上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.6k

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-7 07:55 PM 發表
2吋啦..........比小小面好喎
得....2吋波子制.... 入左之後要又開又關 10次 :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 08:48 AM 發表
大家早:smile_40:
早丫...冰雪 :smile_40:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-8 08:50 AM 發表
早晨呀~冰雪妹妹~旦旦~
山山早丫   :smile_40:  今個禮拜又有冇人迫你上 :smile_41:

引用:
原帖由 薑^o^糖 於 2008-4-8 09:40 AM 發表
多謝日本仔同旦旦關心.......我今日好返好多喇:smile_38:
希望好快可以再玩過.....
冇咩事就好喇...  唔係邊有人借雀豬比我用 :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-8 02:26 PM 發表

旦旦牙 旦旦:smile_40:
又忙到依家先返黎 :smile_42:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 01:08 PM 發表

咁好彩我冇你咁眼訓...
呢兩日都好夠訓~~~
有返D精神呀~~:smile_34:
我又好眼訓喇...死喇...依2日都唔係好夠訓...
威記5,6期 今日屎左人...:smile_44:    :smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 04:29 PM 發表

今日咁忙呀~~旦旦~:smile_13:
我依排下就都特別忙...:smile_39:          過多一排重慘...:smile_42:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-8 04:38 PM 發表

我都忙住~合眼訓呀:smile_30:
你都未答我今個禮拜有冇人迫你去 :smile_41:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-8 04:39 PM 發表

搞咩咁慘呀~~~:smile_41:
公司人事大調動 :smile_44:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-8 04:47 PM 發表

暫時未有呀~
咁駛唔駛我迫你去 :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆