上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-22 01:31 AM 發表

唔好無心機啦!:097:

等我出

走地買尼日利亞

利物浦4-0/5-0
ponti兄 周師兄早晨!真係無心机出心水!一出見光死!:043:
收埋就中有錢嬴!:027: 點算好!:032: 出定唔出好!:030: :025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-22 12:27 PM 發表

johnny兄, 講樣野你聽, 我地post心水...唔一定中緊, 大家post出嚟...首先問下自己係咪想無私分享先? 中到固然開心, 唔中...大家都無計, 出post心水者都無叫人死跟! 如果真係信有燈既兄弟, 咪當我地出 ...
我都知無一定中但係學你話事頭post得出嚟就會自己買!!做燈唔緊要!但係真係真金白銀買落!雖然d錢都係馬會錢,但係一出就香!到底係自己錢!輸得多都唔掂!呢倫真係好邪一出就輸,唔出就中!我又唔係好想出馬後砲,今個星期我都會照出心水如果都香!下個星期我會改出馬後砲!

22 Jan 放心周師兄我只係心痛我d錢!
唔埋馬前砲定馬後砲我都會出!:036:

荷華高斯 主勝@1.75
贊比亞 客勝@1.85
布里斯托流浪(+1)主勝@1.75
錫周三(0)主勝@1.77
史雲斯(-1)主勝@2.00
阿仙奴(0/+0.5)客勝@1.92

其實今晚最有信心係荷華高斯佢個主場係膠場同級隊好難嬴佢!:036:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2008-1-22 09:18 PM 發表
冇左d鬼杯...輸左幾日傷傷地...

今晚我都要靠荷華高斯翻身...
希希一齊收錢!:036:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2008-1-23 03:21 AM 發表
22-1-2008 :025:

布里斯托流浪 +0.25
錫周三 -0.25
熱刺 -0.25
流浪,錫周三同路大家一齊中就正晒!:023:

22 Jan 輸小小:025:
6串7  30分x7=210分
6串20 50分x20=1000分  收760.2分
荷華高斯 主勝@1.75---W2:0
贊比亞 客勝@1.85---W---0:3
布里斯托流浪(+1)主勝@1.75---W0:0
錫周三(0)主勝@1.77---走1:1
史雲斯(-1)主勝@2.00---L2:1
阿仙奴(0/+0.5)客勝@1.92--L5:1

23 Jan 又嚟過4串5
摩納哥 主勝@1.80

朗斯(+1)客勝@1.75
基達菲(0/-0.5)主勝@1.84
南非(0)主勝@1.85

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-1-23 09:59 PM 發表
朗斯(+1)客勝@1.75
基達菲(0/-0.5)主勝@1.84
同路!!
好今晚一齊打氣!等收錢!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-23 04:33 PM 發表

今晚出4場法甲, 其他唔post, 收埋食 :122:  
想知其他係咩, 一定有人會知 :071:

tmr 又oversea work lu, bye! cu later!
祝周師兄收唔收埋都中!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆