188Channel

標題: 俾人捉黃腳雞? [打印本頁]

作者: Yexiuling    時間: 2009-4-4 11:01     標題: 俾人捉黃腳雞?

作者: 金易    時間: 2009-4-4 12:09

作者: jackygogogo    時間: 2009-4-4 12:14

作者: 金易    時間: 2009-4-4 12:28

作者: spinosaurs    時間: 2009-4-4 12:45

作者: Yexiuling    時間: 2009-4-4 14:17

作者: Yexiuling    時間: 2009-4-4 14:19

作者: tsangchuimei    時間: 2009-4-4 14:39

作者: ming32hk    時間: 2009-4-4 14:42

c兄你想下殺過不點做公司上市
作者: 金易    時間: 2009-4-4 15:06

作者: tw305605    時間: 2009-4-4 18:02

作者: wataru    時間: 2009-4-4 18:09

作者: lung007    時間: 2009-4-4 18:17

作者: 輸~輸    時間: 2009-4-4 18:43

作者: ox9    時間: 2009-4-4 18:54

此地不宜久留,去揾一處冇人識你既地方吧~~:smile_29: :smile_29:
作者: mtvong    時間: 2009-4-5 00:22

呢個女人的計劃好似好詳盡的
先蝕底比你 , 再用攻心計
點知C 兄心腸硬無被哄到再去見面

講真如果真系甘勁料
早就來到香港找左C兄麻煩啦 !
網上成日有人講  系深圳比5000蚊就有人賣命落香港找要對付的人啦 !
米擔心甘多 !
只要上深圳時 不要去她居住的左近就可以啦 !
我能吾信她找人天天系關口等C兄你呀 !
作者: 黎明1    時間: 2009-4-5 02:44

多謝分享:smile_22:
作者: vikki26    時間: 2009-4-5 04:01

作者: MENTHOL1170    時間: 2009-4-5 13:39

作者: TINGGNIT    時間: 2009-4-5 22:05     標題: 搞人老婆既師兄, 你禁止別人向你發短訊?

師兄
奉勸你, 真的不要再上去玩了
你根本玩唔起, 你都唔能知規矩

人地講咩你就信咩? 囡囡講到佢老公咁能有勢力、有把炮, 要引你條咸咸濕濕既粉腸上去有幾難呢?

剩係衰咸濕已很容易引到你上來啦

係大陸, 有兩件事係無得拆的, 一係毒品, 另一則是死人, 咁能叻, 未能坐牢已經安排好替死鬼、捉唔到人或是當無野發生過了

你咪能出左事就學人講我天真、我傻

搞人老婆,幫到你既人都唔能願幫你啦! 點幫呀? 點能樣值得幫呢? 你自己都話, 人地老公發過 sms 叫你唔好再搞佢老婆, 個時人地都未兇你, 你重要係咁讓想佔盡便宜

既然你咁驚, 咁就唔好再上啦! 條囡再找到你既機會唔大, 不過, 真係遇到, 人地唔搞你, 都嚇能死你啦! 係現階段, 你都已經嚇能到連呢度既短訊息都不敢收了

你以後就算上去, 以前去開果d地方都唔好再去啦! 如果...... 你曾經 on能 99咁, 將你的所有個人資料俾晒人, 咁就無法子了, 係度應該會有好多師兄會恭喜你的, 抵死嘛

囡囡老公殺你就唔會既, 屈你一大舊啦

作者: 偷呃拐騙蒙    時間: 2009-4-5 22:24

作者: alexw0449    時間: 2009-4-6 02:02

如果佢老公係大陸殺過人一早就打左把la,佢分明想大你咋,係看港你怕佢有牙咩.唔洗里佢.你發返個信息比佢,話上次佢發比你個咩老公殺過人個信息交左比做公安既親戚,叫返佢小心d
作者: joeken0000    時間: 2009-4-6 03:15

作者: 菜烏    時間: 2009-4-6 10:11

作者: edward1628    時間: 2009-4-7 01:04

作者: Yexiuling    時間: 2009-4-7 11:37

作者: Yexiuling    時間: 2009-4-7 12:00

作者: skyarron    時間: 2009-4-7 14:07

作者: him0423    時間: 2009-4-7 15:32

作者: David4466    時間: 2009-4-7 21:18

作者: 一晚七次郎    時間: 2009-4-8 12:14

作者: 西田美沙    時間: 2009-4-8 12:54

作者: *阿星*    時間: 2009-4-8 20:55

作者: 新兵    時間: 2009-4-10 04:43

作者: kenrickkyc    時間: 2009-4-10 10:26

師兄你記住一樣野...
會搞9你既人, 係會不動聲色咁搞9你, 搞完你都未知係邊個做
一早爆哂響口話會搞9你既, 10個有9個半都係唔夠薑既, 淨返半個, 係夠薑但係無能力.

小弟之前都有發生過類似事件, 以前有件飯盒, 湖北妹, 響深圳, 話就話飯盒, 但我其實都無乜供養佢, 一直都唔知佢有狼狗. 後來有一次機緣巧合下先發現佢有狼狗, 咁我嬲得滯就爆9比佢狼狗知啦. 狼狗就梗係好激啦, 同佢段對話我到依家都仲記得, 大約係咁

佢: "如果你再騷擾我老婆我就告你",
我:"是你老婆靠過來的, 你去告啊, 我好怕".
佢: "就知你不怕我, 有種過來深圳找我",
我: "幹嗎你不來香港找我呢? 我等著你啊"
佢: "如果你在深圳, 我肯定可以把你找出來揍啊"
我: "好啊, 我今晚7點半會到羅湖, 你過來揍我啊, 不見不散"
佢: "操你媽的B....." 然後掛左電話

當晚我真係要去羅湖, 因為有D野做. 點解我咁大膽大佢? 因為明知佢靠嚇囉. 大陸妹鐘意扮純情, 大陸仔鐘意充大牌, 個個都係舢舨充炮艇. 佢求鬼其9 up一句, 師兄你就上哂心. 為咩呢?

不過呢, 人地有老公就唔好搞人喇, 天涯何處無芳草.. 大陸妹痴埋你度, 佢為乜, 你為乜... 大家心知肚明啦. 成個大陸都係大陸妹, 你一日一件都食唔哂啦~ 洗乜為左一個半個愁親自己?

作者: 廿個饅頭    時間: 2009-4-10 12:34

作者: MENTHOL1170    時間: 2009-4-10 23:47

作者: mpc341    時間: 2009-4-12 02:38

作者: nameless1982    時間: 2009-4-13 01:40

作者: charisman    時間: 2009-4-13 01:44

作者: ericfire    時間: 2009-4-13 05:36

引用:
原帖由 Yexiuling 於 2009-4-7 12:00 PM 發表

佢住的地方好偏僻, 在梅林地區, 近住皇崗, 晚上十點後基本上除左的士外都無晒車出入, 所以我當然唔會再去.
個人资料方面, 我從來無同佢講過自己的地址同屋企電話同上班地址, 應該無事吧.
其實我初時都 ...
驚咩野吖?如果佢要伏你,人哋點會講俾你知喎,兩個可能:1/ 佢想你驚,等你自動跌錢,你一俾錢包你有排煩,同埋仲撚驚,2/ 條女知你趙完鬆,求其搵個男人嚇七你.你咪發返個短訊俾個大陸佬,話佢知你黑白道就一個都唔撚識,淨係識佢老婆條陰道,睇下佢點?你硬淨少少,佢就自然收皮啦
作者: 清良    時間: 2009-4-13 21:45

作者: toro^o^kuro    時間: 2009-4-14 15:40

作者: soqk    時間: 2009-4-16 00:15

你快啲答佢你好驚啦
再話會畀百零二百億佢了左件事
作者: Bill0904    時間: 2009-4-18 12:03

作者: 波馬怪杰    時間: 2009-4-20 17:16

作者: wongman1638    時間: 2009-4-20 20:26

作者: 愛自由2009    時間: 2009-4-21 14:19

作者: fu69    時間: 2009-4-23 22:38

作者: 彩虹化身俠2009    時間: 2009-4-25 14:13     標題: 回覆 2# 的帖子

作者: toughdick    時間: 2009-4-28 12:00

c hing, 我也有類似經驗,你可以 pm 我嗎?
作者: jalco    時間: 2009-5-1 20:40

作者: New-Guy    時間: 2009-5-2 07:28

作者: 不痛    時間: 2009-5-2 18:33

作者: 威威小子    時間: 2009-5-4 18:28

作者: ahcode    時間: 2009-5-5 12:20

作者: cryuff2005    時間: 2009-5-5 23:21

首先同佢老公講:李小龍是比我打死的。
有本事來香港打過。
二)以后不去她往的地方和換左個電話NO.
作者: 樣樣識DD    時間: 2009-5-6 03:53

作者: EY731    時間: 2009-5-8 00:26

引用:
原帖由 Yexiuling 於 2009-4-4 02:17 PM 發表

我無同佢講話好有錢. 佢真係有老公的. 至於佢係咪真係有左我就好懷疑, 由頭到尾都係得佢一個講, 而我都唔信自己咁犀利咁容易搞大佢個肚啦. 宜家我唔知佢條佬咩料, 佢在暗我在明, 就算以後唔番深圳留在香港都要小 ...
唔知你 on9 定佢 on9, 大陸剎人要打靶, 如果黑白兩道都通, 佢連監都唔洗坐啦...
作者: Room1    時間: 2009-5-8 13:17

作者: 辜振府    時間: 2009-5-8 19:49

作者: tik2    時間: 2009-5-9 16:49

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)