上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

忙完今大年三十出返條心水先:036:
6 Feb 大家留意澳洲開波時間下午4:30pm:096:

澳洲(+-1)主榺@1.75
伊拉克(0/-0.5)主勝@1.97
阿曼 主勝@1.85
鳥茲別克 客勝@2.00

引用:
原帖由 lam218 於 2008-2-6 12:52 PM 發表
好耐冇入黎....:027:
恭喜發財...
手風大順.....:098:
祝brother大發特發!:071:

大年初一!在此就大家新年快樂!
鼠年大旺!一團和氣!
波馬亨通!股海無敵!:071: :036: :096: :131: :098:

6 Feb 真可惜差小小!:097:  
澳洲(+-1)主榺@1.75----W3:0

伊拉克(0/-0.5)主勝@1.97(0,5)-----輸半1:1
阿曼 主勝@1.85-----L0:1
鳥茲別克 客勝@2.00---W1:0

引用:
原帖由 GX9901DX 於 2008-2-7 01:24 PM 發表
祝大家發大財~~~~
:036: :036:
我都祝brother鼠年發過豬頭:071:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2008-2-7 03:13 PM 發表
祝賀新喜...逢賭必勝 , 逢買必中 ..心想事成 !!
祝你豬籠入水!大發特發!:071:

7 Feb 琴晚又見光X!唔順氣!:046: 今晚再出過!
2x1

加納(0/-0.5)主勝@1.72
科特迪瓦(-1)主勝@2.90 和局@3.40

7 Feb 又見光X!:046:
2x1

加納(0/-0.5)主勝@1.72----L0:1
科特迪瓦(-1)主勝@2.90 和局@3.40----L1:4

引用:
原帖由 革離 於 2008-2-8 07:53 PM 發表

留番對手,等我仲有對手玩下女:071:
我又跟一佰!我唔攞手腳!我鐘意剃毛毛!:096:

ponti 兄
恭喜發財!
股海無敵!
買乜中乜!:096: :071: :098: :131:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆