上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.6k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 10:02 AM 發表

佢冇電話O係身好難搵佢架BOR~~:smile_13:
係囉..:smile_39:   阿嫂冇野呀碼 :smile_41:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 10:09 AM 發表

佢大感冒呀~~~:smile_39:
今日先好少少~~:smile_13:
冇咩野就好喇...依排d感冒傷風好利害...小心d好 :smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 10:32 AM 發表

我都知呀....由星期五拜完山返黎...
佢重病D~~~
不過最緊要而家冇咩JA~
睇左中醫好左少少啦~~
睇中醫唔會好得快D LO~~
我老婆驚食西藥冇咁好精神返工呀~~:smile_39:
咁又係...我有時都係寧願睇中醫..唔知點解:smile_39:  
今日d天氣又熱左好多...上個禮拜先有d風...同今日又差好遠 :smile_42:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 10:57 AM 發表

系牙.....雀雀.....
我都好眼訓...今朝係船度做左鍾樓駝俠...鍾下鍾下 :smile_27:       :smile_42:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:00 AM 發表

今日既天氣....真系:smile_27:
同上2個禮拜比...真係超大改變 :smile_27:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 11:02 AM 發表

食中藥係好D O既~~
D藥冇咁刺激....
同埋唔會眼訓.....
不過我就覺得好得慢D~~
所以我自己冇咁鍾意JA~~~

今日真係熱左好多呀....23-29'C呀~~~:smile_27:
熱都熱死呀~~
我好怕呢D天氣架~~:smi ...
咁又係..冇西藥好得咁快...不過食左西藥...真係好眼訓..又冇咩力..想訓想訓咁..:smile_39:
我都好怕...熱唔緊要...重要鬼死咁好太陽....今日死都留係寫字樓唔出地盤 :smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:06 AM 發表

好想伏系到訓:smile_42: 今日D時間過得真系慢:smile_27:
me too :smile_27:       我諗一陣食飯一定訓得隻豬咁...:smile_44:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:06 AM 發表

屯門而架29.3度:smile_27: 痴線架:smile_22:
突然變返上29度...... :smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:07 AM 發表

過星期3開始又會落雨:smile_39:
落雨冇咁熱就好d....不過濕淋淋....又係好討厭 :smile_42:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-7 11:07 AM 發表

我呢到都冇開到冷氣:smile_39:
29度....係室內......重生存度已經好利害     比我實暈低...重要咁眼訓依家 :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆