上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-7-29 02:23 AM 發表
Cecil ---我的心水投注場次:

成績post at page 3 #35

27/12/2007
NAC 對 維迪斯----入球大
洛達  
荷華高斯
阿積士----主勝

26/12/2007
奈梅亨----主勝 @1.80
阿爾克馬爾----客勝 @1.75
列斯 ...
周師兄成績唔錯中左三場!恭喜!

兩位師兄真係有錢!:044: 恨死格離!:023:

兩位師兄都咁有錢!唔洗謙虛!我就唔同,其實我好窮!:027: 我用左兩年幾時間xxxxx下個月可以重新伸請公屋!可想而知我有幾窮!

股唔玩喇!我嚴格控制我d資產數量!:122:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-28 01:07 PM 發表
我sleep byebye各位!!密友我仲有料爆......

唔好爆咁多來,,可PM or 打比我:096: :098:
拜拜!寶寶乘乘早點安睡!:071:-----講笑!快d sleep!

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-28 01:26 PM 發表

呢D招數,,細佬我大把有得出賣....:071:

唔古惑點得儲錢.......:096:

係D$$見光死only係唔係........

其實攪野出人地,,就可以......不過要睇Case.......:034:

P.S.我同你分享下,,我 ...
兄弟明白心照算!:096:嘩你堂大佬果然棚王!佩服!:036:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-28 04:26 PM 發表

johnny兄, 慢慢嚟啦, 好多野係唔急得, 明天一定會好:036:
多謝周師兄關心!我而加最大願望就攞返間屋!然後重新搵返d退休金!:023:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-12-28 08:51 PM 發表

八掛下間屋,,響邊區:023:

人生有起有跌,,

問誰未經歷過,,

只要仲有條命,,

總會有艷陽天,,

你我他共勉之..

重要係,,
響果到跌倒了,,
就要係,,
響果到爬起身,,
仲要係,,
響 ...
唔好提舊時d衰野!我好睇得開!:096: 多謝兄弟關心! :023:
冷眼回看昨日!
幾許家財百萬!
七年浩刦風雲變
一夕間煙消雲散!
兩袖清風無產無債!
赤手空拳再闖前路!

出嚟支持下兩師兄!:071:

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-12-30 07:03 AM 發表
小希又黎探班!!

今星期點呀??
應該有搵到下吃吧:023:

今日中左兩條雞仔3x1...
聽日玩條4x4~
布力般 單win
阿爾克馬爾 大波
PSV 讓球半
利物浦 單win

自問中哂冇乜可能,要4x4 省得一注得一注... ...
希希你好等閒多d嚟!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆