上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2008-1-2 08:07 PM 發表
各位好~
今晚小希4x4
皇馬 上盤
布力般流浪 入球大
利物浦 主主
西維爾 上盤

不過好煩惱既係...
登地聯 同 梅西亞....
俾d意見啦xd"
蘇超一路都無研究唔知點買好!
西盃 華梅大戰海軍鬥水兵,
近六次對賽和三次,不如買華拉(+1)

引用:
原帖由 johnnykck 於 2008-1-2 09:52 PM 發表

蘇超一路都無研究唔知點買好!
西盃 華梅大戰海軍鬥水兵,
近六次對賽和三次,不如買華拉(+1)
華拉嬴埋!我唔買就中!:025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-3 10:38 AM 發表

今日我係度 :122:    玉仔, 今日有咩好料先? 分享下好wor!:023:

邊條粉人又搞事? 拖出去斬啦 :096:  
p.s. 玉仔, 不如你聯同uwants一班兄弟發起行動, 一齊唔好覆呢d粉人任何post啦, 你覺唔覺得...如果大 ...
周師兄早晨!我都同意唔覆係最好方法!:071:

中一場無錢收!:025:  
2 Jan 2008

紐卡素 主勝@2.25----L0:2
布力般流浪(-1)主勝@2.50-----L1:0
保頓(-1)和局@3.60-----W1:0

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-3 11:42 AM 發表

johnny兄, 早晨呀, 其實, 大家都知...uwants又好, other forum又好, 基本上一定有d無聊既人搞事, 既然無辦法阻止, 何不...大家唔理佢地呢!
p.s. 希望大家唔好再為呢d無聊人而影響呢度(uwants波版)既氣氛 ...
周師兄講得好!不過我相信有大部份無聊人係無跟到買,只係真係無聊係到搞事!:036:

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-1-4 08:18 AM 發表
唔知有沒有周師兄的第四天:晴,一樣好凍,今晚買布拉加半場w.
玉仔!你買半場win:044: 咁我買乜好!:043:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2008-1-4 04:19 PM 發表

唔同路, 唔arm聽, 大家可以買對家!

睇左...預左大家唔回覆, 支持與否, 隨便大家 :122:
我一定支持周師兄!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

成績post at page 3 #35

05/01/2008
史特加 對 國際體育會....入球大
布力般流浪 對 高雲地利....入球雙
韋斯咸 (0)
賓菲加....客勝
喜伯年 (0 / -0.5)
羅連安特 (0 / ...
周師兄今我主力足總盃同西甲!你個幾我無買到!
不過我都全力周師兄今晚大殺四方!:036: :098:

5 Jan 2008
今晚買多小小試下!:036:

布里斯托城(0/+0.5)主勝@1.79
葉士域治(+1)主勝@1.72
熱刺(-1)主勝@2.05
水晶宮(+1)客勝@1.75
曼聯 客勝@1.75
維拉利爾(0/+0.5)客勝@1.89

引用:
原帖由 玉樹臨風 於 2008-1-6 11:48 AM 發表
應該沒有周師兄的第六天:晴,今日暖和咗,琴日啲波死哂:043:
唔好傷心我都死左!:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆