上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.6k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:08 AM 發表

好耐冇都系學校訓過啦....
今日有得一試 :smile_44:                 :smile_30:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:16 AM 發表

咪就系囉...洗完D衫又難乾...
係wo....洗完d衫拎出去露台一日...好似重濕過岩岩洗完咁

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:18 AM 發表

出到我就溶架啦....唉.....又唔比開冷氣WOO...
29度都唔比開冷氣...唔通要過30先開得   :smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 11:29 AM 發表

30度我死左喇~~:smile_27:
假如30度...叫你係室外..好似新地咁玩...真係想死 :smile_30:

又黎推返野先...又忙完一陣....醒左一醒 :smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 02:44 PM 發表

返黎又推下先~~~:smile_27:
重諗住訓下....食完飯都冇訓到tim:smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 02:52 PM 發表
訓左個幾鐘....個人都精神返d
好羨慕......... :smile_42:

我都想訓....又忙到依家先返黎 :smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 04:35 PM 發表

我都唔好你好多~~~忙到pk呀~~:smile_42:
最慘就係勁眼訓....:smile_42:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 05:10 PM 發表
收工lu:smile_15:
咁開心....返去大教訓  :smile_22:                  :smile_40:超羨慕...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆