上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
565  446.4k

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 07:44 發表 查看引用來源

師兄,小弟同老婆都係屬於性慾強嗰隻,體能都算ok但係老婆呢幾年對性嘅需要真係好犀利,好彩我都仲叫應付得到
扯唔起就仲未試過,冇咁硬就試過,不過插入去郁多幾下反而又硬返曬
不過呢樣嘢真係睇習慣同適應,不過有時太 ...
真係請教吓師兄食咩嚟補身,咁鬼FIT嘅💪🏾😂

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 08:05 發表 查看引用來源

真係冇食乜嘢補身㗎喎🤭係食下啲維他命補充劑同飲下湯,好fit就唔算可以啦
師兄咁食女法,好難唔信你唔fit囉💪🏾🤣

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 07:49 發表 查看引用來源

佢成日都扮後生㗎啦,裝扮下咁佢又唔係話好差嘅🤭雖然梗係冇嗰幾個40路咁堅挺,但咁又未鬆如果唔係第二次我都唔會屌佢啦
我係諗緊佢生日扑唔扑佢,不過未玩過3p有啲興趣想搵佢試下🤣🤣 ...
佢生日就等佢試吓。。。3P+後欄啦😆😆😆玩到佢虛脫😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 09:42 發表 查看引用來源

諗下啫🤣🤭你估佢一定肯㗎咩?
佢會唔會餓咗一段時間?如果係就掂哂啦😂😂😂

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 10:21 發表 查看引用來源

佢成日都餓㗎啦梗係餓咗好耐啦🤣如果你話想叫佢佢日日都得🤭🤭
有冇咁撚大食?😆😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 10:34 發表 查看引用來源

就咁睇表面唔似㗎🤭只要你啱佢心水一坐低傾兩句,就姣到出汁成個痕樣現曬型🤣我識好多50路嘅女人,但係論姣或者淫家姐肯定係第一🤣🤭你唔搞佢佢會主動搞你😌😌 ...
主動擒添呀😍😂

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 14:09 發表 查看引用來源

我老婆就喺呢類型,不過都有五尺三/四,多水多汁到不得了(不過都唔算太瘦底)
嫂子哩種高度同身型,抱起嚟掛鼓真係冇得輸😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 14:42 發表 查看引用來源

近期佢鍾意我坐喺床邊,佢踎上嚟攬住我條頸,喺度dun我🤭我又可以揸佢同啜佢對大波波,佢妹妹又可以吞曬我成支嘢,佢鍾意成支嘢頂盡佢🤣
嫂子真識玩。。。師兄索性抱起佢嚟屌啦😍😂啪啪聲重過癮啦😍😆

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 15:17 發表 查看引用來源

係呀,你又知嘅?又出賣下老婆先🤫🤭
阿嫂對腳真係好q正囉😍😍😍

引用:
原帖由 mm28 於 27-5-2024 16:40 發表 查看引用來源

都要好夠體力先得😅反而最細粒嘅家姐就畀我龍舟掛鼓屌到佢呱呱叫🤣
同家姐掛過?😍😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆