上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.6k

4 Mar 玩下英冠3x4  輸小小:025:   
布里斯托城(+1)客@1.67----W1:1

西布朗(0/-0.5)客@1.88----W0:1
屈福特 主@1.75-----L1:1

5 Mar 今晚我出條3x4:096:
車路士(-1)主@1.70

史浩克04(+1)客@1.95
利物浦(-1)主@2.20

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-6 02:05 AM 發表

支持下:096:
全力支持你!要訓今晚唔睇波good night:036:

5 Mar 今晚我出條3x4 都係輸小小:026:  
車路士(-1)主@1.70----W3:0

史浩克04(+1)客@1.95----L1:0
利物浦(-1)主@2.20----W4:0

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-6 12:05 PM 發表
有冇買我送個條羅馬+1 先!?
無呀全個戶口d錢買晒落去條3x4到!:025:
死人史浩克輸波出線:046: 唔益人!

6 Mar 又嚟過今日4x5 都係好似琴日一樣訓身戶口!:096:
拜仁慕尼黑 客@1.60

熱刺 主@1.60
愛華頓(0/+0.5)客@1.90
漢堡(0/+0.5)客@1.88

引用:
原帖由 大聲公 於 2008-3-6 06:09 PM 發表
今晚有咩好野?????
多謝大聲公師兄支持唔好意思琴晚太早訓!無法回覆!:032:
而家出晒賽果!小弟全軍覆沒,無資格答!:025: :029: :043:

6 Mar 又嚟過今日4x5 都係好似琴日一樣訓身戶口!全軍覆沒!戶口輸淨$20 :043: :029:
拜仁慕尼黑 客@1.60---W0:5

熱刺 主@1.60-----L0:1
愛華頓(0/+0.5)客@1.90-----L2:0
漢堡(0/+0.5)客@1.88----L1:0

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-7 07:47 AM 發表

原來沒有周師兄的第67天,:041:  晴,我果然係新一代uwants足球投注版燈王:071: :097: :043:
玉仔果然一齊香!:025:

引用:
原帖由 Vicky哥 於 2008-3-7 04:09 PM 發表
呢期撞車撞到個人冇乜心機諗波, 信你地架喇, 你地貼乜我就買乜:071:
Vicky多d休息!:023:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆