上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.6k

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-1 06:51 PM 發表
卡爾斯魯厄
漢諾威
ponti 兄好支持你!:071: :036:

1 Mar 玩下德國仔先3x4  都係一場太穏定了:025:  
漢諾威 半場和@2.05---L2:1(1:0)

史浩克04(0/+0.5)主勝@1.85----L0:1
雲達不來梅 主勝@1.68----W2:0

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-3-2 07:42 AM 發表

真係沒有周師兄的第62天,:032:  晴,,琴日又輸咗好多:043: ..........唉.......真係要休息吓:025:
玉仔我比你重黑得多!------唉!:032: :028: :025: :029: :043:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-2 12:58 PM 發表

努力加油,,johnny兄我支持你:023:
thank you ponti兄我琴日好黑!:043: :029:

Mar 1 :025: 太黑仔成日一單生意都無!收工勾爛外套,坐車拉斷handsfree line
返到屋企消左個 LCD Monitor 好彩重有一個唔係要用TV上綱!波仔又輸晒!

勁黑的一日!今日收檔唔賭休息!-------唉!:025: :030: :032: :026: :028: :029: :043:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-2 03:20 PM 發表

大黑日後,,,小心中大野:044:

例如:六合彩頭獎or孖T或小小地中下孖寶半全膽........:044:
係呀今晚六合彩有多寶收工去投注站買返$20:025:
精英隊$10客其它!:025:
廢事你開口中!:023:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-2 03:41 PM 發表

冇可能客其它既
最多咪1:2 :096:
送你一句: 本來無一物 何處惹塵埃!!
世事點都會有人黑 有人好運 兜兜轉轉

ps:今晚買咩單聲 跟你dd 唔好介意頭獎2個分! :098:
六合彩就幫你唔到我琴晚輸晒戶口無錢!
我收工去投注站買電腦飛,返到屋企都開左!
其實今日我真係唔會賭!太邪呀!:025:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-3-2 04:58 PM 發表

我從來未試過中多過2隻字
因為我買開既no. 冇可能中
1,3,12,15,18,25  哈哈... 我意頭咁買 我同我條女生日 no,
呀條女得18歲真係青春無敵!:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-2 08:10 PM 發表

可能條女25佢18喎:044:

講笑燒賣兄勿嬲:097:
唔係可能估錯左得十五:071:
燒賣勿嬲:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-3-2 03:20 PM 發表

大黑日後,,,小心中大野:044:

例如:六合彩頭獎or孖T或小小地中下孖寶半全膽........:044:
六合彩中五個字............分開4注中!黑氣未除!:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆