上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-1-6 11:51 AM 發表
咁多生物圖啊!?
又轉頭像!!:034:
我重有老虎,海獅,老鼠,豬,狗等等.....:071:

5 Jan 2008
失敗中得一場!:025:
布里斯托城(0/+0.5)主勝@1.79---L2:1
葉士域治(+1)主勝@1.72----L0:1
熱刺(-1)主勝@2.05-----L2:2
水晶宮(+1)客勝@1.75---L2:0
曼聯 客勝@1.75----W0:2
維拉利爾(0/+0.5)客勝@1.80----L3:0

6 Jan 2008  今晚簡單d一條4串11
阿仙奴(-1)客勝@2.00
錫周三(+1)客勝@1.80
華倫西亞(-1)主勝@2.05
西維爾 主勝@1.53

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-6 06:31 PM 發表
明天:071:
我等你嚟!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-6 06:47 PM 發表

唔同路, 唔arm聽, 大家可以買對家!
要支持下周師兄!

嬴小小!:098: :071:
6 Jan 2008  今晚簡單d一條4串11

阿仙奴(-1)客勝@2.00-----W2:0
錫周三(+1)客勝@1.80-----W2:2
華倫西亞(-1)主勝@2.05----L0:0
西維爾 主勝@1.53-----W3:0

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-7 11:49 PM 發表
讓主:071: 4-2/5-1/3-3:023:
ponti兄你講邊場?:028:

引用:
原帖由 ponti 於 2008-1-8 05:56 AM 發表

:028: 尾場lost:026:
今晚再嚟過!:023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-8 01:31 PM 發表
有沒有周師兄都無所謂既第8天, 今日係hk, 想講車仔一場波....
其實足總盃爆左咁多場, 呢場我反而覺得唔似會爆, 加上車仔今場無左勁多主力, 如....泰利,林伯特, 舒夫真高....但主勝賠率做1.65, 感覺上比較合理, ...
支持下周師兄!:036:

我個人睇車仔傷兵滿營,非洲兵又走晒好難打!
如果我買就愛華頓(+1)!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆