上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
843  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-26 13:54 發表 查看引用來源

HAHA........ 我唔知,但果時大家玩得好埋,基本我同大部份女生都好fd既,但其實我細個時好窮,根本就唔捨得花錢,我連買野俾自己都要儲錢,所以無本事花錢拍拖........ ...
咁依家同校花仲有冇見面?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-26 13:54 發表 查看引用來源

HAHA........ 我唔知,但果時大家玩得好埋,基本我同大部份女生都好fd既,但其實我細個時好窮,根本就唔捨得花錢,我連買野俾自己都要儲錢,所以無本事花錢拍拖........ ...
咁依家同校花仲有冇見面?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 12:11 發表 查看引用來源

中學果個無,反而外國讀書果個仲有,正如我講,佢已經係一間誇國公司既CEO,有時回想,喂,當年大家一齊過,都好amazing......
同學到依家仲有聯絡好難得,仲要係拍過拖,成了名

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 12:11 發表 查看引用來源

中學果個無,反而外國讀書果個仲有,正如我講,佢已經係一間誇國公司既CEO,有時回想,喂,當年大家一齊過,都好amazing......
同學到依家仲有聯絡好難得,仲要係拍過拖,成了名

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-29 15:13 發表 查看引用來源

師兄見笑,我個舖邊多人呢~~~~
反而近年心態轉了,不時同大家分享下心態同不同輕鬆信息,都幾有趣。

真心,睇見香港拎金牌,Vivian Kong已成為我心中女神,佢訪問既單純,直接,同埋不忍輸既心態,令我久久不能平伏。
女人,有自己獨 ...
我都有睇佢奪金之戰,真係幾好睇

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-30 16:53 發表 查看引用來源

師兄,還有張家朗,痴線,睇完真係瞓唔到~~~~
贏得超險.... 但人生真係好好玩。
令我鬥志很旺盛呢~~~~~
香港今次成績幾好打逆境波勝出好熱血

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-30 16:52 發表 查看引用來源

係架,而且會感覺時間真係飛快,大家都在努力,誰敢說一定會成功,但她就是成功了,而且還很有影響力,回想當年的小女孩,現在已成熟滿滿,其實....... 我覺得很Amazing的。
HAHA..... 我現在成班人還有聯絡和見面呢~~~~真的感情仍 ...
人生係很奇妙

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:09 發表 查看引用來源

如果100米自由式都黎埋料,嘩~~~~就肥仔囉......
家陣成日講全世界香港係最高獎金架拎到金牌,600萬呀喂,仲有黎緊既廣告呢~~~~
一百米有銅牌都幾好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:09 發表 查看引用來源

如果100米自由式都黎埋料,嘩~~~~就肥仔囉......
家陣成日講全世界香港係最高獎金架拎到金牌,600萬呀喂,仲有黎緊既廣告呢~~~~
一百米有銅牌都幾好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-7-31 18:21 發表 查看引用來源
無思分享,有D時間,又講下冷門野----好耐無聯絡。

早排有位好耐無聯絡既小妹搵小弟,sorry我對佢無印象囉,跟手send左張相黎?
她: 好耐好耐無見啦~~~~幾好嘛??

感覺超伏,有D似騙案。
我識妳??
佢就講: 搞錯啊.......
send ...
都幾奇妙~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆