一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
20  85.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-27 12:52 AM 發表 查看引用來源
我話甘願受罰,HB就立刻掉下工作,過來陪我吃飯。我們再次來到第一次吃晚飯的西餐廳,很浪漫地吃個晚飯。飯後,我們行了一會兒,HB就問我,是否真的比他罰,我點了點頭回應。

我們到了一間時鐘酒店,環境有點舊 ...
睇晒,非常掂!!!!!好sweet呀  

我地既第一次...............就既攪笑又難忘

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-27 09:26 PM 發表 查看引用來源

多謝支持阿,我都想看你同豬公的第一次啊
我同佢一齊果時,好耐無同男仔行埋,
亦從未見過其他jj(4仔果d唔計,講真實),
一見到佢條大 size jj,我嚇到縮埋一邊,我愈縮佢愈追住插,
系異國風張床度追來追去,想起個情景我覺得攪笑咋:smile_30: :smile_30:
而家就梗系主動琴啦

本來想出返post既,不過依家我d post出左無咩人睇所以費時side時間,
豬公開口再post啦

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-1 08:35 PM 發表 查看引用來源

原來我係主動....
HB被我感動了,現在越來越錫我
咁咪好囉,其實我不嬲睇你D POST都知佢好鍚你

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-1 08:49 PM 發表 查看引用來源

真係?好開心阿

好多人多覺得HB對我唔好架
夠有人成日黑心話睇我幾時比豬公飛啦,成個性奴咁喎.........我唔理人地架,
你鐘意點睇就點睇啦:smile_o01: :smile_o01: 佢對我好果時,難以想像咁好:smile_o05:
你都一樣,唔洗理,諗下點令自己男人開心,至系我地要做既野

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-1 09:04 PM 發表 查看引用來源

講真,我反而覺得豬公點會捨得唔要你,有一個對自己甘好既女朋友。

我同你都幾似,都係想對方開心...他開心,我就自然開心。
根本令男朋友開心系女朋友要做既野,
d人成日勸男人對你唔好,咁有無諗過其實自己有無先溫柔體貼,
先為對方設想,如有,你可以話個男人唔好,如無,就自己反省下.

你HB都一定唔捨得離開你啦,你又聽話唔會成日狂打電話CHECK住晒,
好多女仔都做唔到呢一點

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-1 09:42 PM 發表 查看引用來源

真係好偉大 :smile_o06:
自問唔係一個溫柔體貼既人
相反仲好粗粗老老
依家其實好多時都係 bf 就我多過我就佢
所以我一直都話我唔係一個好既女朋友
傻啦,只是我系自己鐘意既人身上,可以好溫柔,好細心,好高eq,
似阿媽多過似女朋友架:smile_o01: :smile_o01:
咁你幸福啦,你男朋友一定愛你深,比你愛他深,是嗎??:smile_o06:

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2010-3-1 09:48 PM 發表 查看引用來源

娘親,我要食奶奶:smile_o11: :smile_o11: :smile_o11:
我去買奶粉啦,
對私家奶系豬豬專用架:smile_o06:

引用:
原帖由 mncy 於 2010-3-1 09:53 PM 發表 查看引用來源

咁我 bf 一定似老豆喇
幾乎所有野都係佢照顧我 :smile_o06:
但又好煩好長氣 :smile_o08:
鐘意一個人自然會照顧周到,
你唔感動咩:smile_o06:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-1 09:54 PM 發表 查看引用來源

我都開始大......
我唔知道啊...
不過我唔捨得HB...:smile_24:
將來既野將來先算啦,
反正你地系注定既話,一定系會一齊,
否則做咩都會分開,隨緣啦:smile_o06:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-9 10:04 PM 發表 查看引用來源

哈哈 ,其實我都想問HB點解以前唔投考警察。他甘高大
做police唔好,超辛苦,危險,複雜,入去好仔都變壞仔:smile_o08:

前往最後回覆