上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.6k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-3 12:49 PM 發表
我都會睇~~我睇左第一集~~

各位早~~~蛋蛋~~冰雪早
恆哥仔早......忙到依家先得閒 :smile_27:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-3 05:54 PM 發表
OH~~SHIT

咁辛苦你呀~~不過就快可以好HAPPY啦

係啵~~我地要捉人去屌牆

條友仔去唔到囉~~~~激死我:smile_13:
唔係呱...又話山出 :smile_45:   咁你都去架喇:smile_41:
下次見到捉佢插牆  :smile_30: 收工..:smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-4 10:15 AM 發表
我都會去~~~我應成左蛋蛋~~~~

不過單拖上我又唔知佢地大陸電話- -
你幾時出發...你比個時間我...我隨時ready.... 依家係差訓教:smile_27:
尋晚又珠海完..

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-4 07:43 PM 發表
衰左我無開大陸卡呢~~~

蛋蛋你上線未呀= =

打俾你又唔接電話
我依家先訓醒..:smile_27:   我都係聽日先出發...
係你冇出聲JA....:smile_45:    打比我喇...

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-4 11:32 PM 發表
你又訓過呀= =""又唔接電話既~~
沖涼呀...死仔 :smile_22:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-4 11:35 PM 發表
蛋蛋~~~聽日你幾點起行

我睇埋阿SAM(我朋友)會唔會去

會既約埋一齊去啦

你住唔住呀~~~住既我可能去維維間野都住

你意下如何
不如你講個時間比我知喇...大約幾點...一係你聽日3點前比個電話我OK?
我又再訓過喇... 住咩:smile_41:

我又黎呃返分先...:smile_44:

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-4-5 09:04 PM 發表
我都好想去嫁......我自閉左2個星期啦亞旦........:') 我插6寸水喉可以嘛??:smile_42:
你今期大獲喇... 你準備插 2分水喉喇...6吋水喉咁益你:smile_41:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-7 02:18 AM 發表
原來一個人坐火車返香港係好孤獨架~~~~:smile_40:

等某某人等到2點都唔見人:smile_39:
:smile_45:......我2點幾先起身呀....  你又冇電話..點聯絡你...快d整返部電話先喇:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-7 09:36 AM 發表

可唔可以詳細d呀~~:smile_41:
佢話緊我唔陪佢返香港 :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆