188Channel

標題: 玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~ [打印本頁]

作者: bcm    時間: 2009-6-1 10:15     標題: 玩乳酪,前後插玩貝,肛交..(乳酪p.2)..(玩具P.10)..(肛交p.11)~完~簽名檔有新相~

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Wall.E    時間: 2009-6-1 10:17

作者: FATCHIU01    時間: 2009-6-1 10:28

多謝分享...thx:smile_30:
作者: rebonbon    時間: 2009-6-1 10:39

作者: namakantor    時間: 2009-6-1 10:43

作者: JO小姐    時間: 2009-6-1 10:44

作者: s/partner    時間: 2009-6-1 10:48

作者: tong8123    時間: 2009-6-1 10:55

作者: 冠希~    時間: 2009-6-1 11:02

作者: albertip2005    時間: 2009-6-1 11:06

作者: 鬼蜘蛛    時間: 2009-6-1 11:13

作者: szetoafk    時間: 2009-6-1 11:14

作者: 456wing    時間: 2009-6-1 11:18

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 11:31

作者: szetoafk    時間: 2009-6-1 11:34

作者: amp60    時間: 2009-6-1 11:35

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 11:51

作者: 53545453    時間: 2009-6-1 11:54

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:03     標題: 乳酪(part two)

好啦咁其他過程唔講啦,都係在戲院摸摸摷摷果d,刺激感當然大,
但最主要係攪到我好想即插....

咁行去爆房途中,我就突然衝左去超市.....出黎果時就多左3杯芒果味乳酪......

閂埋門唔洗問梗係一輪含吹奶啜狂揸波探月毒龍鑽果d例牌菜....
成日都形容又唔講啦....飛走.....鏡頭直去乳酪.......

佢訓係床上背向我,我手上拿著杯乳酪,
而我就著晒t-back漁網絲襪半裸騎住佢慢慢逐小逐小滴d乳酪去佢個身度.......
佢好high咁嗚.....(其實唔知係好high定好凍.總之佢就叫晒).......
我輕輕係d塗左乳酪0既皮膚上奶下奶下,lam下lam下,
一來好好味啦,二來係咁比人用脷奶皮膚0既痕養唔係個個可以頂得住,
嘿嘿.....我又點會只滿足滴在皮膚上丫......
我將d乳酪倒落佢細佬度,當時細佬唔洗問梗係又粗又大碌,
真係睇見都想食.....我見到佢小兄弟扯行晒我再也忍不住....
狠狠地淋好大pat乳酪去佢龜頭至條腸......
果一下凍到入心0既感覺一定似足冰火.....
佢立即大叫,我唔比機會佢回氣一野由頭含到落底......
再倒落個春袋度,細意品嘗.....
呢個動作不停重覆左5分鐘.....睇怕佢都high到要死......
我反轉佢,將d所剩無幾0既乳酪倒晒落佢股"啦"同埋兩邊patpat度.....
佢high到係咁郁我梗係唔比佢郁啦,
搵對手定住佢就係咁用條脷急攻佢袋底,後眼同大腿側......
直到佢全部乳酪比我食到一滴不留為止......

過後我回想呢種淫亂情景都好鬼難忘.....一個著住半裸性感內衣0既女仔....
係咁吹係咁lam一個全身都係乳酪0既男仔,
而女仔事後個口就有點點乳酪好似吞完精咁.....

之後當然係佢扯住我係咁插係咁舂啦.......

第 3 PART黎緊.......因為太長......

未完......待續......

作者: SUPERKILLER    時間: 2009-6-1 12:05

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:08

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:13

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:15

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:21

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:22

引用:
原帖由 rebonbon 於 2009-6-1 10:39 AM 發表
.好想睇埋落去..
出左part 2 啦,請去p.2#19~因為要返工所以寫得比較簡單......
作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:22

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:22

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:22

引用:
原帖由 JO小姐 於 2009-6-1 10:44 AM 發表
我對玩乳酪果Part超有興趣~.....
出左part 2 啦,請去p.2#19~因為要返工所以寫得比較簡單......
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:23

引用:
原帖由 冠希~ 於 2009-6-1 11:02 AM 發表
"你個gap好鬼多毛" ---------------------->笑左:smile_30:
好好笑咩???:smile_19: :smile_19:
作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:23

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:24

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-6-1 11:06 AM 發表
:smile_47: :smile_47: :smile_47: 等你埋牙個part
出左啦~ p.2 #19
作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:24

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:24

引用:
原帖由 鬼蜘蛛 於 2009-6-1 11:13 AM 發表
我都好想睇玩乳酪果Part,
我出左啦打得好辛苦,第3 part要慢慢構思......
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:25

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-6-1 11:14 AM 發表
嘩 !!! 真係每次都睇到硬一硬呀 !!!
唔係掛???
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:26

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:26

引用:
原帖由 456wing 於 2009-6-1 11:18 AM 發表
實引死妳男友啦
妳身材咁正:smile_52:
哈哈我身有dd肥架,只係比例平均你地唔覺姐~
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:27

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:27

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 11:31 AM 發表
嘩~~~b姐我~~我流鼻血呀~~~~~:smile_o05:

弓起b姐飽晒~~~今日有冇喉嚨痛呀~~~開到聲冇~~~行路腰骨痛唔痛~~~:smile_o10: :smile_o10: :smile_o10:
喉嚨又無痛,但腰骨同頸就真係痛呀,尤其係條腰,
我比佢按住後入左幾次(包埋肛交),條腰赤赤痛呀家陣.....
作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:28

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:28

引用:
原帖由 szetoafk 於 2009-6-1 11:34 AM 發表
豬姐同田心田心, 都係識食又識嘆
田心妹果pair sweet好多呀~
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:29

引用:
原帖由 amp60 於 2009-6-1 11:35 AM 發表
GC! BCM!你系你的FANS!哈哈!
我對玩乳酪果Part超有興趣~.....
出左啦,睇睇啦因為簡化左希望你地都鐘意~
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:30

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 11:51 AM 發表

乳酪???? :smile_41: :smile_41: :smile_41:
係,用黎揸係對方身上,好有情趣.........:smile_47:
作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:30

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:31

引用:
原帖由 SUPERKILLER 於 2009-6-1 12:05 PM 發表
bcm 姐出 post , 緊係要入嚟睇吓支持吓喇 !!!!!!!!!!!!!!!!
多謝你0既支持,請繼續睇今次要分開幾part打......
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:31

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:31

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 12:08 PM 發表

:smile_14: :smile_14: :smile_14:  正喎!!!!!

以前我用過砂糖啜啜同打車輪, 下次又試下用乳酪先 :smile_40:
正到爆架!!起碼我視覺效果方面係囉~
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:32

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:32

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:32

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:32

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:13 PM 發表
辛苦晒嘞b姐~~~~~~好正正嘅戰後報告同戰地相片~~~~:smile_o12:
田心妹你地又試下,好正我覺得,
佢無用乳酪攪返我因為實在慶晒....要立即插.....
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:33

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:33

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:22 PM 發表
我都好想玩下:smile_o05:
快d出埋part 3
會啦本來都唔想咁一集集但實在太長啦....
一次過打出黎太side時間同埋你地都睇到眼花......
作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:33

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:34

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 12:27 PM 發表

我老婆好似你咁就好 lu............:smile_24: :smile_24: :')
唉呀,有時我又覺自己癲得製,我有時驚男友唔出聲咋~:smile_13:
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:35

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:28 PM 發表

係兩個咀咀入便碌嚟碌去咁囉~~~~:smile_13: :smile_13:
我試過喂意粉入豬公口,條長長意粉就係我地打車輪果程中攪掂......:smile_47:
作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:35

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:36

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:33 PM 發表

我覺得你地夠sweet咯~~~~咁多唸頭~~
其實諗出黎果個多數係我,豬公玩得配合埋咁解......:smile_47:
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:37

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:35 PM 發表

我都想試,不過佢唔食乳酪嫁喎~~~~又唔可以係床,一陣成床都係~~~~:smile_13: :smile_13: :smile_13:
咁可以試下雪糕丫......放毛巾咪得囉,橫掂你成日噴水都要毛巾架啦.....
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:38

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:38

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:23 PM 發表

係咪任何乳酪都可以??
去超市買一杯杯果d普通乳酪就得架啦,
唔好買乳酪飲品,佢質地希d玩唔到.....
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:39

作者: ELLE~EVER    時間: 2009-6-1 12:39

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:39

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:40

引用:
原帖由 爛gag王 於 2009-6-1 12:38 PM 發表

男人點會, 癲癲都陪你癲啦!!
希望係啦,我驚佢以為我重性多於重情,其實我兩樣都重......:smile_13:
作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:41

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:41

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-6-1 12:39 PM 發表
乳酪好似好正咁喎....
我都想同我女朋友試下....
試啦真係好正架,揸d落女友波波度.......:smile_47:
作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:42

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-6-1 12:39 PM 發表

以前初初拍拖果陣好鍾意玩雪條,你知唔知有一種叫鳳仙嘅雪條,咬一舊係口入便,再同佢咀咀,慢慢溶,雪條入便d閻好甜,好正~~~~
嘩好正呀~我又搵次試下先~我地就興一杯新地你一啖我一啖~:smile_47:
作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:42

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:42

作者: bcm    時間: 2009-6-1 12:42

引用:
原帖由 connielwy 於 2009-6-1 12:41 PM 發表

但乳酪個part真係唔錯
十卜十卜
呢d都係情趣黎架:smile_o05:
係呀真係超正,我都想再有下次呢..........:smile_47:
作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:44

作者: ELLE~EVER    時間: 2009-6-1 12:44

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:44

作者: 爛gag王    時間: 2009-6-1 12:45

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:46

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:47

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:48

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:49

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:50

作者: waiwaiwai3    時間: 2009-6-1 12:50

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:51

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:53

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:53

作者: ELLE~EVER    時間: 2009-6-1 12:54

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:54

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:54

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:56

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:56

作者: ELLE~EVER    時間: 2009-6-1 12:57

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 12:58

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 12:59

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 13:00

作者: waiwaiwai3    時間: 2009-6-1 13:01

作者: 寺本剛    時間: 2009-6-1 13:03

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 13:03

作者: ELLE~EVER    時間: 2009-6-1 13:05

作者: waiwaiwai3    時間: 2009-6-1 13:05

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 13:05

作者: 田心田心    時間: 2009-6-1 13:06

作者: connielwy    時間: 2009-6-1 13:06

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)