188Channel

標題: 金多寶 ** [打印本頁]

作者: lc68    時間: 2009-6-3 17:20     標題: 金多寶 **

作者: 情人    時間: 2009-6-3 17:41

作者: 笑天下人    時間: 2009-6-3 17:43

作者: lc68    時間: 2009-6-3 18:34

作者: 中國通    時間: 2009-6-3 19:16

作者: cssoper    時間: 2009-6-3 19:31

作者: 一星如月    時間: 2009-6-3 19:35

作者: super.golden    時間: 2009-6-3 21:56

作者: lc68    時間: 2009-6-3 22:43     標題: 回覆 6# 的帖子

作者: lc68    時間: 2009-6-3 22:51

作者: wwwzaq1    時間: 2009-6-3 23:00

作者: silverLung    時間: 2009-6-3 23:14

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-3 05:20 PM 發表
最近做了幾個
*仔: 太瘦細胸有紋身, 聲差但手骨ok. 不太後生, part 2幾放又姣, 不是我杯茶.
&*: 中女, 樣ok有少婦韻味, part 1麻麻又細力. part 2ok放但只有一表情、一種聲.
^@: 最後生、樣亦唔錯, 細胸但身型幾 ...
有呀lc68...昨日我病假她電問候..後約我飲茶..一見面就細佬到話Sex...克色窄身大U領波啦凸出貼身牛仔褲..你話我死唔死...飲茶時對面西張有眼超超望住她...我同她講網上有位陳生搵妳及掛住妳...她說有好多個陳生..問你係唔係好大舊四眼果個..她都冇你電話...她會轉齋場做問我搵唔搵她...答一定去只求見妳一面..陳生你呢去唔去呀...飲完茶送她回家.
作者: super.golden    時間: 2009-6-3 23:35

作者: silverLung    時間: 2009-6-3 23:49

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-3 11:35 PM 發表
Silver Hing, 我都好想見佢, 邊間齋場, 同No.  知道記住通知 or PM 細佬!
光光收到最新短信..她已經搵到場做..但我唔講得住..她說做一排先同你地講..等下先...:smile_38:
作者: lc68    時間: 2009-6-3 23:54

作者: super.golden    時間: 2009-6-4 00:00

作者: lc68    時間: 2009-6-4 14:59

作者: lc68    時間: 2009-6-4 15:09

作者: 有根    時間: 2009-6-4 15:29

作者: 9big    時間: 2009-6-4 15:30

作者: 有根    時間: 2009-6-4 15:35

作者: lc68    時間: 2009-6-4 15:38     標題: 回覆 19# 的帖子

作者: Jimmychan05    時間: 2009-6-4 18:48

thanks for sharing
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 19:49

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-3 11:35 PM 發表
Silver Hing, 我都好想見佢, 邊間齋場, 同No.  知道記住通知 or PM 細佬!
等多兩日話比大家知...明天收工Mak左她...
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 19:51

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-3 11:54 PM 發表

silverlung ching, 你真高興 . 係吖, 四眼大隻嗰個陳生, 她會知我係邊個. 她比個電話no.過我但唔見了,但我亦冇比no.佢. ching 可唔可以問她,由ching pm她的no.給我呀!!支持她support
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 19:52

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-4 12:00 AM 發表
Silver 兄,  謝, 記住PM我! 最衰金多時遣失佢电話,  到丽X找, 已经無做.
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 19:53

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-4 03:09 PM 發表

哈哈....真係好....好想再見到她...... silverlung ching, 請代我講聲, 希望佢做得開心, 可以既話幫我問她一聲可否講比我呢個"陳生"知? 如果唔可以都冇辦法:') 不過都尊重她
作者: super.golden    時間: 2009-6-4 20:22

作者: lc68    時間: 2009-6-4 20:22

作者: andylee121    時間: 2009-6-4 20:36

ANY BROTHER TRY *^ BEFORE, SHE'S OK GA...
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 20:57

[quote]原帖由 super.golden 於 2009-6-4 08:22 PM 發表
Silver Hing, Which SN do you go recently? Any new no. discovered [/quote寫中文
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 20:58

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-4 08:22 PM 發表
Silver Hing, Which SN do you go recently? Any new no. discovered
寫中文........:smile_38:
作者: silverLung    時間: 2009-6-4 20:58

引用:
原帖由 andylee121 於 2009-6-4 08:36 PM 發表
ANY BROTHER TRY *^ BEFORE, SHE'S OK GA...
寫中文........:smile_38:
作者: super.golden    時間: 2009-6-4 22:11

作者: silverLung    時間: 2009-6-4 22:58

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-4 10:11 PM 發表
Silver兄, 最近去開邊間, 有冇好霖把發現
都係麗X...做過!*及(*...要超大波就!*...要手骨就(*.....
作者: super.golden    時間: 2009-6-4 23:47

作者: conpoy    時間: 2009-6-5 00:07

作者: OWEN312    時間: 2009-6-5 00:35

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-4 11:47 PM 發表

(* 係以前Sun興, Duck保做的
!* 後生嗎? 樣如何?
各位ching , 金多寶仍然是機場 ? 好耐未去過..

AND 麗x 是那間, 在那, 收費如何..謝謝
作者: 武天老師    時間: 2009-6-5 12:29

作者: 有根    時間: 2009-6-5 15:40

作者: silverLung    時間: 2009-6-5 23:56

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-4 08:22 PM 發表

哈哈....ching 真係識嘆..真幸福..正:smile_47: ...唯有等吓啦:')
哈哈恰....各位c hing等左好久呀...真係嘆完返黎...一入房見到公主先來過抱抱吻吻好溫馨...然後幫我除衫及??????上床...(( 正場黎呀 ))...快樂時光好快過...不過有下文就係公主收工陪我食野...真幸福...公主又著低U衫呀...食到溜鼻血...食完送公主回家有嘜好做 ..自已想想..沖涼上床...(( 不過角至角家做 ))大隻陳公主等緊你呀...地址就係一個迷語(( 晚上TW好多星星的場..No:^#.........))公主好唔好笑呀:smile_30:
作者: super.golden    時間: 2009-6-6 01:09

作者: ha-ha-ha    時間: 2009-6-6 07:51

作者: dlslb    時間: 2009-6-6 08:30

作者: silverLung    時間: 2009-6-7 20:36

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-6 01:09 AM 發表
Silver 兄, 幸苦曬, 禁快又有report!!! 請問而家星星小費及價錢,  咩班?
2粒$328...早...你比得幾多有幾多係^#的....:smile_14:
作者: silverLung    時間: 2009-6-7 23:24

c68 & super.golden...C hing 搵左夢中情人未呀:smile_41: 真係未見過情人穿錦密實D衫...都錦正斗...:smile_40: 如上左去回報一下:smile_38: 情人妳做嘜野我都好開心.妳都要一樣開心呀
作者: lc68    時間: 2009-6-8 22:06

作者: silverLung    時間: 2009-6-8 22:24

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-8 10:06 PM 發表

silverlung ching, 唔該哂!星期六已经同公主約會啦!! 冇見一個月公主容光煥發咗、靚咗...正, 手骨都好咗, 因好耐冇見,所以做了3粒鐘, 正.....我地有講起ching 你呀...hehe
講我好定唔好呀...唔怪得星期六眼微佻...:smile_19:要搵返公主親親一下先得:')

作者: waiwai52    時間: 2009-6-9 08:38

Actually, I tried no. 10 on last Saturday.
Any other good number at night shift can be introduced?
作者: lc68    時間: 2009-6-9 22:38

作者: lc68    時間: 2009-6-9 22:41

作者: silverLung    時間: 2009-6-9 22:52

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-9 10:38 PM 發表

ching, 梗你好啦, 公主覺得你幾幽默風趣. 係呀佢套制服幾密實, 但係返而覺得有份青春感...最好笑係要打底,真攪笑 但見佢轉做齋塲而冇咁大壓力,都好吖,同佢傾吓偈都幾開心
你幾時再去搵公主呀:smile_38:
作者: lc68    時間: 2009-6-9 22:52

作者: silverLung    時間: 2009-6-9 22:52

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-9 10:41 PM 發表

Ching, how's no. 10 doing. As it's vegi, bone skill is the first pirority. Of course, its bonus if they got pretty face & good figure
寫中文:smile_27: .......
作者: silverLung    時間: 2009-6-9 22:53

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-9 10:52 PM 發表

super ching, met princess?? waiting for your report
寫中文:smile_27: .....
作者: lc68    時間: 2009-6-9 23:01

作者: silverLung    時間: 2009-6-9 23:10

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-9 11:01 PM 發表

TW對我嚟講幾遠, 不像MK & Jordan, 又唔似ching咁近. 不過都希望盡快揾佢傾偈
聽聞你住得很遠....你得嫻就搵公主啦...好難得同公主相序...
作者: waiwai52    時間: 2009-6-10 08:34

no. 10 is a local mid age girl...around 30 to 35. The bone skill is 'so so'. No BM, only HJ with upper no cloth. $368.
Any good BG advice at night shift?
作者: lc68    時間: 2009-6-10 13:08

作者: super.golden    時間: 2009-6-10 14:38

作者: silverLung    時間: 2009-6-10 22:03

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-10 02:38 PM 發表
lc68, sliver 兄,  TW吾近我,  有時間先,  希望AXXXE 係星星做得開心.

lc68 而家金多 多左很多新血.  重有冇心水no.?
Super golden hing 公主好想知你是誰...先生貴姓呀...形容一下:smile_41: 代你說她知...:smile_38:
作者: silverLung    時間: 2009-6-10 22:10

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-9 11:01 PM 發表

TW對我嚟講幾遠, 不像MK & Jordan, 又唔似ching咁近. 不過都希望盡快揾佢傾偈
你真係好啦昨日又上去搵公主:smile_22: 問公主電話No未呀..有就少心D呀...下次唔話你知:smile_30:
作者: super.golden    時間: 2009-6-11 00:34

作者: soman214    時間: 2009-6-11 03:28

作者: 大測量師炳文    時間: 2009-6-11 13:24

thank you for sharing

作者: silverLung    時間: 2009-6-11 19:47

引用:
原帖由 super.golden 於 2009-6-11 12:34 AM 發表

勁靚仔一名 Haha, 精通摸骨,  公主讚過我對眼識放電架.  有時住深震....唔知公主仲記得我嗎?
我會通知公主啦...快D揾公主呀...
作者: Jimmychan05    時間: 2009-6-11 20:22

乜野公主呀:smile_30: :smile_30:
作者: lc68    時間: 2009-6-13 00:38

作者: lc68    時間: 2009-6-13 00:48

作者: silverLung    時間: 2009-6-13 15:39

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2009-6-11 08:22 PM 發表
乜野公主呀:smile_30: :smile_30:
姓龔名珠........
作者: silverLung    時間: 2009-6-13 15:45

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-13 12:48 AM 發表

super.golden ching, 公主做得ok吖, 都開心既,因為冇咁大壓力. 既然公主想知道你係邊位,就快d揾她啦...香港有幾大...我咁遠都得
講得好..香港有幾大...好難搵有公主做得自己滿意的人...人生有幾多十年..開開心心呀.
作者: ac2046    時間: 2009-6-14 00:55

作者: 日日打飛機    時間: 2009-6-14 01:27

作者: silverLung    時間: 2009-6-21 18:51

引用:
原帖由 silverLung 於 2009-6-13 03:45 PM 發表
講得好..香港有幾大...好難搵有公主做得自己滿意的人...人生有幾多十年..開開心心呀.
lc68 hing 早兩日我上左去,聽公主講你又上左去,又笑我個別叫((  屎忽窿  )):') ...好彩都有讚我很一個好人 ...你有冇覺得她靚左肥左少少有肚南仔 ...因我有麽過她的肚南仔及其它付近d位 ...你唔好想埋一邊正經場呀:smile_38: 果日做完她又同我食飯,她真係好中意著低胸T恤:smile_53: ...令到我坐低左細佬企起身望她:smile_47: ...lc68 兄你得嫻就搵她吧
作者: phoenix_hut    時間: 2009-6-21 20:27

作者: lc68    時間: 2009-6-22 18:10

作者: tmsiuhong    時間: 2009-6-22 18:53

作者: eowongtp    時間: 2009-6-22 19:37

作者: silverLung    時間: 2009-6-22 21:20

引用:
原帖由 lc68 於 2009-6-22 06:10 PM 發表

Silverlung hing, 上面有得食, 下面冇得食,谷住好辛苦噃 ...講吓笑. ching 就好啦, 逢星期五都係公主之夜,真開心...好羨慕:smile_46: . 初次見番公主, 我都覺得她靚咗, 她肥啲更好看. ...
你得嫻上去問她吧...
作者: elkychan    時間: 2009-6-24 01:22

作者: Ning4088    時間: 2009-6-24 17:03

作者: tmsiuhong    時間: 2009-6-25 00:54

作者: 沉底鱷    時間: 2009-6-25 09:13

作者: lc68    時間: 2009-6-25 12:00

作者: lc68    時間: 2009-6-25 12:01

作者: jua    時間: 2009-6-27 01:25

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)