188Channel

標題: 詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友 [打印本頁]

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 11:06     標題: 詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 戀之味道    時間: 2009-5-4 11:15

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 11:17

都好.都早晨呀:smile_34:
作者: 戀之味道    時間: 2009-5-4 11:20

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 11:25

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-4 11:20 AM 發表
早上要同人講早晨:smile_38:
係呀..要架.咁大家都好運架:smile_30:
作者: 戀之味道    時間: 2009-5-4 11:31

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 11:34

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 11:40

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-4 11:31 AM 發表
好運一早遠離左我:smile_30:
佢去咗打個圈...
我起落都大...如危與機..
我都以為佢去轉個圈.點知都唔知去咗邊度嘆茶..等吓:smile_45:
作者: 戀之味道    時間: 2009-5-4 11:55

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 11:57

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 11:34 AM 發表
我都同斯哥講 早晨:smile_38: :smile_38:
早晨呀..今日又 16000:smile_45:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 12:01

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 12:04

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-4 11:55 AM 發表
你都好d,佢同我講,要同我分手:smile_39:
即係話你都唔知佢存在.有冇聽過聖經故事.左沙上只有一個人的腳印..
你還在發 LoSo 因為你還可以呼吸...你在鬧你的同事麻煩.因為你的公司還可以經營:smile_44:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 12:14

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 12:01 PM 發表

有貨都唔知出唔出:smile_41:
今日升多咗而家升 200 零,星期三就好好多.但係頂住 16000.就應該睇睇.
隻 HN 今個星期就知,你唔博今日可以平倉,博就睇星期 3/4
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 12:17

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 12:23

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 12:17 PM 發表

咁多日唔見你:smile_13:  D 生意點呀
煲下水..巡例工作:smile_39:
作者: 戀之味道    時間: 2009-5-4 12:25

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 12:29

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-5-4 12:25 PM 發表
斯人..你做咩工作:smile_38:
可歸入建築材料.........
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 12:44

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 12:54

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 12:44 PM 發表

咁就要同你加加油啦..... :smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22: :smile_22:  
no la 好赲啦,盡力就好了:smile_44:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 13:00

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 13:13

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 01:00 PM 發表

做人點可以咁易放氣咖:smile_45:   一日唔死... 都`要向前衝:smile_22: :smile_22: 呀:smile_38:
要善用能量.......係又呀衝...無幾多子彈.都昇咗600.都睇下衝定唔衝好呢...謀定而後動.
要做準備係應該,唔係到咗都唔知就失策喇,但金睛火眼又可以頂幾耐,個大隊長霸住個位唔走架喇..等佢走咗至會有轉機..又有隻豬黎幫佢溝淡下無法啦:smile_27:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 13:39

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 13:48

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 01:39 PM 發表

唔好理佢:smile_38:  食左先講:smile_30:   有乜order而家話我知
火瞳趐, 8 頭窩麻, 老花膠,鵝掌遼參......................:smile_46: :smile_46:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-4 14:16

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 14:26

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-4 02:16 PM 發表

:smile_19: 等我上山去搵師父學成返來:smile_43:   等我呀:smile_38: :smile_47:
晤洗..我話我整....揾日:smile_30: :smile_38:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 17:08

麗日高輝兩岸照
是增獎勵是增煩
清涼拂起飄秀髮
不要回眸也舒懷
作者: 花映雪    時間: 2009-5-4 17:11

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 17:34

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-4 05:11 PM 發表
斯人終於開 post 喇......:smile_40: :smile_30:
呀...係終於等到你 都要去見客啦
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-4 17:43

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 17:53

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 05:43 PM 發表
:smile_15:
我 又 黎 留 個 腳 印 先.........:smile_43:
即係又行過搓吓場:smile_45:
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-4 18:10

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-4 18:18

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 06:10 PM 發表

都 唔 知 仲 有 咩 可 以 留.........
手上一枝花,可以留花....留班都得喎:smile_38:
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-4 18:59

作者: lovevk    時間: 2009-5-4 20:13

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-4 21:14

作者: 花映雪    時間: 2009-5-4 22:18

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-4 22:32

作者: lovevk    時間: 2009-5-4 22:39

作者: 花映雪    時間: 2009-5-4 22:40

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-4 23:42

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 12:05

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 06:59 PM 發表

急 CALL: 花 花))))))))))))))))

留 宿 呢???  :smile_30:  :smile_43:
留堂呀:smile_30: 同學:smile_14:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 12:06

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-4 10:18 PM 發表
咩留花又留宿:smile_41:
有花就留花 打劫
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 12:09

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-4 10:39 PM 發表
係咪星空奇遇先
係地心奇遇 朱羅紀.:smile_19: 豬:smile_40:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 12:13

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-4 10:40 PM 發表
唔好等我喇..... 我神出鬼沒的:smile_34:
7 月都未有耐.又鬼..神經大俠都出沒無常啦....啱晒囉:smile_30:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 12:14

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 11:42 PM 發表

E 層 要 問 當 事 人 先 知 啦..........:smile_30:
咁..你係...........當事人:smile_41: 定.........當地人
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 12:51

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:09

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:13

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 13:14

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:15

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 12:51 PM 發表

斯哥午安

無花咁會點咖:smile_45:   打唔打刧呀:smile_19:
咁要問阿楚留香喎:smile_30:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:17

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:09 PM 發表

劫................................色:smile_47:
顏:smile_41: 色:smile_13: :smile_19: 面有菜..............色
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:18

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:19

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:13 PM 發表

路 人 姐........ ......... 不 幸 目 睹 事 發 經 過 ..........
路人姐姐.. 你咁不幸呀:') 豬囉記:smile_46:
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:20

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:21

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:18 PM 發表

DEAR.......帶 定 口 罩 , 遮 掩 下 好 D.........:smile_38: :smile_42:
打劫喎 ....留花
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:22

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:20 PM 發表

有 機............菜.........:smile_30:
係..............有.......................驚..................................................菜..至有:smile_19: 色架
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:23

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 13:24

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:26

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:28

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:23 PM 發表

不幸中之大幸,人豬平安........
平安過渡 恭喜發財啦 出入平安.家肥屋潤:smile_46:
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:28

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:29

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 01:24 PM 發表

哎呀   原來口罩過左期:smile_27:   無啦呢次:') :') :') :smile_47:
唔怕..............着過頭粒
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:31

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:26 PM 發表

要 花 就 無 啦...........人 要 伐??? :smile_43:
咁你唔好又閃至得架
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 13:31

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:31

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:28 PM 發表

咁 就......... 用  底 褲.........:smile_38: :smile_30: :smile_43:
你又扮..............超人:smile_41:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:33

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 01:31 PM 發表

唔 好 咁 潤 我 啦 .........水 同 學 :smile_19:
滋潤:smile_40: :smile_46:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 13:33

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 13:39

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 01:33 PM 發表

有你2個:smile_45:   我呢次真係唔死都唔得啦 :smile_27: :smile_27:   唔制呀:smile_24:
唔係用絲襪都.................好似唔得:smile_41: ..唔係..奶茶都得喇..就黎杯..飛沙走奶先:smile_30:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 13:54

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 14:10

:smile_38:
引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 01:54 PM 發表

但係我淨飲齎啡咖噃  就先黎杯....飛沙走奶.......啡啡啡啡:smile_38: :smile_30: :smile_30:
要唔要加絲勿呀:smile_38:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 14:19

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 14:27

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 02:19 PM 發表

暗花:smile_41:  淨色:smile_45:  定格仔先:smile_38:
邊隻啲奶茶,靚啲呢:smile_38:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 14:32

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 14:44

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 02:32 PM 發表

大佬呀:smile_38:   有無聽豬呀:smile_40:  沖緊齎啡呀 :smile_38:
絲勿.咖啡:smile_41: :smile_27:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 15:00

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 15:13

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-5 03:00 PM 發表

哎:smile_39:   你都係自己飲煙映算把啦:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_42:

我鍾意格仔(飛沙走奶)荼 + BLUE MOUNTAIN 呀:smile_45:   唔該 :smile_43:
你都係自己飲  :smile_41:    煙映  :smile_41:     算把啦:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_42:

格仔(飛沙走奶)荼  茶    + BLUE MOUNTAIN 呀
即係兩溝
作者: ching788    時間: 2009-5-5 15:17

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 15:20

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-5 03:17 PM 發表
斯人.......你好:smile_15: :smile_15:
青青.....好多個:smile_38: :smile_38: :smile_38: 早晨
作者: ching788    時間: 2009-5-5 15:21

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 15:23

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-5 03:21 PM 發表
咩有多個, 唔明添
加埋.加埋呀:smile_30:
作者: ching788    時間: 2009-5-5 15:25

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 15:26

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-5 03:25 PM 發表
tea左未..........依2日夠飲high tea ma:smile_30: :smile_30:
估神麻:smile_34: .有人請有人請
作者: ching788    時間: 2009-5-5 15:33

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 15:40

引用:
原帖由 ching788 於 2009-5-5 03:33 PM 發表
公起公起:smile_30: :smile_30:
恭起.
好似公無人性播:smile_41:
作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 17:00

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 17:11

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-5 17:42

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 05:11 PM 發表

睇錯,以為乳溝.............. :smile_43:
亂溝近似啲:smile_43:
作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-5 19:44

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-5 22:05

作者: 緣碌碌    時間: 2009-5-6 03:45

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-6 03:59

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-6 04:10

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-6 05:49

作者: 蘇.蘇小妹    時間: 2009-5-6 14:02

作者: 花映雪    時間: 2009-5-6 15:34

作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-6 15:44

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-5 07:44 PM 發表

姐 姐 教 落 : 野 可以亂食......女 唔可以亂溝架.............:smile_38:
係字唔係人:smile_45:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-6 15:46

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-6 04:10 AM 發表
早晨萬萬金呀斯哥:smile_38:

小妹向你請安
慣例...唔賺輸埋:smile_27:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-6 15:47

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-6 05:49 AM 發表
霧散晨光露
清風樸面來
鳥聲響震天
魚船悄歸航
好耐唔見 C 啦....多謝:smile_38:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-6 15:49

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 2009-5-6 02:02 PM 發表
斯哥:smile_38:  你訓省未呀:smile_47:
日上5支期干啦 :smile_42:
打牌打得早呀......:smile_27:
作者: 斯人讀潮水    時間: 2009-5-6 15:51

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-6 03:34 PM 發表
係咪想劫色丫:smile_46: ........... 成個成徵都知花花惡, 想屎你就來:smile_34:
想試就黎............好..等得閒一齊啦:smile_38: :smile_38: :smile_38: 女克俠............重係一枝花:smile_46:

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)