上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 pc01088 於 2008-1-28 09:14 AM 發表
久違的勝利!
453827-JAN-2008
19:28 過關 讓球
3X4星期日 2 奈梅亨 (主) 對 烏德勒支 (客)
主  @ 2.00
星期日 13 卡坦尼亞 (主) 對 帕爾馬 (客)
客  @ 1.91
星期日 14 安玻里 (主) 對 費倫天拿 (客)
客 ...
恭喜!恭喜!再嬴多d!:036:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2008-1-28 09:44 AM 發表
場 馬略卡真係汁錢- -'
分散左投資都係錯左,睇準唔敢狠><"
賭仔毛病!我都成日犯!:025:

27 Jan 敗!.....:025:
芬洛 主勝@1.85----L0:5
飛燕諾 主勝@1.65----L1:1
熱刺(+1)客勝@2.60----L3:1
鍚菲聯(+1)主勝@1.72----W2:1

引用:
原帖由 jhwwin 於 2008-1-28 09:00 PM 發表
晏左post早場心水,原本唸住post索菲亞中央陸軍 對 烏尼雷亞入球雙, 而家半場休息1-1, 睇下中唔中先:097:

而家post夜場心水先
李斯特城  @1.98
馬里迪莫 主勝 @1.95
基爾馬諾克 客勝 @ 1.70
今晚嬴多d!:036:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-1-28 09:24 PM 發表
今次我呢個仲醒目
show time
星期一 2 加納 (主) 對 摩洛哥 (客)
客  @ 1.85
星期一 3 幾內亞 (主) 對 納米比亞 (客)
和  @ 3.85
星期一 5 馬里迪莫 (主) 對 博維斯塔 (客)
細  @ 1.52
星期一 6 艾迪爾 ...
有d同路點都要支持下!:071:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-29 01:20 AM 發表
星期一 2 加納 (主) 對 摩洛哥 (客)

星期一 3 幾內亞 (主) 對 納米比亞 (客)

星期一 5 馬里迪莫 (主) 對 博維斯塔 (客)

3x1
$1:096::096: :096:
好我又買$10跟下先!:036: :071:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-29 01:27 AM 發表

唔中我請飲茶:096:

香港區銅鑼灣only:098:
你返夜我返日:036: !如果要飲真係要開會詳細研究下!:096:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-29 06:25 PM 發表

好呀!!:071:causeway bay 30/1

4:00 p.m.

茶記未定,,,

度波茶斜,,,

多人就就兩百皮打地:096:
下午茶4:00pm:044:  ??我点去!:043: 去唔到呀!鳴鳴...........:029: :029:

29 Jan 提供兩場假波:096:
科特迪瓦 和局@2.00  

尼日利亞(+1)主勝@1.50
2串1 1000分

引用:
原帖由 jhwwin 於 2008-1-29 10:47 PM 發表

其實我都唔明,有好多波盤, 一睇就知開盤手係引人買某一邊, 原因就好似大家都會一早知,水晶包16場不敗 對下游球隊 開1.92平手盤, 絕對係想人買水晶包, 咁, 無理由大家仲中計架?
基爾馬諾克 近期咁差,  ...
恭喜!分柝得好低你嬴!:036: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆