上一頁下一頁
發新話題

▲△▲△ 920 咀咀 NoonK 慶祝肥龍見習版主派對 今欲王朝 vs 家好月圓

收藏  |  訂閱
166  11.3k

▲△▲△ 920 咀咀 NoonK 慶祝肥龍見習版主派對 今欲王朝 vs 家好月圓

9月20日咀咀NoonK我們慶祝肥龍見習版主

玩樂地點 : 咀咀中檔K場  
集合時間 : 14:30
仁 K時間 : 16:00-20:00(逾時加mm枱費)
酒水K房費用:人仔250
女友招式:200,300(95%安全房100,普通房60)

全程飲啤酒

出席人仕
十二哥,濟癲,蝦師亨,十二少,King哥,joe鮑,老費,嘉嘉,玲玲,RayKK(話唔夠膽報名)夜遊月(遲左報唔到名)

成班工程人員浩浩蕩蕩出發,先醫五藏,準時四點十分到場,一進場,全場海嘯,波濤胸湧,穿過驚濤駭浪,進入工程指揮室,啤酒都未叫,玲玲已經帶了30多隻小艇,老費急不及袋,選左隻眼大大長頭髮大耳環,OL Look,斯斯文文,你估含唔含:smile_47: 啤酒到,雖然無叫肥龍嚟知佢忙,都舉杯慶祝肥龍候命版主

跟住未有小艇睇啱,唯有跟OL & joe鮑鬥地主,跟住濟癲撞返之前隻【嘩哩嘩哪】一齊玩骰盎,【國家規定】順半搶一,順輸五蚊,搶輸十蚊,OL話唔飲只俾錢,好 夠大方。一邊劈,十二少&蝦師亨着住件救生衣出去捉魚,最後各人都各有所愛,但King哥就執左隻深海墨魚蝦師亨就撈到條啜吻魚仲係OL表妹,無啦啦同蝦師亨做左老表

酒過三旬,OL問我去唔去睇工程,我話好。先交低100工程保險費,進入工程工作間,多個天文台看管,防止工業意外:smile_30:通道防火設施,滅火筒俱備,當然必須佩帶安全帽:smile_04:site入面毛巾乾爽,兩塊大鏡,Good

先做熱身,發現两隻紋身公仔:smile_27: OL開始含舟答答,含含下佢話:smile_38: 噢!响塊鏡見到自己,真係俾佢【吹撚漲】十零分鐘佢問我準備好未,我反問駛唔駛拜四角先?

進入打樁工程,打打吓佢又停:smile_27: 問我有無去過
【今欲王朝】又點樣?佢話佢係枱王,好小接到ED工程,唉.. 打完一輪樁,佢話調轉,OK
成隻田雞反肚貢,先用[盤古]教授既"九淺一深法",OL開始進入咬唇狀態,我突然用一招來自[Louises]既"按兵不動"..嘿..問腩番佢有無睇過家好月圓】…佢好無奈 問妳死未,接住90度然後180度...:smile_47:

完事後步行約60級樓梯回工程指揮室,原來個個都去左勘察工程,酒錢埋單每位150
跟住會賓樓【家好月圓房】睇結局篇,十二哥問跟住去邊,老費話95%鐵竇,十二哥話仲嚟,當益壯而彌堅,結果一行人等,零晨两點回港

另外昨午

上細費屋企coke_light指稱嘅【高尚雞】正進行啤公仔注塑工程時,有條粉皮來電十幾次連續性騷擾工程進行,話盤古電話無人接聽,關檸我7事咩 報警吖嘛,蒲佢阿摩騰騰夸,你估邊7個?..佢專揀大波(火山孝子雞見仇)

候命龍版你話ED人應唔應該遣責扣分(人格上)

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-23 09:41 AM 發表 查看引用來源
早晨呀:
費生
表姊
蝦公
表妹
施公
龍伯
joe鮑
十二少:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
早晨呀:
joe鮑,濟癲,盤古,表妹,表妹夫,施公胆拖260,306,龍伯,

引用:
原帖由 dragonor 於 2008-9-22 07:55 PM 發表 查看引用來源
:smile_35: 我都唔喺你出席名單. 個帖又關我事 多謝分享, 有冇相睇呀
雖然無叫肥龍嚟知佢忙,都舉杯慶祝肥龍候命版主

版主要勇於接受俾會員擺上枱 無相啊,無記者嚟,當Promote lor

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2008-9-22 08:16 PM 發表 查看引用來源
講到個OL好似好正喎...:smile_47:
個OL唔係好似好正 係好腩正:smile_46: 你問下D在場人仕,
不過真係俾佢吹到"啤"一聲

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-9-23 09:55 AM 發表 查看引用來源
早晨費生
又打風喇  
傍晚最接近
未温書,琴晚大昏迷?

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-22 11:46 PM 發表 查看引用來源
但係主角居然唔知要到....:smile_13:
版主要勇於接受俾會員擺上枱

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-23 05:59 AM 發表 查看引用來源
咁又幾有道理喎...老婆都無老婆...去sn 都未必入去焗桑拿啦
雞尾酒無理由擺個"雞屎忽"落去:smile_30:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-23 10:10 AM 發表 查看引用來源
仲有{見習版主龍兄 }擦吓鞋先,同埋姣姣圓彩雲
蝦公斗膽替你報左名:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 szesze1025 於 2008-9-23 10:09 AM 發表 查看引用來源
好精彩喎早晨呀各位師兄:smile_38:
瑤柱冬瓜湯:smile_30:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-9-23 10:24 AM 發表 查看引用來源
報乜春   
930:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆