上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-1-23 11:33 PM 發表
我都公開小小

1008 23-JAN-2008
23:32   過關
4X5
主客和
主客和
讓球主客和
主客和
星期三 21 南錫 (主) 對 馬賽 (客)
主 @ 2.15
星期三 6 基達菲 (主) 對 馬略卡 (客)
主 @ 2.00
星期三 4 華倫 ...
祝燒賣火燒九會!:096:

終於唔洗見光死過晒!:071: :098:
23 Jan 又嚟過4串5

摩納哥 主勝@1.80----W1:0
朗斯(+1)客勝@1.75----W2:1
基達菲(0/-0.5)主勝@1.84----W1:0
南非(0)主勝@1.85----走1:1

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-1-24 08:00 AM 發表
知道有周師兄的第23天:晴,暖,琴日馬仔輸,波又輸,睇嚟好似johnnykck咁黑暗.:071:
:046: 你個死仔包我黑你就開心!:096: 咪咁黑心!我就祝你以後買乜中乜!比人踼出復仇會!:071:
好彩琴晚我返底!win$$$$:098: :098:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-24 11:44 AM 發表
飛燕諾
幾內亞
加納3-0/3-1
巴塞隆拿1-3/2-3:071:
ponti 兄咁早超身!:036:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-1-24 12:49 PM 發表

除咗我自己,冇人可以踢我出會:092: :071: :098:
等你真係日日嬴先講!:096:

24 Jan 乘勝追擊!又4串5 :071:
飛燕諾 主勝@1.85

加納(-2)主勝@1.70
波爾多 主勝@1.57
維拉利爾(0/+0.5)主勝@1.78

24 Jan 又4串5 ,輸小小:097:  
飛燕諾 主勝@1.85---W3:1

加納(-2)主勝@1.70----L1:0
波爾多 主勝@1.57----W1:0
維拉利爾(0/+0.5)主勝@1.78(1.39)----W0:0

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-1-25 07:51 AM 發表
知道有周師兄的第24天:陰天,好凍,今日出雙糧,好閞心呀!!!:131:
恭喜有大把錢洗!:036:
你就好有雙糧出!:026: 我就........唉!:025:

引用:
原帖由 天瑞燒賣 於 2008-1-25 09:56 AM 發表
依家明白了見光死呢個道理  .. .
你終於知道我d苦惱!:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-25 11:04 AM 發表

係啦, 我都打算收埋食算:071:
咦!咁周師兄要嬴d呀!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆