財物必須自己保管和負責

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-22 21:52 發表 查看引用來源

你有冇睇清楚問題架 , 不知情的情況下 , 即係唔知道邊個係破壞者呀 , 明白未呀 ?

重有 PK 團友走數呢個問題 , 你會點處理呀 , 田長 ?

:smile_o01::smile_o01::smile_o01:
唔知情只有大家賠..
我會先收錢再開始ktv, 無走數

引用:
原帖由 CP-隊穿長 於 2011-2-22 23:29 發表 查看引用來源
以前都未試過會咁講野既田長,我覺得好屎勿鬼喎,恕我直言!:smile_13:
I see, next time, I be careful of my speech

引用:
原帖由 yuenyuen5000 於 2011-2-23 21:27 發表 查看引用來源
師兄仲有無位
勁想join
it is full, sorry..

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 09:38 發表 查看引用來源

田長 , 你都未同大家講 , 如果有 PK 走數 , 甘囡囡既坐台錢 , 係田長你個人負責 , 定係團友一齊分擔呢 ?

重有 , 如果有 PK 同囡囡過夜 , 屌完之後 , 係囡囡訓緊個陣冇俾肉金走左 , 之後 PK 條囡囡吹雞 , 搵人圍係酒店未走既團友 , 你又點處理呢類問題呢 ?
發生事必然會找相熟經理協商解決, 大事化小

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-23 22:32 發表 查看引用來源

你意思係搵相熟經理就可以坐台唔使錢或者叫雞唔使錢 !

團友走數 , 囡囡既損失就由 K 場負責 , 田長你既帶團手法真係勁呀 !

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:
老師, 之前如有得罪, 我向你道歉, 放過我啦

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-2-23 16:05 發表 查看引用來源

老師即係老師!

:smile_o12: :smile_o12:  真心比你嘅。
Dupplo 兄, 你講句公道說話...
我係唔係真係甘差?
況且我又唔係出膠 post..,

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-24 10:37 發表 查看引用來源

ANDY 田長都未答大家 , 如果有團友同田長既主場囡囡過夜 , 之後俾囡囡偷錢 , ANDY 田長會唔會學某知名團長甘 , 係國內多留一晚 , 之後返主場陪同團友討回公道呀 ?

:smile_o05: :smile_o05:
坦白講, 財物必需自己保管好. 如果發生這揰事, 我好難幫,
所以不要帶過份多的現金和財物

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-2-25 09:50 發表 查看引用來源

一早講能力不足 , 難以兼顧就好啦 , 何必講到自己服務質數 , 帶團為先呢 !

你去問問其他團長 , 如果有主場囡囡偷團友錢 , 團長一定會為團友返主場討回公道 , 當然 , 追唔追得返團友既損失就係後話啦。

如果 ...
如你對我有太多壞疑, 我歡迎你退團
我只因工事及私事繁忙, 團費又平宜, 才一團不帶這麼多人..
另外, 多位 C HING 亦曾經跟我說過不想一團太多人.
我之前已向你道歉過, 我亦尊重你, 亦對你忍讓.
請你由這刻開始, 不要再針對我..

反正5/3就出發.., 到時就知好唔好..
另外, 我的確是新團長, 有待日後進步, 因此亦多謝你的意見

至於團友被人偷錢, 我又無話唔理, 我一定找相熱經理幫忙,
請你不要睇死我

我承認有我開團有唱好成份, 但距離事實不遠
平衡了價錢和服務

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆