上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-20 07:10 AM 發表

原來有周師兄的第51天,晴,唔凍,琴晚毒藥推介車仔w果然有毒:071: 今晚整多場阿仙奴w!:096:
唔使驚我都有買唔死得!:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-21 04:35 PM 發表
21/2/2008
?win @2.05
莫斯科斯巴達 win @2.15
格拉斯哥流浪 win @1.75
恭喜周師兄中兩場!:036:

引用:
原帖由 percyng 於 2008-2-21 05:11 PM 發表

好運也,先頭都爆唔到fc悉尼:029: :029: ,今場女足應該可以爆冷

斯巴達勝幾好分又唔錯,初步睇呢場主場有倍率叫做值博~

格流呢隊波要小心,因為格流明符其實流流地,唔好睇佢今年係蘇超好勁,其實 ...
恭喜p仔都中兩場!:036:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-22 12:55 PM 發表

你唔恭喜我?:092:
唔好意思漏左!:071:

23 Feb 用成個星期時間終於將屋企個電腦所有資料救返!:131: :071:
心情大好!出返條飛!:036:

日本(0)主勝@1.80
樸茨茅夫 主勝@1.55
韋根 主勝@1.60
班士利(+1)客勝@1.80
西布朗 主勝@1.60
朗斯(+1)客勝@1.70

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-23 05:37 PM 發表
山埃貼士,日本半場和:096:
波神出招點會係山埃!跟加注$10:071: :036:

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-23 05:37 PM 發表
山埃貼士,日本半場和:096:
齊輸!:030:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2008-2-24 11:32 AM 發表
冠军英联杯 - 总冠军
热刺 @  5.30950.004,085.00冠军英联杯 - 总冠军
车路士 @  2.252,000.002,500.00今晚條飛終於收得錢喇=v="
剛4強等 ...
恭喜希希都未打就一定有錢嬴!祝你中冷個場!:036: :071: :098: :096:

23 Feb 中得一條飛輸小小!:096: :122:
用成個星期時間終於將屋企個電腦所有資料救返!:131: :071:
心情大好!出返條飛!:036:  6x7
日,樸,韋 3x4   

班,西,朗 3x4   
日本(0)主勝@1.80----走1:1
樸茨茅夫 主勝@1.55------W1:0
韋根 主勝@1.60-----W2:0
班士利(+1)客勝@1.80----L1:0
西布朗 主勝@1.60----L1:2
朗斯(+1)客勝@1.70----L1:2

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-23 11:10 PM 發表
差D病死:071:

曼聯 :071: 炒卡數:036:
ponti兄身體好嗎?無乜事!
祝身體健康!賭乜嬴乜!:036: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆