188Channel

標題: 窮曦汕頭牙擦SHOW(多廢圖更多字) (血壓高/低者勿入) [打印本頁]

作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 17:50     標題: 窮曦汕頭牙擦SHOW(多廢圖更多字) (血壓高/低者勿入)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 17:50

之後係呢度既生活真係好鬼悶,日日就係等廠REPORT同去酒吧:smile_19: ,好不幸阿仔係我黎既第4日要出去做野,唔得留在汕頭,我唯有同之前FOLLOW既女女出去食飯同唱K啦,細佬真係好忙架,日日要同好多唔同既女仔出街街,其中有個細佬已經成功FOC左,另一個俾細佬玩到BLACK LIST左,條女真係好似3僱草盧既豬腳亮咁曦煩! 點解?如下:
1)第一次約出黎,約佢去酒吧,扮能哂公主,話黎之後唔黎,話家裡有事,放細佬飛機,細佬乜女咪見過呀,你唔黎細佬仲忙過你啦,煩~~~,你扮公主呀,OK!!就唔搵你!!!
2)點知佢第2日扮發信息問我尋晚好無玩?第一個唔覆佢,第2個問:生氣嗎?不要生氣啦!!!
挑~~道行咁淺~~細佬話:剛手機不在,有事嗎?生什麼氣???  .......之後1輪費話......點知當晚直情打黎問細佬有無場??你地知啦,細佬鳩’S就不嬲架啦 ,要識細佬既女真係好多,當晚佢打黎我已經約左FOLLOWING+FOCED戈個女仔出黎,條公主佢要黎咪俾佢黎囉,大家要知道想識細佬同想食細佬既機率都係50%50%:smile_46: ,細佬又未必會寵幸條公主既,無所謂啦,點知條女話黎但又成個半鐘先黎哦,我都羅羅地架啦 ,佢仲帶多個女仔FD黎,都OK架,阿仔中意呢類(阿仔無野叻,最叻羅電話 ),點知條公主黎到見到我地有其他女玩緊,又借D兒今次話個FD有事要走(妖~~黎左都無1個鐘),OK走味走囉,我又唔MIND:smile_34:

3)個老外客終於黎廠要過1晚,難得個客黎,又未黎過汕頭,咪話帶佢去下酒吧,佢話OK但唔好太夜(最後都開心到3點AM:smile_30: ),之後記得公主話自己係廣州毒外乳都有成6級,咁今次咪試下約佢出黎同我SOSO下個客囉,等個氣氛無咁DRY,個衰女包話OK,無問題架,好彩細佬做野不嬲有幾手準備:smile_44: ,之後都係搵左戈個DANCER陣間1齊玩,佢仲問我要唔要叫佢D FD出黎?呢次細佬就真係ON9啦,叫佢NO啦,我有叫FD(公主)黎玩:smile_39: ,點知最後梗係俾人老放啦(預左),但個DANCER真係夠朋友,特登請假唔上班同我地玩,全日無上過台跳,但就有叫佢D同事跳完落黎同我地猜下枚,個客仲以為細佬係度識好多人,我實:smile_30: KAKA默認架(其實都係識左唔夠幾日),我哎左2打,想再哎點知個DANCER唔知邊鬼到羅左張存酒單,羅左13-15枝,可能醉左,佢要豪唔通唔俾佢豪咩:smile_30: ,個客之後盡興而返酒店.......

(呢度有個小插曲,第2日阿公主打黎DIU7我,原黎話尋日有黎到,但又見到我同第個女仔玩,佢嬲走左,細佬梗係問:你想點?我們只是朋友,叫朋友出來玩有什麼問題???梗係要贊下自己做事不嬲要有幾個PLAN:smile_46: ,好像尋日如果你真係玩野放我飛機,那我怎辦??........之後下刪好多教訓個公主既野.......最後搞到佢個公主病醫好左:smile_40: )

4)
係戈度真係太無聊玩野約佢出黎,呢次佢真係乖乖地準時出黎同細佬食飯(唔會再搵佢去酒吧,BL佢 ),全程TUM得佢好開心架,又教曉佢好多野...........

5)  唔會有第5次,因為細佬DEL左佢個電話,見好就收,佢要玩,今次細佬玩返佢,女細佬真係唔怕無,因為細佬真係好忙架,女程呢方面.......,最後到公主係咁發信息,煩過曦:smile_39:

:smile_43:

作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 17:51

妖~~~頭先又收到老細ORDER,岩岩返黎第2日,又要上過去,因為個生產個客有D擔心,又要去個廠,(我直情懷疑佢想再黎玩........ ),搞到細佬原本約左之前個舊并頭22號係廣州見(唔係簽名女女:smile_44: ),再同佢返南京再出REPORT.......E+斷左.....都唔知幾時先出,不過可能會去青島,學下豬肝補氣D有錢人咁去避下暑,遲D出過青島牙擦SHOW先:smile_30: ,要執野啦,走先~~唔寫住啦,返黎睇下仲有無鳩’S 包膠出先

後記1: 你地知啦,細佬又無大錢洗好似咁多師兄去玩得咁開心,都係呃呃TUMTUM咁先至有野食:smile_13: ,不過E+呢個DANCER細佬同佢姐姐相稱,佢話下次去玩1齊界女,等阿仔返黎細佬可以回餽社會,KAKA:smile_30:

後記2: 細佬女緣深厚有睇開細佬膠POST既都知,係汕頭真係太無聊,最後記得老死之前係深圳有個WET開既女女係汕頭人,細佬即刻問老死羅左佢個Q號,點知佢咁岩返左汕頭開鋪,前幾日約左出黎食飯,佢又帶左個FD出黎,我幾中意架,因為波很大,但又黃蜂腰,最岩细佬呢D花甲之年既中坑,唉~~無計~~幾日後再去FOLLOW下~~~~ GIRL~~~ WAIT ME~~~~~~~I AM 曦呀(HERE) :smile_38: 呢度玩又平又多女FOC,食住又平,細佬終於搵到QUALITY OF 細佬既LIFE~~~~~~~~~:smile_30:

:smile_43: (完)

↓廢相相

窮曦係港燦(陸化版)=港哩,平時自己食就食到最CHEAP,如下:

早餐任砌,成日都想去,BUT無日起到身:smile_39:

山西刀削面 $4大大碗

汕頭特食 好似叫乾粿(河粉+海鮮湯) $6蚊

川菜1 約俾我FOC左既本地女女食(紅燒黃喉+炒白菜+倉炒土豆絲+2枝大青=$45 )

川菜2 約俾我FOC左既本地女女食(紅燒豬LO+炒白菜加水煮黃喉+2枝大青=又係$4X:smile_27: )終於跟左我返宿舍FOC:smile_30:

作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 17:51

想約女女食餐好D,但真係太貴最後無去食:smile_39:

呢個真係平霸,有菜有湯有豬腳白飯可以再添,都只係6蚊,拍得住D乜乜有營食C,拍照時個老細仲以為我係報館做 係咁叫我寫,連個題都諗能好左叫:XX路最好食的隆江豬腳飯,吃後口恥留香.....煩過曦:smile_27:

60蚊機場後貌,好近某間香港係人都識既有$$佬醫院:smile_44:

聽就聽得多,新嘅肉係會彈下彈下架啦,但有幾多個見過?(細佬都係第一次見過)唔知出唔出到片,睇唔到就算(膽小勿入) FULL SIZE可能睇得好D
[URL=[/IMG][/URL]

成盆新鮮牛肉,足3斤,3個食肉獸都食唔哂,仲剩30%度,不過真係超好食:smile_38: (3斤加1X枝細青=$140邊度搵:smile_40: )

作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 17:52

細佬出去玩好少帶相機,自己部野又影唔到相,所以叫阿仔幫細佬影(人地正經女仔都要打格,細佬不依:') )隻眼打左啦

1睇就知細佬個客玩得幾曦心啦:smile_30:

以上圖片經過細佬特設軟件『曦佬啲32』掃過,絕不含任過H1N1,請各位安心駛用:smile_30: :smile_30: :smile_30:

走LU,拜拜ALL~:smile_30: :smile_30: :smile_30:

作者: 影分身之術    時間: 2009-5-20 18:04

留咁多位做物?? 
作者: nansh118    時間: 2009-5-20 18:19

作者: joe302    時間: 2009-5-20 18:26

作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 18:39

引用:
原帖由 joe302 於 2009-5-20 06:26 PM 發表
看完樓主的這個帖子以後,我的心久久不能平靜,震撼啊!為什麼會有如此好的帖子!我縱橫網絡bbs多年,自以為再也不會有任何帖子能打動我,沒想到今天看到了如此精妙絕倫的這樣一篇帖子。樓主,是你讓我深深地理解了「 ...
你真係煩過細佬(曦):smile_30:
作者: wahahawy    時間: 2009-5-20 19:18

作者: 小小堅    時間: 2009-5-20 19:24

用心post要推一推
作者: ray200609    時間: 2009-5-20 19:38

作者: night10    時間: 2009-5-20 20:04

作者: ha9222    時間: 2009-5-20 20:14

作者: 常平葉問    時間: 2009-5-20 20:23

作者: happyeveryday    時間: 2009-5-20 20:37     標題: 回覆 3# 的帖子

作者: mokisui    時間: 2009-5-20 20:47

作者: zz426438    時間: 2009-5-20 20:55

作者: tung666666    時間: 2009-5-20 21:14

thank you sharing
作者: PTU_    時間: 2009-5-20 21:23

作者: maninfat28    時間: 2009-5-20 21:26

嘩, 萬言書, 推o左先睇 ....
作者: ybo30    時間: 2009-5-20 21:26

作者: impotence    時間: 2009-5-20 21:29

作者: thomas-sep    時間: 2009-5-20 21:50

作者: 高佬357    時間: 2009-5-20 21:52

作者: 金田717    時間: 2009-5-20 22:02

作者: DJ123    時間: 2009-5-20 22:06

作者: 曦霖    時間: 2009-5-20 22:10

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2009-5-20 09:50 PM 發表
咁長細架report.我禁左推箭啦..

呢排係汕頭搵食喎, 開發都好!
我都想玩下推薦,點解我無呢個ICON架?點整架:smile_27:
作者: wetchina    時間: 2009-5-20 22:12

作者: wetchina    時間: 2009-5-20 22:15

作者: shtam    時間: 2009-5-20 22:15

作者: wh_jacky    時間: 2009-5-20 22:20

作者: cpu-man    時間: 2009-5-20 22:24

作者: lamlam9    時間: 2009-5-21 00:47

果然係一部好曦既文獻,:smile_30: :smile_30:
作者: 小強@Ibanez    時間: 2009-5-21 01:14

多謝有相報告
作者: Antonioinhk    時間: 2009-5-21 01:27

引用:
原帖由 joe302 於 2009-5-20 06:26 PM 發表
看完樓主的這個帖子以後,我的心久久不能平靜,震撼啊!為什麼會有如此好的帖子!我縱橫網絡bbs多年,自以為再也不會有任何帖子能打動我,沒想到今天看到了如此精妙絕倫的這樣一篇帖子。樓主,是你讓我深深地理解了「 ...
頂唔順, 睇唔晒, 睇睇下見暈 :smile_27: :smile_27:
作者: 西田美沙    時間: 2009-5-21 01:43

作者: 西田美沙    時間: 2009-5-21 01:45

作者: torontoontario    時間: 2009-5-21 01:58

C-Hing 嘅報告咁:smile_30:精彩又有相睇, 唔支特吓點得先:smile_38:! 如我有機會汕頭玩唔知 C-Hing 到時可否:smile_41:指點吓啲揾食:smile_47:方向?
作者: New-Guy    時間: 2009-5-21 02:22

作者: TCLHK    時間: 2009-5-21 05:19

好有心機去寫嘅一篇文章, 真係要好好多謝呢位師兄
作者: dke    時間: 2009-5-21 07:57

引用:
原帖由 曦霖 於 2009-5-20 06:39 PM 發表

你真係煩過細佬(曦):smile_30:
呢d咪叫夫唱婦隨囉
作者: jjcbx    時間: 2009-5-21 08:22

d肉彈下彈下好新鮮
作者: taifatpig    時間: 2009-5-21 09:37

作者: mingken    時間: 2009-5-21 10:00

good post, support:smile_30:
作者: szesze1025    時間: 2009-5-21 10:14

作者: 0715tcw    時間: 2009-5-21 10:16

作者: Blackwood    時間: 2009-5-21 10:25     標題: 回覆 5# 的帖子

好正喎!上去玩就係要好似C兄咁!
作者: kevinctl    時間: 2009-5-21 11:03

作者: bigking2    時間: 2009-5-21 11:05     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 龍之忍者    時間: 2009-5-21 11:18

作者: evan_chan    時間: 2009-5-21 11:24

作者: kaga-j    時間: 2009-5-21 11:57

作者: 叫雞唔比錢    時間: 2009-5-21 12:37

作者: hosun    時間: 2009-5-21 13:40

作者: yatat    時間: 2009-5-21 13:45

作者: 糊塗更難    時間: 2009-5-21 14:05     標題: 多謝哂師兄報告!

作者: wayway6822    時間: 2009-5-21 14:23

作者: LOWAIMAN013    時間: 2009-5-21 14:48

very good report, thanks for sharing
作者: yyk013218    時間: 2009-5-21 14:51

作者: 黑武士    時間: 2009-5-21 15:00

作者: nansh118    時間: 2009-5-21 15:17

作者: 進取哥    時間: 2009-5-21 15:31

作者: o靚仔南    時間: 2009-5-21 15:45

作者: free2gobrother    時間: 2009-5-21 15:47

作者: EBYF    時間: 2009-5-21 15:47

作者: ramen    時間: 2009-5-21 16:21

作者: 0077007    時間: 2009-5-21 17:48

作者: cutlong    時間: 2009-5-21 17:49

作者: 饅頭@2號#    時間: 2009-5-21 18:15

作者: 2007wkk99    時間: 2009-5-21 18:27

作者: paul1681024    時間: 2009-5-21 18:28

最正都係食,夠平夾大件
作者: 鳩一岳    時間: 2009-5-21 18:31

作者: hong007    時間: 2009-5-21 20:46

作者: 遲績友運閒    時間: 2009-5-21 21:05

作者: fengliu3    時間: 2009-5-21 21:05

作者: Poso    時間: 2009-5-21 21:18

Thanks Very Good Report !
作者: ko5066    時間: 2009-5-21 23:18

作者: waiwai09    時間: 2009-5-21 23:44

作者: oldman88    時間: 2009-5-21 23:48     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: aky611    時間: 2009-5-22 01:13

作者: CP毛毛    時間: 2009-5-22 01:49

作者: timmy2823    時間: 2009-5-22 02:19

作者: 週末寧靜    時間: 2009-5-22 02:24

作者: funny2006    時間: 2009-5-22 07:54

作者: manfei28    時間: 2009-5-22 09:57

作者: ahlosam    時間: 2009-5-22 10:52

作者: 武天老師    時間: 2009-5-22 11:13

作者: tong8123    時間: 2009-5-22 11:24

作者: ccpp    時間: 2009-5-22 13:14

作者: BILLY82    時間: 2009-5-22 13:18

我通常淨体少回(好不該),但看了師兄這篇用心分享報告,雖然遠在他鄉,但難埯內心激动,多謝分享!!!
作者: 又扑    時間: 2009-5-22 14:29     標題: 回覆 5# 的帖子

作者: oghost    時間: 2009-5-22 14:47

作者: score    時間: 2009-5-22 16:30

睇左好耐
謝謝有相包膠
作者: jasonparis    時間: 2009-5-22 16:40

正呀 BRO
THX FOR SHARE
作者: 孤獨的老狼    時間: 2009-5-22 17:25

作者: john1697    時間: 2009-5-22 22:36

作者: happybar168    時間: 2009-5-22 22:54

作者: lekkwi    時間: 2009-5-22 22:57

作者: pony2007    時間: 2009-5-22 23:20

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)