188Channel

標題: 日本AV女星為本人帶來既影響 [打印本頁]

作者: ManHo仔    時間: 2009-4-2 16:22     標題: 日本AV女星為本人帶來既影響

作者: yoyotwo    時間: 2009-4-2 16:28

作者: ㊣牌諗樣    時間: 2009-4-2 17:06

作者: 不死戰士    時間: 2009-4-2 18:05

引用:
原帖由 ManHo仔 於 2009-4-2 04:22 PM 發表
本人今年18歲, 同女友拍拖1年多, 自從早排睇左日本AV3仔後, 我先知道咩叫真女人, 攪到我依家除左同女友既正常性生活外, 我仲多左幾個2奶, 不過就要用左右手解決.    我想知道我甘樣做, 會唔會對唔住女朋友呢???
ching, 你梗係對佢唔住啦, 你應該同埋佢一齊睇, 等佢知道原來仲有好多招式未識, 到時話唔定佢會有狂野既演出呢...:smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: ManHo仔    時間: 2009-4-2 18:16

作者: KEUNG1116    時間: 2009-4-2 19:53

作者: 不死戰士    時間: 2009-4-2 22:05

引用:
原帖由 KEUNG1116 於 2009-4-2 07:53 PM 發表
講得好:smile_38::smile_38:
記住, 第一次俾 d 3 仔佢睇先呀, 太激的話, 會反感, 睇睇下就要有所行動... :smile_47:  玩 6 9 先啦, 唔好潮吹住呀...
作者: 信長一世    時間: 2009-4-3 16:57

作者: delpialan10    時間: 2009-4-3 17:46

作者: MU-Lost!    時間: 2009-4-3 19:51

作者: 笨siu豬    時間: 2009-4-3 21:41

作者: 1980720    時間: 2009-4-4 03:06

作者: ~.只想要你.~    時間: 2009-4-4 10:28

作者: appless    時間: 2009-4-4 11:44

作者: 24460658    時間: 2009-4-5 00:23

作者: supersheep    時間: 2009-4-5 04:33

作者: paosis    時間: 2009-4-5 11:43

作者: 0355    時間: 2009-4-5 17:12

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)