188Channel

標題: outdoor有咩地方搞野正呢? [打印本頁]

作者: comomo88    時間: 2009-5-7 20:52     標題: outdoor有咩地方搞野正呢?

作者: 黑月大魔王    時間: 2009-5-7 21:16

作者: -貓頭鷹-    時間: 2009-5-7 21:25

作者: hcleung113    時間: 2009-5-7 22:08

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-7 20:52 發表
我同條仔有時都會鍾意係outdoor搞野.....好過癮的.....

岩岩識果陣多數都係屋企樓梯口啦........咁通常都係用"推車"果招......又要驚有人行過....一邊又high 到爆....都幾爽...
咁有時都會心血來潮搭搭下巴士... ...
樓主,試下銅鑼灣sogo對出馬路中間既安全島,一定爽到你爆!
作者: 田心田心    時間: 2009-5-7 22:38

作者: jeffrey722    時間: 2009-5-7 22:54

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-7 08:52 PM 發表
我同條仔有時都會鍾意係outdoor搞野.....好過癮的.....

岩岩識果陣多數都係屋企樓梯口啦........咁通常都係用"推車"果招......又要驚有人行過....一邊又high 到爆....都幾爽...
咁有時都會心血來潮搭搭下巴士... ...
靜靜雞....同你講:
我試過一次半夜同女友飲完酒返屋企行過一條行人隧道,
心血內潮.就同女友直立式做左一陣.....其實都係一分鐘都冇...
因為好驚....所以留番下半場係屋企做埋......haha
其實仲有好多地方試過既.....留番遲d先再講啦......
作者: echo9394    時間: 2009-5-7 22:57

作者: echo9394    時間: 2009-5-7 22:59

作者: 田心田心    時間: 2009-5-7 23:10

作者: catherinema    時間: 2009-5-7 23:14

作者: karolas    時間: 2009-5-7 23:24

作者: 肥周仔    時間: 2009-5-7 23:32

作者: 肥周仔    時間: 2009-5-7 23:37

作者: comomo88    時間: 2009-5-8 00:06

作者: jeffrey722    時間: 2009-5-8 00:12

引用:
原帖由 comomo88 於 2009-5-8 12:06 AM 發表

殘廁, 男女廁都試呢~
我感覺真係幾dirty.......(我自己覺得姐)
作者: jumboleung    時間: 2009-5-8 00:16

作者: 上水撞閘狂徒    時間: 2009-5-8 00:28

作者: comomo88    時間: 2009-5-8 00:49

作者: jeff478    時間: 2009-5-8 17:53

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)