188Channel

標題: 駱克道club [打印本頁]

作者: oneson5920    時間: 2009-6-12 01:51     標題: 駱克道club

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: NICK333    時間: 2009-6-12 03:34

作者: 文初    時間: 2009-6-12 09:04

試一次包你今生都記得有幾苯實,(飲杯啤酒四十蚊、又有show睇、好抵入黎試吥啦,門口個仆街既開場白),呢Dclub正黑店,專斬D鬼佬、大陸燦既,如果有華人水魚一樣斬,D仆街會叫你請佢飲drink,價錢由百幾至三百幾一杯(冇規定一杯坐幾耐、你生成水魚咁,唔洗十分鐘就要你再order),你只要請一杯,跟住一大把女就圍住你一齊玩,坐個零鐘、唔清唔楚咁就幾千蚊,哈..............你唔比,班仆街就會空你,你唔好諗住佢地唔會郁你,搵人郁佐你,你報警都冇用,班仆街同差佬話你係同客打架,你唔信就自己試吥!你可以掙係比四十蚊飲酒,打死都唔囉個銀包出黎,不過班仆街就會黑口黑面、比說話你聽、再唔係叫你坐lee度果度.
作者: 啦叭    時間: 2009-6-12 09:42

引用:
原帖由 文初 於 2009-6-12 09:04 AM 發表
試一次包你今生都記得有幾苯實,(飲杯啤酒四十蚊、又有show睇、好抵入黎試吥啦,門口個仆街既開場白),呢Dclub正黑店,專斬D鬼佬、大陸燦既,如果有華人水魚一樣斬,D仆街會叫你請佢飲drink,價錢由百幾至三百幾一杯(冇規 ...
全中,ching 好似經歷過?嘻嘻?:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
作者: jeffcoke    時間: 2009-6-12 10:04

no la, they target on western tourist, need lots money
作者: shineshineboy    時間: 2009-6-12 11:02

thank you for 文初 c hing's details....
作者: 羅C批    時間: 2009-6-12 11:29

作者: 啦叭    時間: 2009-6-12 12:24

引用:
原帖由 羅C批 於 2009-6-12 11:29 AM 發表
坐坐下班女會撩你開大,$1800 Q:smile_o01: ,我入過去一次,齋坐一杯啤酒:smile_o11: ,而我個 FRIEND 就 ON 99 請佢飲左杯唔知乜,細細杯, GOOD 一聲就飲晒:smile_30: 承惠兩舊幾:smile_o11:
杉唔杉呀!赤唔赤呀?:smile_o11: :smile_o11:
作者: Jimmychan05    時間: 2009-6-12 14:23

thanks for sharing
作者: soso2006    時間: 2009-6-12 14:47

作者: 文初    時間: 2009-6-12 16:29

喇叭兄,我梗係冇試過啦,點解咁清楚?...............有部份club既老闆係我的前輩,小弟曾經係灣仔區有點薄名.
作者: johnwong9394    時間: 2009-6-12 21:49

作者: oneson5920    時間: 2009-6-12 23:28

多謝各位c 兄教路, 小弟依家都有d 頭緒......

但小弟奇怪系, 果d 外籍女士著到袒胸露乳咁, 果d 年紀大小小o既疑似"鴇婆" 就通街拉客, 當時小弟第一感覺就好似去左向西村咁........
作者: 羅C批    時間: 2009-6-13 01:44

作者: 武天老師    時間: 2009-6-13 11:22     標題: 回覆 13# 的帖子

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-6-13 12:33

你有鬼佬撚又有得駛美金咪入去試?啦!
不過記得出報告呀!
重有!咪去完嗌?春呀!
作者: 日日打飛機    時間: 2009-6-14 01:26

作者: d0gd0g2008    時間: 2009-6-14 19:24

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)