上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.6k

12 Mar 中兩場輸小小:122:
今晚又嚟過3x4睇下有無料到!

樸茨茅夫 主@1.70----W4:2
西布朗 主@1.65---L1:1
基達菲 主@2.00----W1:0

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-13 07:56 AM 發表

早之就信周兄的愛華頓啦:029:
ponti 兄成績唔錯四中三:036:

其實仲有場漢堡中左不過出個時開左波無post出嚟!:036:
咦!你唔使訓?:030:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-13 11:14 AM 發表

今日返中:028:

個身體唔死就奇:028:

:097:
保重小心身體!可以訓就多d訓!:023:

13 Mar 今晚心水2x1
格拉斯哥流浪(+1)客@2.50

士砵亭(-1)主@2.70

12 Mar 中兩場嬴小小:122:
今晚又嚟過3x4睇下有無料到!
樸茨茅夫 主@1.70----W4:2
西布朗 主@1.65---L1:1
基達菲 主@2.00----W1:0

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-13 12:52 PM 發表

我咩都冇睇 係睇左個盤 超怪 超有問題囉
先買下盤:096:
無有怕我同你同路!:071:

13 Mar 今晚心水2x1, 又輸左:025:
格拉斯哥流浪(+1)客@2.50---L1:0

士砵亭(-1)主@2.70---L1:0

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

14/03/2008
柏達邦  @2.11
韋恩 win @2.00
海倫芬  @1.92

15/03/2008
大分三神  @2.08
大阪飛腳  @1.85
清水心跳  @1.98

其實...點分析, 點拆局, 點買都. ...
支持周師兄!:071: :098:

14 Mar 博小小大霧3x4:096:
史浩克04(-1)主@1.85

格羅寧根 和@3.55
甘馬雷斯(-1)和@3.45

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-14 09:33 PM 發表

我建議小小
格羅寧根 -----細
甘馬雷斯半場-----客 :096:

不是對沖 是建議 :098:
唔使客氣我歡迎對沖!放馬過嚟!:036: :071: :096: :023: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆