上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Johnny + Ponti + Cecil & 好友心水帖

收藏  |  訂閱
772  125.5k

引用:
原帖由 雪白之葬。希 於 2007-10-21 02:27 PM 發表
卡迪夫城 +0.5
韋斯咸 小 2.5
加泰 Win
馬德里體育會 Win
希希小心!馬體會下場要打足協作客莫斯科火車頭!:030: 其它幾好支持!:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-22 12:29 PM 發表

玉仔, 你有所不知啦, 而家呢度(之前一樣), 太多brother係出面講....話...我地出心水唔分析...呢d叫做小學生功課wor, 你睇下, 而家...連johnny兄都唔想再post心水, 只係玩下馬後砲, 將份功課貼下堂咋!

...
正式寫又駡!唔寫又駡!咁不如完全唔寫好過!就做個全職小學生算有成績就貼下堂無就算!:025:

周同學交上正式貼堂:-
小學生馬後砲貼堂!
小學生馬後砲貼堂!:036:
成晚全軍覆 沒:030:只係中一條細細注6串7!:098: 呢條真係買得太小!唔係今個月都可休息!:085:
106021-OCT-2007
12:50
過關
6X7
讓球主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
主客和
星期日 1 大阪飛腳 (主) 對 甲府風林 (客)
主 [-1] @ 1.62
星期日 2 名古屋八鯨 (主) 對 FC東京 (客)
客 @ 2.60
星期日 11 格羅寧根 (主) 對 川迪 (客)
主 @ 2.20
星期日 12 洛達 (主) 對 烏德勒支 (客)
和 @ 3.55
星期日 39 紐迪高 (主) 對 哥連泰斯 (客)
主 @ 1.85
星期日 48 法林明高 (主) 對 甘美奧 (客)
主 @ 2.05

引用:
原帖由 leungsaiwing 於 2007-10-22 02:27 PM 發表

但我想要你的心水:023: :023: :023:
心水有緣再會!:034:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-10-22 11:48 PM 發表
既然有以上咁多兄弟撐場:027:
唔講太多啦...一於post下自己今日投注比賽場次, 睇下我以下呢份功課...聽日可唔可以貼堂先:096:
22 Oct 足球投注:

主客和過關3x4 @1000 = 4000分
馬模---客勝(2.50)
佐加頓 ...
支持周師兄紐卡素必勝!:098: :071:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
見周師兄出返心水我都隱唔住!真係有口話人無口話自己!我曾經同人講過無需埋會他人說話做人但求無愧心,做自己喜歡的便可以!今次的事發現自己的修餋不足!唉幾廿歲人幾句話就沉唔住氣!算今日喇重新嚟過 ...
今日重新出左心水!祝大家嬴多d!:071:
要出去返part time 今晚2点先返嚟!:036:

引用:
原帖由 ponti 於 2007-10-24 02:28 AM 發表
阿仙奴主
曼聯
燕豪芬主
巴塞隆拿和
里昂和

:071: 5x6
ponti 兄你好!

貼下堂先:098: :071: :098:
23 Oct
莫斯科中央陸軍(+1)主勝----L
阿仙奴(-1)主勝---W
曼聯 客勝---W
格拉斯哥流浪(+1)主勝---W
屈福特(0)客勝 -----W
西布朗 主勝-----W

引用:
原帖由 tazzz 於 2007-10-24 04:04 AM 發表
頭5場心水一樣,黑池就下盤,撑你等同幫自已:071:
收錢!:098: :098: :071:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-7-29 02:21 AM 發表
24 Oct
今日心水又嚟過,車仔得返1.4大家可以唔買!我買個陣時有1.5:036:

AC米蘭(-1)主勝
車路士 主勝
皇家馬德里(-1)主勝
雲達不來梅 主勝
布里斯托城(0/-0.5)
狼隊(0/+0.5)

http://uwants.c ...
今日心水出左!:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆