188Channel

標題: 上海出差遇猛男(part 2 P2 、 part3 P6 、part4 P7) [打印本頁]

作者: anny80h    時間: 2009-4-4 02:11     標題: 上海出差遇猛男(part 2 P2 、 part3 P6 、part4 P7)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: delongay    時間: 2009-4-4 02:19

作者: miss_sell    時間: 2009-4-4 02:32

作者: anny80h    時間: 2009-4-4 02:58

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-4-4 02:32 AM 發表

陌生人都唔用 dum, 都幾大膽喎~  
本来想用,但为来得切讲就入左。
作者: lipailam    時間: 2009-4-4 03:57

作者: StupiDsoso    時間: 2009-4-4 07:15

作者: smallcannon2002    時間: 2009-4-4 08:36

作者: lazycute    時間: 2009-4-4 09:43

作者: tkfai131    時間: 2009-4-4 10:06

作者: BANANA_SHOT    時間: 2009-4-4 10:45     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: flashbee    時間: 2009-4-4 11:03

You are brave girl !
Waiting for your part 2, thank you !
作者: superlady1221    時間: 2009-4-4 11:35     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: nicholas0924    時間: 2009-4-4 13:01

作者: 53545453    時間: 2009-4-4 14:11

作者: gum717    時間: 2009-4-4 15:11

岩岩口爆完...咁快又插落妳度....佢都唔使點會氣喎....
跟住....妳更係話佢第3劑.....超勁啦...唔係點叫猛男呀... :smile_46:
作者: jumboleung    時間: 2009-4-4 18:08

作者: jumboleung    時間: 2009-4-4 18:09

作者: jumboleung    時間: 2009-4-4 18:10

作者: jumboleung    時間: 2009-4-4 18:12

作者: anny80h    時間: 2009-4-4 18:21

[quote]原帖由 jumboleung 於 2009-4-4 06:08 PM 發表
吹硬佢執多劑囉!:smile_47: :smile_47: :smile_47: [/quote
唔使吹,佢自己就硬左
作者: jumboleung    時間: 2009-4-4 18:27

作者: jumboleung    時間: 2009-4-4 18:29

作者: kelvin10171970    時間: 2009-4-4 18:40

作者: mikewang_50    時間: 2009-4-4 18:56

作者: dcboy    時間: 2009-4-4 19:36

咁唔安全? dom dom 都唔用, 佢真係咁信得過?:smile_45:
作者: 莉美lame    時間: 2009-4-4 20:17

作者: ajenny    時間: 2009-4-4 22:45

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-4-4 06:29 PM 發表
口爆完咁快起頭?

不過插三十秒又射野,

確係唔典!

做一場自慰show比他睇一定硬.......................
作者: kenny1832    時間: 2009-4-5 00:49

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-4 02:11 AM 發表
前几日出差上海,有晚去BAR玩,有个男过来聊我倾计,我见个男都几好样同斯斯文文,就倾左阵(个男叫Ben,个人几风趣几好倾嘎 ...
陌生人都唔用 dum, 都幾大膽喎~:smile_27: :smile_42:
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 03:34     標題: part two

我地到酒店时已经3点几。我地入到酒店房就开始嘴,嘴到床边,拒将我推落张床到,拒自己就除衫除裤(拒D胸肌好劲,由心口都下面都有毛),拒除晒衫裤后就上床将我条裙推上我肚到,拨开我条T—BACK就插左入来,拒一只手抓住我两只手按响我头顶,另一只手就解我D衫钮同好大力o甘扎我个胸,下面就好快好大力o甘插紧我,我就郁都郁唔到,果时有D比拒强奸的感觉(我几中意E种感觉),但好high,拒每次都好有力o甘顶到最入。比拒o甘插左阵,我就想high,就响到叫:唔好...唔好...唔好停吖。拒可能感觉到我就high,插的速度仲快左,力度仲劲左,好快我就大哎high左了,拒没理我继续插,我就连续o甘high左5、6次啦,拒突然成个身压我我到,跟住就射左。
拒射完爬在我身上,响我耳边问:爽唔爽啊?
我话:爽到运啦!
拒问:仲想唔想要啊?
我话:你射左两次仲得咩?
拒话:如果得点先?
我话:如果你仲得就继续玩咯。
拒话:今晚就插到你哎投降。
我话:你搞得我哎投降就任你点玩。
(以上对话全为国语)
刚讲完,我就感觉到拒细佬响我入面又硬左。拒问我感觉到未,我就问拒点解可以o甘快就可以硬,拒同我讲,拒一晚可以射4、5次,而且射完一分钟内就可以硬返。
讲完拒又开始郁,不停o甘郁,而且又快又大力,插左大概一个钟,我不停o甘high,都无记得high左几次了,已经有种虚脱的感觉(事后发现湿透左张被),我同拒讲,我投降啦。拒就讲投降要做我姓奴,我话你比我回一回气先啦主人,拒就将拒细佬出左来同我讲,比你小妹妹回下气,不过你个口唔使回气吖,就将许细佬摆响我嘴边。我就好自觉o甘帮拒含。含左一阵,拒问我回完气未,玩狗仔式咯,我就跪左响张床到,拒响后面一插入来,今次仲入得深D,我当即就开始哎,拒听到我大哎好兴奋,就问我:女奴,爽唔爽啊?
我答:好爽啊,主人,大力D啦
E个时候拒个电话响(原来果时已经六点几),拒一边拿电话接一边继续插我,我就死忍住唔出声啦,拒一开始讲左阵上海话,跟住就用国语话拒同个性奴玩紧,问想唔想听下啊?跟住就示意我继续哎,我本来都忍得好辛苦,拒话哎得我就耿系哎拉。跟住拒继续讲返上海话,倾左阵先收线。之后拒同我讲拒个FD刚浦完稳拒吃早餐,问我一唔一齐?我话OK,不过九点前要走。跟住我地玩左半个钟左右,我又high左几次,拒射左次就冲凉着衫去吃早餐。因为我做爱的全程都没除条T—BACK,湿到唔着得,就只好唔着底底出门。

果日件事就系O甘,其实之后都仲有下文,以后有机会再打啦。
我写野好差,请各位多多包涵。
作者: michael123    時間: 2009-4-5 03:39

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 03:44     標題: 回覆 30# 的帖子

WHY:smile_41: :smile_41:
作者: michael123    時間: 2009-4-5 03:45

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 03:48     標題: 回覆 32# 的帖子

我写野o甘差都叫诱惑啊?
作者: michael123    時間: 2009-4-5 03:50

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 04:01     標題: 回覆 34# 的帖子

O甘讲多谢称赞咯
作者: michael123    時間: 2009-4-5 04:03

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 04:11

你想要咩表示啊?
作者: michael123    時間: 2009-4-5 04:13

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 04:16     標題: 回覆 38# 的帖子

:smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41: :smile_41:
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 04:32

寫得很傳神, 多謝分享. 好期望再看之後的描述 :smile_35:
是否有3p?
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 04:36     標題: 回覆 40# 的帖子

唔只3P:smile_44:
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 04:40

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-5 04:36 AM 發表
唔只3P:smile_44:
咁激.:smile_47:
妳都好玩得喎.
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 04:46     標題: 回覆 42# 的帖子

少少玩得啦:smile_44:
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 04:49

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-5 04:46 AM 發表
少少玩得啦:smile_44:
我都叫阿Ben, 但我就冇個猛男咁好艷福啦  
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 04:58

妳在香港都有玩多p?:smile_41:
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 05:12     標題: 回覆 45# 的帖子

比较少
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 05:18

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-5 05:12 AM 發表
比较少
咁妳對大陸同胞真係好啦.:smile_40:
下次出差仲會唔會再搵那個猛男呢 :smile_41:
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 05:26     標題: 回覆 47# 的帖子

如果再去上海会
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 05:30

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-5 05:26 AM 發表
如果再去上海会
妳常常要出差? 一個人去?
點解咁夜仲唔訓?:smile_41:
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 05:45     標題: 回覆 49# 的帖子

一两个月出差一次啦,有时自己有时同D同事
作者: benchan999    時間: 2009-4-5 05:50

希望可以好快睇到妳寫埋之後的事.
Goodnight la!
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 05:52     標題: 回覆 51# 的帖子

Goodnight
作者: kelvin10171970    時間: 2009-4-5 06:19

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 06:23     標題: 回覆 53# 的帖子

多谢赞赏
作者: TANG.G.L    時間: 2009-4-5 07:04

作者: miss_sell    時間: 2009-4-5 08:58

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 09:23

引用:
原帖由 miss_sell 於 2009-4-5 08:58 AM 發表

果晚講電話嘛~:smile_19: :smile_42:  
咩意思
作者: miss_sell    時間: 2009-4-5 09:26

作者: superlady1221    時間: 2009-4-5 11:38     標題: 回覆 29# 的帖子

作者: pisces1982    時間: 2009-4-5 11:58

no condom?
作者: anny80h    時間: 2009-4-5 13:14

引用:
原帖由 superlady1221 於 2009-4-5 11:38 AM 發表
真係好正.. 奇人異事...
加埋對白.. 真係GOOD FEEL.:smile_40: :smile_40:
点奇人異事啊?:smile_41:
作者: ryu106    時間: 2009-4-5 14:58

作者: jleung118    時間: 2009-4-5 15:08

作者: ~Joy~    時間: 2009-4-5 21:05

作者: 莉美lame    時間: 2009-4-5 21:23

作者: anny80h    時間: 2009-4-5 21:32

引用:
原帖由 ~Joy~ 於 2009-4-5 09:05 PM 發表
點解我上次去上海遇唔到猛男架..
稳多几次就遇到
作者: xianmf    時間: 2009-4-6 04:29

作者: QQ_EE    時間: 2009-4-6 05:06

thank for sharing....
作者: 愛君    時間: 2009-4-6 10:53

作者: tong8123    時間: 2009-4-6 11:21

作者: jumboleung    時間: 2009-4-6 12:23

作者: andyman0225    時間: 2009-4-6 12:40

作者: anny80h    時間: 2009-4-6 13:31     標題: 回覆 69# 的帖子

真系几劲,有次射左3次佢细佬都未出过来
作者: jumboleung    時間: 2009-4-6 13:34

作者: 舊類型人    時間: 2009-4-6 13:44

作者: 愛君    時間: 2009-4-6 13:47

作者: anny80h    時間: 2009-4-6 13:48

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-4-6 01:34 PM 發表
出野快、回氣快?
有几次都系做个几钟先出野,耐力都几好嘎
作者: 愛君    時間: 2009-4-6 13:50

作者: anny80h    時間: 2009-4-6 13:55

引用:
原帖由 愛君 於 2009-4-6 01:47 PM 發表

:smile_40: 咁咪滿瀉:smile_40:
d感觉几过瘾,一边插,一边有野留出来
作者: anny80h    時間: 2009-4-6 14:03

引用:
原帖由 愛君 於 2009-4-6 01:50 PM 發表

嘩! 你一定爽c
唔爽有点叫猛男啊
作者: kelvin10171970    時間: 2009-4-6 20:33     標題: 回覆 80# 的帖子

作者: 我情故我在    時間: 2009-4-6 21:17

作者: anny80h    時間: 2009-4-7 02:25

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2009-4-6 08:33 PM 發表
very full at that night
连续high左两个钟:smile_42:
作者: tkfai131    時間: 2009-4-7 02:44

作者: 木一田火    時間: 2009-4-7 11:47

作者: AlpharddrahplA    時間: 2009-4-7 17:14

作者: coolwing1234    時間: 2009-4-7 19:32

作者: anny80h    時間: 2009-4-8 03:08

引用:
原帖由 coolwing1234 於 2009-4-7 07:32 PM 發表
叫佢~快鎗男~啦
两个钟都叫快啊:smile_41:
作者: 大大LOOK    時間: 2009-4-8 04:09

作者: anny80h    時間: 2009-4-8 22:13     標題: Part 3

我地冲完凉就落楼,拒地约左响我地开放间酒店吃早餐。落到餐厅就有人男响我地招手,我地行过去,见拒个朋友高高大大,个样二十岁左右,旁边有个鬼妹仔一齐。我地坐落一齐吃,ben个朋友突然问我系唔系电话果个,我对住拒笑左笑没讲野,ben话系,仲讲我好正。我就同个鬼妹倾计没理拒地。吃完早餐已经9点几,我就同拒地讲有事走先,ben话送我,我唔想比人见到,就唔使据送自己坐车,临走时拒要我留左个电话号码比拒,话今晚稳我吃饭。
上海好鬼塞车,搞到我返到酒店已经迟到,连换衫化妆的时间都没就上去开会,搞到一个上昼都没着under开会,好鬼唔自然。上午开完会,我安排好D野,就话唔舒服叫拒地下午自己搞掂。我就饭都唔吃就返放训啦。搞左一晚,又开左一上昼会真希好鬼累。
大概训到晚黑6点几,ben就来电话稳我吃饭,我就叫拒过过45分钟后响个街口等我,我就起身冲凉化妆刚好时间到,拒已经响果度等紧,又换左部车,我地一路开有路倾,原来拒都好细个,23岁刚大学毕业,屋企有钱几本系唔使做。
在路上拒突然问:我今晚仲玩唔玩?
我话:玩咩先?
拒话:你玩得D咩?
我话:除做SM、后门、同变态野唔玩,其他基本OK。
拒话:3P都OK??
我话:要见左人先知。
我地到吃饭果度,见到今朝拒个朋友同果个鬼妹仔,仲有一个鬼仔同一个女仔。
吃完饭,ben在我耳边问我D人OK吗?我没答据。其实我系觉得OK的。
之后拒就话今日系星期五,明天放假,问去远D玩有没问题,跟住六个人就开住两部车出左城。

打字好累,下文过几个钟再讲
作者: lazycute    時間: 2009-4-8 22:17

作者: anny80h    時間: 2009-4-8 22:20     標題: 回覆 91# 的帖子

果餐饭系几好嘎
作者: lazycute    時間: 2009-4-8 22:31

作者: 地獄戰神    時間: 2009-4-9 03:37

你的經歷好精彩,好鬼正
作者: AlpharddrahplA    時間: 2009-4-9 16:30

作者: zeeparc    時間: 2009-4-9 17:39

作者: hobun66    時間: 2009-4-9 17:44

作者: anny80h    時間: 2009-4-9 22:47     標題: part4

我地出左市中心后先去左间D,入到去我地稳左个角落头坐低。我系个跳舞白痴,就坐响到饮野,另外果几个人就好鬼兴奋o甘满场飞。玩左阵ben响后面揽住我,响我耳边话距想要,我话就响度?距话没问题吖,没人会留意。跟住距就拉高我条裙插左入黎。因为我地响角落,灯光又暗,又有D台凳左住,应该系没咩人会知我地响到搞紧野,不过响o甘公开地方搞野又真系好鬼刺激。比距插左阵我就想high了,不过唔叫得又唔可以有咩大动作,真系忍得好辛苦。我就仆左响张台到,high左几次后,其他人都返左来,见我o甘样就问我咩事,果时ben仲插紧,我没答距地,ben个朋友就话唔好阻住人搞野啦,距地就笑左阵,仲话我地使唔使o甘急吖就继续饮酒,我地就继续响o甘多人面前继续做。今次ben没射就出左黎,我就拉低条裙去厕所。我响厕所出黎时有个男仔突然同我讲:靓女,刚才做得很爽吧。(国语)原来隔离台有人一直望住我地做。我没理距出返去,我出到去距地就话走。
我地一斑人就去左间大屋,一入到去个鬼仔就同个女仔一边车一边除衫搞野,ben就去厨房拿野饮,我同ben个朋友仲有个鬼妹跪响sofa望距地搞野。个鬼仔下面都几大D毛金金地,一插入个女仔度,个女在就叫到几层楼都听得见,个鬼仔一边插,个女仔个波就系o甘郁(个女仔个胸应该有D cup,好鬼大)。望紧距地做时有只手伸入我条裙除我条t-back撩我妹妹,我一望原来系ben个朋友,我没反抗油距搞,距见我没反抗就伸另一只手扎我个胸解我个bra,搞做阵就把我D衫裤除晒。跟住距就乃我妹妹,乃得我都几舒服,距由妹妹乃到我条颈,就插埋入黎。距细佬唔系好长,不过好鬼粗有种比塞满D感觉。插下插下距将我对脚分得好开,跟住我就觉得有人乃我下面,原来系个鬼妹,ben个朋友插我鬼妹就乃我,第一次比男女一齐夹攻,眼前仲有个鬼仔同个女做紧真人show,D感觉真系几正。我再望一望,原来ben响度看紧我地表演。
ben个朋友插度我high左次后就射左,我就训左响sofa度,个鬼妹继续乃我妹妹,将D精都乃埋,乃下乃下仲乃我后门,用条俐顶我后门。我就享受紧鬼妹D口技,距九越乃越上,乃到我个胸同个LIN,许仲开始呻吟。原来系ben插紧距,(个鬼妹系西班牙人,20岁,来中国做交换生一年,身材一般,个胸唔算大,头发同下面D毛都系啡啡地。)个鬼妹比本插度好high,仲想嘴我,不过我接受唔度避开左。个鬼妹就越插越上同我面对面。我突然觉得比人插,原来系ben插下我有插下个鬼妹,果边个鬼仔射完个女仔就过黎将距禄野摆响我地嘴边要我地含。系o甘唔知玩左几耐,个鬼仔就射多左次就投降收工拖住个女仔入房训,ben个朋友接住上又玩左阵射埋收工。我自己就唔知high左几次。好累就响个厅训左。

果晚就系o甘啦,第二日仲有再玩,有机会在写
作者: ajenny    時間: 2009-4-9 23:00

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-4-9 10:47 PM 發表
我地出左市中心后先去左间D,入到去我地稳左个角落头坐低。我系个跳舞白痴,就坐响到饮野,另外果几个人就好鬼兴奋o甘满场飞。玩左 ...
比人見到你做一定好high啦.........................
作者: 地獄戰神    時間: 2009-4-9 23:01

勁正,看到好鬼精神,好想做主角

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)