上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 cck48 於 2008-2-13 12:35 AM 發表

連網錢都輸哂咁慘:030:
你好cck版主!第一次同你打招呼!:036:
我就試過!負數!好彩ponti兄救左!:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-13 02:03 AM 發表

n兄你果D九個位u幣,,留來做乜???

而家cck48賭波基金成立左

你身為正版主點都要做D野,,

先過到各大版友喎:071::071::071:
ponti兄好提議我支持!:096: :096: :096:

Go to sleep!good night

引用:
原帖由 cck48 於 2008-2-13 08:40 AM 發表

hi:036:
負數:044:
積分轉脹唔係要留剩300分ge 咩:023:
唔知!可能係係統漏洞我有約一萬分,二十萬山U錢,買左7000分波!但係按錯左兩次,變左買14000分
景然過到數!即時變左負數動彈不得!好彩ponti兄救左我,:096:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-12 04:58 PM 發表

好呀! :131: 互揪正!:071:
諾域治 主勝
史雲斯(-1)和局
水晶宮(-1)和局
各位brother接招!:096:  
群揪第一回合!敗:032: 今晚要再嚟過!
諾域治 主勝---L1:1
史雲斯(-1)和局---W1:0
水晶宮(-1)和局---L0:1

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-2-13 01:05 PM 發表

先試吓頭場隻萬人醉,中就繼續,唔中就唔再貼!!!:096:
我跟你五草win!唔中就剃你毛毛!:096: :071:

好我出呢三場應戰!:096:
愛華頓(-1)客勝
波爾多(0)客勝
登地聯 主勝

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-2-13 03:57 PM 發表
好我出呢三場應戰!:096:
愛華頓(-1)客勝
波爾多(0)客勝
登地聯 主勝
又中得一場!:026: 真係唔夠ponti兄揪!今晚再出嚟揪!:046:  
愛華頓(-1)客勝@3.20---W0:2
波爾多(0)客勝@1.94----L2:1

登地聯 主勝@1.70---L0:1
3X4

引用:
原帖由 cck48 於 2008-2-13 04:00 PM 發表

心水
基達菲  @1.74
歡迎cck48版主出心水!:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-2-13 04:28 PM 發表

偷偷地跟買五草:097:
將ponti兄同周師兄兩個人貼士加我買條7x1 $200 玩下先!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆