上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

1 Feb 整條三串四玩下先:096:
卡迪夫城(0/+0.5)客勝@1.95

阿仙奴 客勝@1.80
史雲斯 主勝@1.67

sos~999 兄好耐無出嚟!多謝支持!以後多嚟吹下水!:036:

2 Feb 整條三串四玩下先:096:
卡迪夫城(0/+0.5)客勝@1.95---L2:1

阿仙奴 客勝@1.80---W3:1
史雲斯 主勝@1.67---W2:1

3 Feb 嚟條三串四:036:
柏達邦(+1)客@1.65
格羅寧根 主@1.95
烏德勒支 主@1.65

3 Feb 嚟條三串四,又香左!:025:  
柏達邦(+1)客@1.65----L2:1

格羅寧根 主@1.95----L1:1
烏德勒支 主@1.65----W2:0

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-4 01:44 PM 發表
周師兄好!返嚟放新年假呀!:036:

布里斯托流浪和局6場開5細1大,嬴波3場就全開大!
但車頓咸作客太差13場輸左9場信唔過!

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-5 12:45 PM 發表

兩隊都踢得唔好, 表面上入球細又似模似樣, 不如買半場和波算, 全場唔理邊隊贏 :097:
最衰九會開讓球主客和,如果有亞洲盤就好買!:122:

年三十晚!呢幾日真係好忙!今日終於可以坐低!
先在此祝各位Uwants 兄弟姐妹
恭喜發財!身體健康!
一年順景!橫財就手!
買乜中乜!財源廣進!

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2008-2-6 10:27 AM 發表
英國友誼賽炒得禁行...

今日會唔會有暗湧呢@_@
望落真係有好多暗湧,大部份隊都試陣為主!
友誼賽我都係睇下算!
玩下世界盃外好!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-2-6 11:18 AM 發表

:036:  恭祝大家新春大吉, 橫財就手  :036:  
除左友賽唔買,世外同路全力支持周師兄!
先祝周師兄 出入平安!工作順利!豬籠入水!風生水起!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆