188Channel

標題: 溝QQ女有感而發 [打印本頁]

作者: kelvin_lam    時間: 2009-6-3 00:03     標題: 溝QQ女有感而發

作者: ox9    時間: 2009-6-3 01:05

溝QQ女就是希望有溝女feel, 但如果遇著以下的QQ女, 我覺得也不用follow up:
1. 醜的肥的.... 給我錢也不要
2. 要妳買東西的  (即是錢... 不如叫G好過, 又平又快, 質素比QQ好)
3. 傾不了半天就出來見面, 但一定要到她指定的地方, 代表她只是吧托酒托
4. 如果QQ女不是非常怕羞, 第一次見面也帶朋友來, 代表她最多只當妳是朋友, 更差的是騙飲騙食, 想溝到她, 很難了
5. 果QQ女太有主見, 到那裏吃飯也一定要去她想吃的地方 (不是吧托那些), 要溝也是有可能, 隨非你有很多時間, 像溝港女一樣.....
6. 見面第二次連手也拖不了, 也是很難溝的, 你也要有很多很多時間, 像溝港女一樣..... 太浪費時間了

1. 各人喜好...好不?!
2. 買東西有平有貴的,你比唔起或唔想買,就直接say "No"...懂不?!
3. 冇人用支野隊住你個頭,要你一定去的...right?!
4. 你也可以帶同你的朋友或親友去見QQ女的,但點解你唔帶呢,想獨吃,唔鐘意sexy party...唔明?!
5. 有d主見唔好咩,還是自己唔知頭唔知路,覺得比人 head住...懂嗎?!
6. 是你覺得見面第2次,就老馮要比隻手你拖,還是你的一開始,你的所謂"合理的應該"是錯呢...懂不?!

P.S.咁計算住去玩,不玩也吧~~
作者: 龍龍~    時間: 2009-6-3 01:33

作者: gfoley    時間: 2009-6-3 02:08

作者: ox9    時間: 2009-6-3 03:04

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2009-6-3 01:33 發表

十卜9哥既講法,不玩也吧:smile_o15:
6月中出來飲杯..ok?!
作者: 香港沙兄    時間: 2009-6-3 06:55

作者: wataru    時間: 2009-6-3 08:22

作者: wataru    時間: 2009-6-3 08:24

作者: andy9977    時間: 2009-6-3 10:21     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: cherry8788    時間: 2009-6-3 13:19

作者: RX78-NT1    時間: 2009-6-3 19:07

作者: wingzero234    時間: 2009-6-3 19:28

作者: abs_ch2005    時間: 2009-6-3 21:55

作者: mtvong    時間: 2009-6-3 22:28

引用:
原帖由 ox9 於 2009-6-3 01:05 AM 發表
P.S.咁計算住去玩,不玩也吧~~
非常同意 C兄 !
真的一針見血 !
作者: 87rae    時間: 2009-6-3 22:34

thanks for you sharing
作者: ray200609    時間: 2009-6-4 09:21

作者: boy25    時間: 2009-6-4 21:12

作者: 威威小子    時間: 2009-6-4 21:18

作者: ox9    時間: 2009-6-5 01:48

引用:
原帖由 wataru 於 2009-6-3 08:22 發表

預唔預我呀﹗﹗﹗﹗
水哥,完全冇問題呢...再夾時間~~
作者: Chinababeswant    時間: 2009-6-5 12:38

作者: cyclist43    時間: 2009-6-12 09:43

作者: wctong08    時間: 2009-6-12 14:18

作者: 苦男仔    時間: 2009-6-13 23:45

作者: moumou0809    時間: 2009-6-15 02:40

預唔預我呀一針見血 !:smile_38:
作者: kuku1234us    時間: 2009-6-16 16:23

作者: benbie    時間: 2009-6-23 18:46

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)