一切從打賭開始 (完)

收藏  |  訂閱
33  85.3k

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-2-26 11:03 PM 發表 查看引用來源
我都出過唔少post,但就無講過我同HB既第一次。

07年的時候,我還是個學生,所以就好清閒,經常流連某個討論區。係將近聖誕節既某一日,我係那個討論區認識了HB。 HB那個時候又係比較得閑,都係剛剛去那個討論區。 ...
好回味呢
:smile_o06:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-1 11:28 AM 發表 查看引用來源

um~~
我又好似記得佢講過呢段關係係bf/gf 喎
5通我記錯 :smile_13: :smile_13: :smile_13:
你記住温仔就叻 d
引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-1 11:14 AM 發表 查看引用來源

下!? 你同 HB 唔係就係 SP 關係咩? :smile_41::smile_41::smile_41:  你解釋你地唔係男女朋友,又強調唔係「單向」戀情,咁奇怪既?咁究竟你地咩關係呀? 聽你分享咁耐,一直以為呢個令你死心塌地、欲仙欲死既 ...
花花小公子, 看來你一 d 都唔眼花花喎:smile_53:

公主堅貞的愛情, 世人俗子豈能明解    

引用:
原帖由 花花小公子 於 2010-3-2 10:42 PM 發表 查看引用來源

no offense, 但恕我再次直言,你完全唔知道咩係 「現實」 囉!

你之前強調自己同 HB 唔係 sp / sl 關係,但而家你又話係...  你知唔知自己嚴重矛盾呢?你預左會同佢分開,咁就唔好傷心啦。 既然預左同佢無結 ...
旁觀者清, 你算肯敢講現實的人,

anyway, 好果見到有人信埋 d 歪理謬論, 比人呃, 究竟係炸唔知, 支持佢去自甘下去, 定係勸下佢

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-2 11:21 PM 發表 查看引用來源
嘩 DISCUSS 2 DAYS 啦
仲講呢個話題 ??? :smile_o04: :smile_o04:
講下你好唔好

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 10:19 PM 發表 查看引用來源
其實大家當我同HB係SL關係
係咪成件事會好d 呢
好些掛:smile_13::smile_13::smile_13:
起碼我唔會祝一對偷情的男女白頭到老, 綠帽年年有餘比人先啦

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-3-2 11:24 PM 發表 查看引用來源

你又想講我乜 ???  :smile_o04: :smile_o04:
你係咪又想吊AR ???? :smile_o02: :smile_o02:
好多話你腳好靚喎

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2010-3-2 11:10 PM 發表 查看引用來源

中女其實係25+
30+ :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-2 11:28 PM 發表 查看引用來源

你應該會明白架,我知道我做緊乜...
唯有在身邊默默睇住你囉, 唔係唔比你去玩, 後生女, 玩下無所謂, 玩完要識返屋企食飯呀

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-3 12:10 AM 發表 查看引用來源

不用擔心我。
早 d 訓啦, 你唔好病呀, 仲要見 HB 啊

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-3 09:26 PM 發表 查看引用來源

但我又訓唔到阿
diy la ~~
引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-3 09:00 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=242506070&ptid=11634032][/url]

我發覺我係喜歡去愛人多d....哈...
好似每一次戀愛,我都會好投入。
你有好多次咩 :smile_41:

前往最後回覆