文錦渡開左新巴士綫~...

收藏  |  訂閱
10  5.2k

文錦渡開左新巴士綫~...

個人行過,原來加左好多綫無人知.
1/10開通左啦.

加左幾條華通車,上水,葵興,荃灣,北角,深水步好似都有,都有大巴去文錦渡.
仲好平乍,去荃灣$30,北角$40,甘抵,邊到溫呀.

仲有回程原來有車去九龍塘,沙田,太子,個d車系回程經文錦渡,所以可以上車買票.

文錦關口見有免費van去東門同羅湖其他地方,但我無坐,的士錢都享埋呀...

引用:
原帖由 陳九@狙擊事務所 於 2008-10-9 08:52 PM 發表
大家咪聽佢9up呀.........過咗關無接駁車㗎:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
點會無免費van呀,關口有幾架東門車,你食左呀:smile_30:

引用:
原帖由 carskars 於 2008-10-9 09:13 PM 發表

會查明事實, 如有虛假, 依法辦理!!:smile_34:
甘我過關真系見有去東門d接駁車麻.........

引用:
原帖由 食煙既仆街佬 於 2008-10-9 09:28 PM 發表
你叫,即係唔係條線包埋..........早响丫麻:smile_45:
比人ban左又黎呀你.

系見呀,見到有呀,仲好多架,仲問我系咪上車,甘我趕住去叫鶏,無能理到......:smile_30:

引用:
原帖由 食煙既仆街佬 於 2008-10-9 09:36 PM 發表
你呢個都未ban:smile_30: :smile_30: :smile_30:
where a u ?:smile_30:

引用:
原帖由 ultracoke 於 2008-10-10 08:34 PM 發表
多謝提供交通資訊!
上水個站起翠麗花園架,幾方便呀又平,20元乍,平過坐火車,又有冷氣,招呼一流.:smile_30:

引用:
原帖由 hk_snoopy 於 2008-10-11 12:58 AM 發表

貴過用八達通由上水火車站坐東鐵 $18.8 , 平D 又班次密D

但坐文錦渡d車過關,人都爽d,唔駛走難甘,無人同你爭,好relax架,

行去向西,黃貝嶺又方便,正呀!

不過唔知上水"翠麗花園"個站起邊?

引用:
原帖由 clementbbq 於 2008-10-12 11:25 PM 發表
咁荃灣呢?係邊度上車呀?
地鐵站附近...

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-13 02:19 AM 發表
都唔知真定假:smile_35:  
你緊系小上大陸玩呢:smile_30:

引用:
原帖由 clementbbq 於 2008-10-13 01:18 PM 發表

係咪同去皇崗車站一齊呀?
may be...........

前往最後回覆