上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.6k

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 02:48 PM 發表

呢d野先岩你飲.....
我飲開熱咖啡+鮮雜果 :smile_34:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 03:08 PM 發表

即系絲襪+幼齒:smile_44: :smile_30:
咁都聯想到    :smile_27:   :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 03:02 PM 發表

應該都係變左暖鮮奶JA~~:smile_13:
一直不停加冰...加到變凍鮮奶 :smile_34:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 03:27 PM 發表

哇卡卡....好好想象力呢:smile_30:
啪啪啪.....  利害利害 :smile_40: 原來深藏不露:smile_44:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-2 04:23 PM 發表
上來報到先~~~

各位好~~~雀雀蛋蛋好~~~
恆哥你好 :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 04:09 PM 發表

咁變左奶水架喇BOR~:smile_30:
咁禮拜六唔該一杯奶水  :smile_40:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-2 05:17 PM 發表
你地就好啦..........病到失暈

仲要做死人........唉:smile_39:

雀雀星期幾上去呀~~~~~~~

蛋蛋~~~星期六咁我自己訂房嚕~~~~
okok      :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 05:19 PM 發表

又唔叫....唉.....:smile_39:
係囉....唉   :smile_39:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-2 05:36 PM 發表
死蛋蛋~~~~:smile_22: 頂你呀

我無叫你咩:smile_45:

:smile_30: 冰雪HALO~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我幫冰雪講ja :smile_45:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-2 06:00 PM 發表
我個簽名得唔得呀~~~~會唔會俾人拉架:smile_30:

我怕怕
之前有人用過依個喇wo :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆