都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
30  99.3k

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-17 21:55 發表 查看引用來源
咁耐?有冇比你屌鬆咗?😉
誤會咗,屌就屌過幾次咋,之後就無再屌過,但keep住有傾計

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-17 22:18 發表 查看引用來源
咁嘥?點解唔屌?
我都唔知,有段時間大家都唔得閒,無出過嚟,之後就無再提過搞嘢

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-17 23:57 發表 查看引用來源
咁可惜!仲有冇食過其他人妻?
無嘞!

其實我係想食嘅,不過好多時候都只係想,之前都有提過,我係鍾意有感情交流先再搞嘢,我唔想為搞而搞,但如果再要我投放感情落另一個人度,我又會覺得好攰,嗰個人妻都有講過,話我唔應該咁樣玩,佢話會好危險,其實嗰一排,我的確覺得同佢係有戀愛嘅feel

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-18 00:18 發表 查看引用來源
咁做愛冇感情投入咪同叫鷄咁,我覺得啱架喎,只要識返屋企就得啦!
我就係咁諗,好似男女朋友咁做先有feel,如果無feel嘅,幾靚都起唔到頭啦😆

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-18 13:07 發表 查看引用來源
我都認為大家有Feel先好玩,所以我是想搵FWB,我覺得SP只是免費雞或免費鴨
絕對認同,雖然我未叫過雞,但我會覺得自己係一個叫開有感情嘅人,一定會重覆咁幫襯同一隻雞😆

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-18 15:07 發表 查看引用來源
上文見有D師兄講, 一, 二個月先同老婆屌一次, 咁都有得屌吖, 我已經有幾年沒有屌過閪, 亦沒有奶過閪.....
睇你個名都feel到少少😆😣

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-18 19:14 發表 查看引用來源
但蜘蛛精見到唐僧肉會搭糖🤣🤣🤣
咁要嗱嗱聲搵返隻蜘蛛精先😆

引用:
原帖由 Grisword 於 2021-12-20 23:06 發表 查看引用來源
我絕對會的。好少換o
冇再幫襯既原因全部都因為已經從良
係囉,有啲人話緊係每次唔同,試下唔同嘅女人,但我又真係唔認同呢樣嘢,同埋我覺得自己上去搵返同一個,都未必會係搞嘢,可能真係上去傾下計

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 23:11 發表 查看引用來源
熟客有冇著數?
應該有嘅,我諗服務都會好啲

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 11:49 發表 查看引用來源

唔介意佢比其他男人屌。
師兄好大方👍

我就絕對介意我老婆比其他人屌,但有時打飛機嘅時候,我又會幻想我老婆同其他男人搞,都好矛盾

前往最後回覆