188Channel

標題: 絕望中...... [打印本頁]

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 12:17     標題: 絕望中......

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: davetu    時間: 2009-4-21 12:23

作者: jjjames    時間: 2009-4-21 12:23

作者: sex169sex    時間: 2009-4-21 12:30

作者: scorpionathk    時間: 2009-4-21 12:33

作者: DR.BENCHOW    時間: 2009-4-21 12:33

作者: chukwokliang    時間: 2009-4-21 12:37

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2009-4-21 12:39

作者: 十八碎    時間: 2009-4-21 12:42

作者: wcday    時間: 2009-4-21 12:45

作者: wcday    時間: 2009-4-21 12:47

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2009-4-21 12:48

作者: 十八碎    時間: 2009-4-21 12:52

作者: QQJOEY1991    時間: 2009-4-21 12:53

作者: 傻妹CHLOO_YEE    時間: 2009-4-21 12:56

作者: 十八碎    時間: 2009-4-21 13:01

作者: Ice-man    時間: 2009-4-21 13:02

作者: maryandjohn9999    時間: 2009-4-21 13:05

作者: gum717    時間: 2009-4-21 13:06

引用:
原帖由 leepingfan 於 2009-4-21 12:17 PM 發表
介紹自己先,小女子今年31,有個34歲D老公,仲有2個仔女.同老公巳婚8年.初初佢好搞得.試過一日7次.近呢2年佢好似变了.不再成日想搞.1個月得3.4次.仲要係1.2分鐘就做完.我完全無feel.有時我做主動,佢也話好累唔好 ...
我相信妳黎岩地方..........:smile_38: :smile_38:

呢度一定有人幫到妳..:smile_34: :smile_34: :smile_40:
作者: sister123    時間: 2009-4-21 13:08

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 14:19

引用:
原帖由 Ice-man 於 2009-4-21 01:02 PM 發表

你可能對性愈來愈有興趣、需求,但你老公就可能愈來愈冇需求。
會唔會是身材問題?你既身材是點既呢?可以講來聽下嗎?
呢個真係個問題,啱啱識時我好瘦,自生咗之后就肥咗,佢钟意好fit的女人,成日逼我减肥.就算我吃丸吃到幾傷身佢都係要我吃.為咗佢我每年夏天都减肥,啱過完冬又肥咗.佢每次同我出街都要我着到成隻雞咁.低胸到不可以再低,T字頭加短裙,我都唔明有男人想自己老婆俾人睇???呢3日仲離譜,大前晚佢由個朋友度返來..发晒姣咁,又叫我換裳入房,之后拎幾部機出來錄低,心想有餐飽吃了挂!佢舔我妹妹,手又揸着對波,搞到我鬼咁開心!佢話佢來服侍我,之后我一心急想坐上去,发覺佢軟綿綿,舉不起頭,佢夾硬要我擺入去,之后唔使講你們都知係点啦!我好辛苦!!!!前晚我强烈要求再來,佢又硬哦!死就死在又1分鐘搞定!昨晚佢又发姣,又同大前晚一样舉唔起頭,我就快痴線!  今朝送咗個女返來,一上床無聊,又摸佢jj,好硬,好想食,又除咗佢條褲含住佢,<佢睡緊>含到佢開始不停咁郁,嗌出聲,我又再一路含一路摸佢dd,含到佢開始好大動作,系咁頂我,插喉,我忍唔即刻坐上去,点知佢好似唔係太鐘意咁,我都唔理了,太耐末吃飽過,不停咁郁....忽然晤小心整到佢jj,可能大力咗,佢話痛,要我落去....到現在我都好唔開心!之后佢起身返工問我点唔開心?我照实講,佢仲話我成日個腦都係呢d嘢!
作者: 愛君    時間: 2009-4-21 14:25

作者: maryandjohn9999    時間: 2009-4-21 14:27

作者: boss93    時間: 2009-4-21 14:27

作者: 舊類型人    時間: 2009-4-21 14:35

作者: daihungathk    時間: 2009-4-21 15:02

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 15:05     標題: 回覆 25# 的帖子

我同佢傾過好多次,都係咁,其实佢好听我話,只不過唔懂点樣照顧人,講真佢我認為好型,好靚仔,又玩得,到現在都似20幾,我們一起捱過無飯開D日子,好辛苦先結到婚,佢曾出去滚,同D吧度D拳手爆房,錯,是上D女屋企搞嘢!試過2次,仲係唔同人.我都無走到,原諒了佢,我真係好愛佢.愛到痛,曾经有2年我們不可見面,所以佢先出去搞,其实我都試過一次偷食,我一D都晤開心,搞緊諗到都係佢,無feel,個男人仲好大碌,大過我老公,只係覺得痛,無水.我無俾佢知!
作者: JOESHNG    時間: 2009-4-21 15:07

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 15:14

引用:
原帖由 JOESHNG 於 2009-4-21 03:07 PM 發表
樓主你買定枝假九有需要時係佢面前玩俾佢睇
睇下你老公會唔會忍唔住即刻同你做:smile_30:
我成日都在他身边自慰,他都唔理!仲話我咁要得,大佬!我就來痴線,佢唔喂仲話我添,佢睇住我搞緊,當無事发生!我話買假9玩,佢話好!
作者: davetu    時間: 2009-4-21 15:17

作者: daihungathk    時間: 2009-4-21 15:17

作者: 舊類型人    時間: 2009-4-21 15:18

作者: 愛君    時間: 2009-4-21 15:22

作者: 舊類型人    時間: 2009-4-21 15:28

作者: 愛君    時間: 2009-4-21 15:30

作者: 夢佬    時間: 2009-4-21 15:31

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 15:42

引用:
原帖由 夢佬 於 2009-4-21 03:31 PM 發表
樓主.....你地依家有兩個小朋友
以前你地點無飯開都係兩個人事...依家一冇就四個人既事
加上依家經濟咁樣.....
我唔知你本身有冇返工....有既都好少少
如果你係屋企打理家頭細務既......得老公一份又真係幾辛苦
...
我無返工,收入2萬幾佢,仲緊到,而家係性方面真係好大壓力,甚至諗到离婚,不過真係好愛佢,放不低,
作者: 夢佬    時間: 2009-4-21 15:46

作者: 舊類型人    時間: 2009-4-21 15:58

作者: hi9hi9    時間: 2009-4-21 16:28

作者: 隔夜撚    時間: 2009-4-21 16:36

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 16:38

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-4-21 03:58 PM 發表
不如樓主你試下搵下工做....另自己諗小d....可能會好d..而搵到錢..又可以買下自己鍾意既野(如假9 ) or買d野送比佢....(如偉哥 )....又可以儲dd錢.....
我有2个仔女要睇,如我做嘢都係幾仟蚊,請工人不如自己做!况且我唔放心,!啱啱老公打來,叫我開心D,唔好諗咁多,問我點解會唔開心,我話餓,佢問係未下面餓?話今晚返來喂我!
作者: kwutung    時間: 2009-4-21 16:42

作者: maryandjohn9999    時間: 2009-4-21 16:54

作者: daihungathk    時間: 2009-4-21 17:13

作者: 龍寶寶    時間: 2009-4-21 17:14

作者: davetu    時間: 2009-4-21 17:28

作者: Roy331    時間: 2009-4-21 17:43

哈...喺性板出篇咁既野...
妳信箱想唔爆都難...
以後想餓都難....
作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 18:18

引用:
原帖由 Roy331 於 2009-4-21 05:43 PM 發表
哈...喺性板出篇咁既野...
妳信箱想唔爆都難...
以後想餓都難....
我以后都唔會了,我知我除咗佢同人都做唔到,試過一次明白到連同人kiss都晤到,得個死做,同老公就做么都得,佢想我含,我就含爆佢,佢想我舔后面,我都照做,只要佢諗到,佢喜歡,佢想我吞落肚,想插喉我一样服侍佢!只為咗佢開心,有時自己覺得似雞多過老婆!:smile_44:
作者: kenny9453    時間: 2009-4-21 18:26

作者: kenny9453    時間: 2009-4-21 18:28

作者: 幪面超人    時間: 2009-4-21 18:38

引用:
原帖由 leepingfan 於 2009-4-21 12:17 PM 發表
介紹自己先,小女子今年31,有個34歲D老公,仲有2個仔女.同老公巳婚8年.初初佢好搞得.試過一日7次.近呢2年佢好似变了.不再成日想搞.1個月得3.4次.仲要係1.2分鐘就做完.我完全無feel.有時我做主動,佢也話好累唔好 ...
妳到狼虎之年對性可能想多啲,而佢啱啱由新婚一日七次做到厭咗,就會變成好似你而家咁o既情況
作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 18:42

引用:
原帖由 幪面超人 於 2009-4-21 06:38 PM 發表

妳到狼虎之年對性可能想多啲,而佢啱啱由新婚一日七次做到厭咗,就會變成好似你而家咁o既情況
所以我更加唔開心,因為我覺得佢對我已厭倦,唔再需要我,只剩低責任,我唔可以接受呢個事实!
作者: davetu    時間: 2009-4-21 18:54

作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-4-21 19:42

引用:
原帖由 leepingfan 於 2009-4-21 12:17 發表
嘩.. 好慘呀聽你咁講.. :smile_24:
佢係咪真係咁忙同大壓力呀 ?
定係佢出面有食開野.. 番黎交功課呀..  好仆x姐咁講..
作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-4-21 19:44

引用:
原帖由 leepingfan 於 2009-4-21 18:18 發表
  我以后都唔會了,我知我除咗佢同人都做唔到,試過一次明白到連同人kiss都晤到,得個死做,同老公就做么都得,佢想我含,我就含爆佢,佢想我舔后面,我都照做,只要佢諗到,佢喜歡,佢想我吞落肚,想插喉我一样服侍 ...
你呢d 真係 做"愛" 喎... 好老婆~ 咁樣可可惜喇..
作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 20:09

引用:
原帖由 kenny9453 於 2009-4-21 06:26 PM 發表

可能佢太多嘢做呢
不明白你的意思?太多什么?
作者: 小豬_Wing    時間: 2009-4-21 20:34

作者: leepingfan    時間: 2009-4-21 22:20

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-21 08:34 PM 發表

x2

咁樓主...真係要認真睇住妳老公...:smile_24:
我信佢近幾年沒出去搞嘢!
作者: 小豬_Wing    時間: 2009-4-21 23:28

作者: leepingfan    時間: 2009-4-22 23:05

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-4-21 11:28 PM 發表
:smile_35: 咁又想問下..妳而家既裝扮會唔會不修篇幅尼:smile_41:
普通個D,同老公出街会好D,夜晚搞嘢會換性感D
作者: hi9hi9    時間: 2009-4-25 14:30

作者: leepingfan    時間: 2009-4-25 20:39

引用:
原帖由 hi9hi9 於 2009-4-25 02:30 PM 發表

夜晚搞嘢會著 d 咩野?
性感d..:smile_40: .係男人會鐘意:smile_40:
作者: milk27    時間: 2009-4-25 21:00

作者: milk27    時間: 2009-4-25 21:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)