上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
843  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 13:22 發表 查看引用來源

難得架喂,HAHA......
仲要主動send相嘛~~~~
夜晚又會講攰唔攰啊?我剛應酬完醉醉地,沖完涼而家抖緊,你呢??
呢D對白,係唔係引死人先。

...
都幾識同人傾計~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 17:50 發表 查看引用來源

乒乓同埋羽毛球,外國都追得好快好貼。
男女單已經唔係中國,個安賽龍仲識普通話添,香港要再有牌,其實.......好難。
游水中國追番外國網球女子仲贏左冠軍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 17:50 發表 查看引用來源

乒乓同埋羽毛球,外國都追得好快好貼。
男女單已經唔係中國,個安賽龍仲識普通話添,香港要再有牌,其實.......好難。
游水中國追番外國網球女子仲贏左冠軍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-6 17:51 發表 查看引用來源

係架,夜晚send呢幅圖,係唔係幾好FF先,早上仲有早餐睇,又有樣睇。
係幾有feel~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-7 11:46 發表 查看引用來源

中國個100米呢,其實我都有D懷疑,因為真係太勁,其實呢個速度,係好快好快..........美國佬可以輸俾中國跳水,游水真係會唔甘心。但中國之後既4x接力,再突破46秒時,大家都收晒聲。 ...
今晚又有跳水和乒乓球睇啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-7 11:48 發表 查看引用來源

OK架,仲要講黎緊8、9月可能去香港出trip,問見唔見面,但有D纏人,太進取。

往往唔見好過見

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-7 11:48 發表 查看引用來源

OK架,仲要講黎緊8、9月可能去香港出trip,問見唔見面,但有D纏人,太進取。

往往唔見好過見

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-9 17:18 發表 查看引用來源

雖然最後無見,但就總叫有靚女埋身撩自己先,係咪咁講,HAHA...... ( 雖然可能係人妖)
係會開心啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-9 17:18 發表 查看引用來源

雖然最後無見,但就總叫有靚女埋身撩自己先,係咪咁講,HAHA...... ( 雖然可能係人妖)
係會開心啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-8-10 18:10 發表 查看引用來源
HAHA.......
黎緊到小弟去玩,大家有時間就上黎睇下舖啦~~~~
有好野再同大家update。
玩得開心d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆