上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

17-18 Dec 兩日三場波一次買晒佢三串四,輸左!
科隆 和局@3.45---L2:1

曼城(0/-0.5)主勝@2.05---L0:2
阿仙奴(0)客勝@1.83----走2:2

19 Dec 今晚又嚟過!
巴勒莫(+1)客勝@1.62

國際米蘭 客勝@1.62
基達菲 主勝@1.95
彭尼奧尼奧斯 主勝@1.62
愛斯賓奴 主勝@1.70
皇家馬德里 客@2.45

19 Dec 中得三場!:025:
巴勒莫(+1)客勝@1.62----W0:0
國際米蘭 客勝@1.62----W1:4
基達菲 主勝@1.95----W2:1
彭尼奧尼奧斯 主勝@1.62----L2:3
愛斯賓奴 主勝@1.70----L1:1
皇家馬德里 客@2.45-----L1:1

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-12-20 07:30 PM 發表

好似得你記得我:029:
唔理喇~尋晚輸過關...
今晚重插單場 哥本哈根 算喇!!
希希你好我都記得你!努力!我呢倫都好黑!
大家一齊努力!:023:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-20 04:28 PM 發表
今晚玩呢4場...一於要贏返狗會:046:

20/12/2007
哥本哈根  
AEK雅典----主勝
阿爾克馬爾----主勝
雷恩----主勝
大家乽要努力!:036:

20 Dec 今晚條4串5算!:023:
AEK雅典 半場和@1.8

阿爾克馬爾 主勝@1.65
紐倫堡 客勝@1.57
賓菲加(-1)和局@3.45

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-12-20 10:06 PM 發表
又一次收埋中:071:
165620-DEC-2007
16:23 半場主客和星期四 1 中國 (主) 對 科特布斯 (客)
客 @ 3.70 $800

$800.00 165720-DEC-2007
16:23 入球單雙星期四 1 中國 (主) 對 科特布斯 (客)
雙 @ 1.80 $ ...
恭喜周師兄!又有錢收!:071::098:

20 Dec 周師兄我都香左!:043:  呢兩個月好燈!九月十月個d大勝氣劫唔見晒!:028: :029:
AEK雅典 半場和@1.8----L(0:1)0:2

阿爾克馬爾 主勝@1.65----L2:3
紐倫堡 客勝@1.57----W3:1
賓菲加(-1)和局@3.45-----L3:0

推高周師兄先!:036:
玉仔我都想知你出乜快d出!:096:

22 Dec 今晚又同九會博過!:071:
阿仙奴(-1)主勝@2.30

曼城(0/+0.5)客勝@2.08
雷丁 主勝@1.85
布里斯托城 主勝@1.90
葉士域治 主勝@1.75