上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
843  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 11:55 發表 查看引用來源

邊度都要有收入去營運,呢度無廣告,無update,仲run到,已難得。
難得開左咁多年。

希望繼續落去啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-10 11:55 發表 查看引用來源

邊度都要有收入去營運,呢度無廣告,無update,仲run到,已難得。
難得開左咁多年。

希望繼續落去啦。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-11 11:50 發表 查看引用來源

其實呢度都好既,人唔多,而且......呢度放圖好似無限制。
呢度自由度大好多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-11 11:50 發表 查看引用來源

其實呢度都好既,人唔多,而且......呢度放圖好似無限制。
呢度自由度大好多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-12 00:31 發表 查看引用來源

師兄有無去其他post,放咩都無人理,HAHA.......
好好醜醜都讚正架。
係啦,有些post放埋片添好自由

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-16 16:46 發表 查看引用來源
無思分享 -- 靚女。

話說早兩日坐地鐵,頭站,人唔多,我上車,唔知大家會唔會,一排位,通常首選坐最左又或最右邊位,俾人坐晒,先會坐中間,可以既,都唔會選同陌生人坐為先,咁我照慣常就坐最側邊既一個位,有趣既係,有位短裙靚女坐我旁邊 ...
問靚女電話嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-16 16:46 發表 查看引用來源
無思分享 -- 靚女。

話說早兩日坐地鐵,頭站,人唔多,我上車,唔知大家會唔會,一排位,通常首選坐最左又或最右邊位,俾人坐晒,先會坐中間,可以既,都唔會選同陌生人坐為先,咁我照慣常就坐最側邊既一個位,有趣既係,有位短裙靚女坐我旁邊 ...
問靚女電話嘛

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-17 10:47 發表 查看引用來源

有無伏先,如果真係得,你會唔會想同佢有下文先?其實我覺得問就無問題一定拎到。
拎咗電話再諗下一步

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-9-17 10:47 發表 查看引用來源

有無伏先,如果真係得,你會唔會想同佢有下文先?其實我覺得問就無問題一定拎到。
拎咗電話再諗下一步

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2024-9-17 12:35 發表 查看引用來源

宜家呢個世代,係咪真係問,就一定會擺到㗎?
靚仔問,拎到的機率幾高

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆