[TW/foot] 再來荃灣足浴包膠 (p.11 再來天X包膠)

收藏  |  訂閱
32  38.5k

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2009-6-25 03:26 PM 發表 查看引用來源

講講下又9痕TIM.....:smile_47:
今日又想上足浴!!!
我日日都痕
但褲袋沒有錢囉:smile_45:

昨晚終於本月最后一劑
上次食左鴻x林外賣人妻…唔錯…
一於再接再厲…試下注場技師…
點知…奶晒野…應該唔會再去:smile_27:

技師好C9下…驚喜手勢好一般…
本來唔想架啦…最終洗多一舊水咁囉…

相信好師兄都食到好野咁喎:smile_44:

睇來真係要試下多X彩先得喎咁

昨日又痕啦…又要洗錢啦
初頭諗住去多X彩呀…上到去…哦﹗?原來裝修…
咁…拿拿聲去英仔啦…點知…又閂門…唔知咩事…﹗?
又唔想上全X足…咁唯有過去栛和街啦…
上左天X足……
技師都幾清純…不是上等不過都可以的啦…是是但但一餐…
都幾落力…雙鐘加驚喜又係350……:smile_44:
地方都可以接受的…不過其他技師就睇唔清楚…全部比個背我睇…
有一件好似幾后生咁…不過睇唔到正面…:smile_45:

引用:
原帖由 金龍華 於 2009-7-3 11:47 AM 發表 查看引用來源

荃灣去到觀塘
唔好意思師…打錯左…應該係協和廣場…:smile_44:

引用:
原帖由 RPATPAT 於 2009-7-3 05:05 PM 發表 查看引用來源

t680兄,

請問驚喜過程如何呢?:smile_47: :smile_47:
過程麻麻地啦…
可上手囉…因為牛仔褲關係…
個技師重同我講…話唔好成日打機喎…
叫我正正經經搵個女仔執一劑喎…
如果唔係會影響個度的功能喎…
是否真有其事呢?

引用:
原帖由 pig2006chu 於 2009-7-4 01:54 AM 發表 查看引用來源

t680 c-hing 真係唔好彩, 你忘記咗多x彩呢幾日裝修呀...........................
係呢…冇聽書囉…
所以摸門釘:smile_45:

引用:
原帖由 chunyin319 於 2009-7-4 04:23 PM 發表 查看引用來源

係,絕對無錯!不過成日打機一定可以練到耐力
始終做係俾唔到打機個種感覺
仲有..Keep住成日出嘢係可以保持心境開朗
掁興經濟之餘又可以使到閣下之前列腺得到運動而防止肥大

據聞多姿彩大執完有2 ...
係呀?個技師話打得機多…打垉會好難起喎…
是真的嗎?

前往最後回覆