上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
166  481.2k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-1 09:40 PM 發表 查看引用來源
講起都激死人.... 平時都搞好耐架啦 .... 今次仲耐成 9 個字都有 ! 都唔知係咪死忍架 !! 插成 9個字都未射 ?
初時都諗住瞓架 ... 點個個衰妹由細聲... 咁叫...慢慢變到大聲咁呻吟 ... 我聽到都心郁郁.... 雖然 ...
真係快手既字..樓主:smile_15:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-2 10:48 PM 發表 查看引用來源
佢可能想睇下我瞓左未 ~~~ 佢叫左我個名 2聲 (好細聲,唔知係咪驚比我堂妹聽到)
我就緊係唔理佢啦 .... 唔通我起身叫佢出返去咩,+上我又想睇下佢想點呢
佢見我冇反應就行左入黎仲順手關左門(因為佢入左黎間 ...
yo..樓主咁快update既..真係好

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-2 10:48 PM 發表 查看引用來源
佢可能想睇下我瞓左未 ~~~ 佢叫左我個名 2聲 (好細聲,唔知係咪驚比我堂妹聽到)
我就緊係唔理佢啦 .... 唔通我起身叫佢出返去咩,+上我又想睇下佢想點呢
唔好呀..唔好唔update呀..冇左你..我地會冇哂動力嫁.

引用:
真係好鬼正..係後面一邊狗仔推你..1邊輕力你你pat pat實好爽

樓主吾洗訓??

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 07:47 PM 發表 查看引用來源
講埋 PART 6 先
我見阿 JO D 野向妹妹流緊出黎...咪同佢講要廁所囉,佢聽到之後冇出聲用手拎轉我個人同我面對面 !
JO:唔好咁快走開先啦 ! 我想攬多妳一陣 (好似佢係女仔咁:smile_24: )
我:衰人,你射左入去而家流緊 ...
更新得咁快..真係好呀..

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 09:00 PM 發表 查看引用來源

想睇相就 +油啦 1600 POST 新 POSR
1800 新相 !! 囉
哈哈..露妹呢排番工辛唔辛苦呀??

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 09:15 PM 發表 查看引用來源

就係辛苦 !!
人地咁辛苦都 POST 上黎 !! 反而仲少左人回 POST
見到人地仲多人回 POST 過我 .....
再係咁 ..... 我唔出 POST 架啦 .........
女人好小氣架咋 !!!
唔好咁喇..可能大家都有野做姐..唔比咁小氣呀..露妹..辛苦咁幫你按摩呀..

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 09:34 PM 發表 查看引用來源

咁我都要做野架嘛 ~~~ 返到黎又要出 POST  !! 邊有可能個個回 POST 呀
前排人地冇新 POST 咋...... 趺到去第 3版呀 ......
你地邊個讚過我既 ! 話鍾意我淫呀 ~~ 個 D 我記得既 ! 所以咪有 D 人會有 我 MSN 有 ...
哈哈..我都讚過你淫嫁WO..同埋係咪我留既CM你都1定會回嫁..XD

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-7-6 11:24 PM 發表 查看引用來源
好悶呀 ~~~ 有我 MSN 既朋友仔可唔可以而家同我傾下計呀 !!
我向 MSN 等你地呀
你今晚唔累咩..唔知你會唔會比msn我呢..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆