上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-25 11:15 AM 發表

johnny, 一齊win多d, 有興趣 / 有心水咪post一兩場分享下lor, 大家唔好比自己咁大壓力為post心水(擔心中定唔中)而令自己唔開心, 就算唔中而比人背後取笑都唔須要介懷, 大家當呢度係傾下計, 討論下既地 ...
放心早倫大姨丈到心情差d!而家無野!又可以重新嚟過!笑駡由人!:096:
我琴晚又收埋兩場自己食!:098:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-1-25 11:25 AM 發表
今晚好賭 睇d讓球盤 英甲easy 睇.....
今晚有心水 貼係到先 &^^~
英甲真唔多識旨意你!等你!:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-25 01:56 PM 發表

近期炒估票忙嘛..你呢??
前兩日大凶日你緊係低位入左好多貨,呢兩日賺好多喇!:071:

25 Jan 今日又試下5串6:036:
科特迪瓦(-1)主勝@1.67

尼日利亞 主勝@1.80
威廉二世(+1)主勝@1.83
修安聯(0)主勝@1.80
史雲斯(0/+0.5)客勝@1.82

中三場無錢收:096:
25 Jan 今日又試下5串6:036:

科特迪瓦(-1)主勝@1.67----W4:1
尼日利亞 主勝@1.80---L0:0
威廉二世(+1)主勝@1.83----W3:0
修安聯(0)主勝@1.80----L0:1
史雲斯(0/+0.5)客勝@1.82-----W0:4

ponti兄好野全中!:036:
波股大勝!:071:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-1-26 10:57 AM 發表
收錢 ......了
車頓咸  
諾咸頓
各 一千個大洋!
恭喜!今晚再中過!:036:

初步心水 西布朗&朗斯:036:
用嚟串燒賣你個兩4串5都好!:131:

周師兄今晚點睇阿仙奴vs紐卡素?我唔係好信基瑾!但係阿仙奴上場真係.......:025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-26 12:10 PM 發表

照秤...阿仙奴係高d, 不過上場阿仙奴既踢法真係.....:030:  不如唔好玩呢場啦, 無謂博啦! 我寧願揀第2d場次:122:
咁係43場波無謂買d唔知乜頭乜路,不過我會睇呢場波!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆