飲醉左出事. . . 將女友同人分享

收藏  |  訂閱
24  64.5k

引用:
原帖由 超級女人仔 於 2008-10-7 10:20 AM 發表 查看引用來源
咁又未必:smile_40: 可能仲好左呢......兩男一女咋我講:smile_30:
如果睇住另一條女搞bf,訓醒仲唔罰佢頂痰罐:smile_41: :smile_30:
咁如果你bf睇住另一條仔搞你,你估佢又會點呢

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-7 10:46 AM 發表 查看引用來源

van van,你同你經理同女友果2次,你地2個都係內射??
我地果兩次都唔係內射,不過佢地之後在浴室內....我就唔知:smile_13:

引用:
原帖由 badhotdog 於 2008-10-7 10:55 AM 發表 查看引用來源
http://www31.188channel.com/viewthread.php?tid=8252058&extra=page%3D1
your gf may tried Mr.M la..:smile_38:
哈哈..絕對唔會係啦...完全冇關係,我用M代表只不過是M=manager

引用:
原帖由 AVBW@92 於 2008-10-7 12:36 PM 發表 查看引用來源

你話:
大約過左5分鐘,M開始越插越快,大約插多幾十下,M就忍唔住射左,佢射完仲同我女友打個一陣車輪先分開。

如果 M 唔係內射, 咁射去邊 :smile_41:

同埋果個係你條女, 為什麼你唔內射咁得意 :smile_30: ...
我同M都係射在我女友身上,冇內射

引用:
原帖由 AVBW@92 於 2008-10-7 10:05 PM 發表 查看引用來源

你地兩個咁忍得唔內射 :smile_14:
你地幾個都飲醉左 ...

你肯定 M 都冇係佢入面射, 你睇住佢抽出來射 :smile_41:
我地3個一齊搞時都冇內射嫁....

不過之後..我女友入左浴室...我聽到佢地兩個一邊沖涼一邊玩得好開心
仲聽到我女友淫叫「快d呀、唔好停呀...」「呀...呀..呀...」等等
我知道佢地再黎多次,不過就唔知有冇內射

引用:
原帖由 無聊又一晚 於 2008-10-8 02:31 PM 發表 查看引用來源
呢個係一個好好的女友
你要好好珍惜
將來升官發財佢一定幫到你
但搵老婆一定唔可以係佢
搵老婆一定唔可以係佢......又唔一定..

都係一次姐..

引用:
原帖由 我係百厭星 於 2008-10-7 05:54 PM 發表 查看引用來源
會唔會好high呢 :smile_13:
你意思係點high先....

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-9 12:37 AM 發表 查看引用來源

你MANAGER幾歲左右?
大約三十七八左右喇

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-9 12:41 AM 發表 查看引用來源

icic..你唔覺得3P勁尷尬咩?
當時只係想住好刺激..冇想個尷尬

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2008-10-9 12:50 AM 發表 查看引用來源

其實好多時玩完之後
同條女感情好起變化
什至好易因為咁分手
但係e件事發生左之後我女友只提過一次,之後一次都冇再提過wor

前往最後回覆