30/9 沙灣唱k團

收藏  |  訂閱
16  2.4k

引用:
原帖由 jackyboyxz 於 2008-9-29 01:35 PM 發表
Push~push~:smile_38: :smile_38: :smile_38:
我一陣會落香港........充電先.....電話無電........聽日覆你~~~~~~~~~或bring vodka

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 02:46 PM 發表
又繼續呀  
搵d野撈先....再上......吊西~~~~

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-29 02:52 PM 發表

咁利害
唔算利害.......琴晚去完天地x玩能完......玩到3點左右.....再去向西找哈妹

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-29 02:58 PM 發表

好多老襟!
琴晚我老死起天地x玩能完.....車我同fd去向西找囡吊西~~~~~~~
勁能多媽咪起度拉客.......而我找..........copy條囡....哈妹

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 03:14 PM 發表
我唔食快仔既:smile_45:
個個都話食哈妹
有乜法子唔殘 :smile_29:  
殘唔殘得過白粉妹呀????

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-29 03:05 PM 發表

好唔好食呀:smile_30::smile_30:
我個fd仲玩3p tim呀~~~~~~~~~

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 03:14 PM 發表
我唔食快仔既:smile_45:
個個都話食哈妹
有乜法子唔殘 :smile_29:  
有件人妻好介紹......o岩唔o岩??????

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-9-29 03:26 PM 發表

做埋扯皮條?
唔算O既~~~~~~~~~

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 03:27 PM 發表
熟女我岩呀:smile_46:
咩質地先:smile_14:
有顧美華級數先call我:smile_15:  
有范冰冰O既QUALITYO岩唔O岩先???????????;p

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-29 03:31 PM 發表
係咪咁筍盤呀
幾時介紹:smile_04:  
有呀~~~~~~~~~不過係沙灣~~~~~~~~~一係食住我o個先:p

前往最後回覆