188Channel

標題: 見過d甘既女未 [打印本頁]

作者: superlee1981    時間: 2009-4-2 15:16     標題: 見過d甘既女未

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: superlee1981    時間: 2009-4-2 15:17     標題: 回覆 1# 的帖子

有位c兄賴左野
佢話.......
我係其他地方見到...真係睇到眼都突... ....

攞上黎同d brother 知道先得

click入去見到寫住同居男友, 男友, 同朋友
我諗住做佢男友la. 比$4000就包佢一個月, 做埋愛, 唔係貴.

於是幾經辛苦終於約到佢真人出黎...

仗我地約左係天水圍, 佢屋企數下等(天頌).

第一次見, 見到個瘦削細粒的人影, 拿著Lv袋, 個樣同相有出入, 唔係樣衰, 不過d牙有少少唔整齊, 真人比較黑, 有少少似賓妹.

30a-24-30
係佢寫既尺寸, 我要修正做
28a-25-28

比我既感覺佢太瘦, 太平, 直落式, 完全冇線條, 大比冇肉, 講直d佢好似"人乾", 什至係"乾屍"(誇張左)
把聲... 都ok既, 好似幾嗲. 但太過嗲, 扮晒cute, 頂唔順.

佢興奮地說: [我地去邊呀?]

那時我心裡感到失望, 但算了, 都出左黎, 當識個朋友.

我: [你想去邊?]
佢: [去食野! 我想食壽司!]
我: [哦]

於是便去, 佢話要出去食, 佢帶路, 好, 就佢帶路.

我地坐69x巴士出到佐敦,期間大家都幾好傾, 知道佢姓溫, 之後就再轉的士.
我: [去邊?]
佢: [尖東]

到落車
佢 [比錢la]
咁我比錢, 廿蚊, 唔係乜.
之後佢就帶左我去一間叫做"壽司德"既日本餐廳食野, 間野環境好好, 咁好la, 就呢間.
一入到去溫小姐(miumiu)就話要坐Bar台, 好la.
之後見一見個餐單, 晚市勁貴! 勁後悔入左去, 唔想食.
我話: [我唔係好想食, 想走]
佢捉實我隻手
佢: [坐低la, 呢間野好好食嫁, 食完你就知我冇介紹錯.]
我見到咁貴就冇乜胃口, 冇乜點叫野食, 不過食落又真係幾好.
我唔叫, 佢就係咁叫, 好似生"即"咁. 最後叫到一台都係食唔晒, 於是我幫手食.

食野既途中, 佢係咁同我講Online game, 講到我好Q悶, 我又冇玩, 佢仲話番我轉頭: [乜你個人咁悶嫁, 唔識應人既]

之後知道佢冇番工, 好早冇讀書, 一直係屋企玩online game, 玩左幾年, 而家等人養.

到埋單.

[盛惠一千四百八十]
[乜話? 千四]

睇一睇張單, 連茶位都要三十蚊一位. 而這時

佢: [我係出面門口等你]
佢就走左出去門口, 等我比錢.

之後, 佢嗲我送佢番屋企, 唔鐘意一個人搭車.
我住觀塘, 唔係好想, 佢話夜晚有直通車番觀塘, 咁我送la.
一路陪, 到落車, 我搭一搭佢博頭, 問佢邊度坐車番屋企.
佢甩開我隻手: [有d野都係均真d好, 我覺得你唔識合做我男朋友, 我唔鐘意男仔掂我, 咸濕我. 唔該你專重一下自己]
[!!!]
搭佢博頭就咸濕佢, 比佢吹到啤一聲.
佢: [想唔想知點解我唔接受你?]
我: [講la]
佢: [第一次見連禮物都冇! 仲有我唔鐘意男仔有汗!]
我都唔係好想做佢男朋友, 掉轉貼錢比我都唔想做! 比佢昆左千五蚊, 手都冇拖過. 早知拎d錢掉比乞衣好過! 隻手有少少汗, 有乜問題? 我絕對唔係大汗, 有臭狐既人!
做朋友都唔想做!

作者: 夢佬    時間: 2009-4-2 15:30

作者: jumboleung    時間: 2009-4-2 15:31

作者: hahoshing    時間: 2009-4-2 15:31

作者: baby52030    時間: 2009-4-2 15:39

作者: chukwokliang    時間: 2009-4-2 15:42

作者: gum717    時間: 2009-4-2 15:42

呢d唔係叫女.....係叫援交妹.....又可以叫私家雞.....:smile_34: :smile_38: :smile_38:
作者: 安兒`    時間: 2009-4-2 15:47

作者: superlee1981    時間: 2009-4-2 15:48     標題: 回覆 8# 的帖子

佢仲衰過d援交妹,  雞都唔佩做啦
作者: ls2888    時間: 2009-4-2 15:51

ching  真係損失慘重
作者: superlee1981    時間: 2009-4-2 15:53     標題: 回覆 1# 的帖子

好似有相架 不過未搵到 搵到再post比你地 不過唔會有樣睇 保持私隱 見諒....
作者: baby52030    時間: 2009-4-2 15:53

作者: piggybb    時間: 2009-4-2 16:05

作者: tkfai131    時間: 2009-4-2 16:08

作者: waiwaiwai3    時間: 2009-4-2 16:13

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:36

作者: gum717    時間: 2009-4-2 16:37

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:36 PM 發表
哈哈哈哈~ :smile_03: :smile_03: :smile_03:
對不起~ 我一邊看~ 一邊在大笑~

攪到我都有少少想出個呢 d post 玩下~ :smile_03: :smile_03:  
妳出,,,我撐.............不過我無錢架........:smile_30: :smile_30:
作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 16:38

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:39

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:40

作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 16:41

作者: gum717    時間: 2009-4-2 16:42

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:39 PM 發表

至多唔寫咁貴~ 哈哈哈~
但係我鐘意食日本野喎~ :smile_40:  
我都鐘意食 .....咁妳唔大食.....都ok既......:smile_30: :smile_30:
作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:43

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:44

作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 16:44

作者: gum717    時間: 2009-4-2 16:46

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:44 PM 發表

你又知我唔大食 :smile_47: :smile_46:
妳咁講.....我開始有d驚驚.... ............:smile_30: :smile_30:
作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:48

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:49

作者: 亞波羅    時間: 2009-4-2 16:49

30A or 28A, 38 kg, 成條藤咁
作者: gum717    時間: 2009-4-2 16:50

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:49 PM 發表

驚咩呀? 驚頂唔順呀?
我頂唔順最多訓係度...
驚妳唔飽呀.......
作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 16:50

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:51

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:52

作者: gum717    時間: 2009-4-2 16:54

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:51 PM 發表

其實... 我好易飽架咋 :smile_44:
食飽好易姐......係睇下d野好唔好食喎.....:smile_47:
作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 16:55

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:55

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:56

作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 16:57

作者: gum717    時間: 2009-4-2 16:57

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:55 PM 發表

係架~ 我好揀飲擇食架~ :smile_44:
同我一樣喎.......
食家.........
作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:58

作者: 知更    時間: 2009-4-2 16:59

作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 17:00

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:01

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 04:59 PM 發表

你鐘意o個樣野~ 就自自然然會有要求 :smile_34:
咁妳鐘意食邊樣先......:smile_04:
作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:02

作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:03

作者: jimmykss    時間: 2009-4-2 17:04

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:06

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:03 PM 發表

食?  我鐘意食刺身~
活生生會郁的~ 放入口~ 慢慢吸啜~ 慢慢吞吐~
我就喜歡食海膽喇.....果陣海水味....又愛又恨..:smile_47: :smile_47:
作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:07

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:10

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:07 PM 發表

正呀~
活魚都好正架 :smile_13:
對對對.....睇黎同妳食刺生.....一定好開心喇...
作者: hkhkhkair    時間: 2009-4-2 17:11

作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:11

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:13

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:11 PM 發表

同我食野好開心架~ 個個都係咁講 :smile_34:
真係....好想試下..:smile_40:

不過有下文就仲開心... :smile_30:
作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:15

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:16

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:15 PM 發表

咩下文先.... :smile_13:
唱下k...飲杯野....熱熱身先啦.....:smile_40:
作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:19

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:20

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:19 PM 發表

唱 k 飲酒 都好喎~ :smile_40:
跟住唔好再講喇......
我怕忍唔住喇...
作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:21

作者: gum717    時間: 2009-4-2 17:23

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:21 PM 發表

跟住都夜深 甚至天光啦~
當然係返屋企訓覺~ :smile_30:
咪就係囉.....飲飽食醉.......好想訓覺嘛...
我會忍唔住訓着左架..
作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:25

作者: anny80h    時間: 2009-4-2 17:28

引用:
原帖由 知更 於 2009-4-2 05:03 PM 發表

食?  我鐘意食刺身~
活生生會郁的~ 放入口~ 慢慢吸啜~ 慢慢吞吐~
好耐没见,去左边玩啊?

作者: 知更    時間: 2009-4-2 17:31

作者: 檸檬LEMON    時間: 2009-4-2 17:34

作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-4-2 17:59

引用:
原帖由 superlee1981 於 2009-4-2 15:17 發表
有位c兄賴左野
佢話.......
我係其他地方見到...真係睇到眼都突... ....

攞上黎同d brother 知道先得

click入去見到寫住同居男友, 男友, 同朋友
我諗住做佢男友la. 比$4000就包佢一個月, 做埋愛, ...
.. .咁堅既女都比你識到...
      $1500 買個覺訓..  不如$1500搵個陪你訓覺 ~
作者: apple724    時間: 2009-4-2 18:01

作者: sumsumchole    時間: 2009-4-2 18:02

作者: 小弟子    時間: 2009-4-2 18:21

呃人錢之餘仲完全無職業道德 ! :smile_39:
作者: sam310    時間: 2009-4-2 18:47

thx post ar!!
作者: JoL1122    時間: 2009-4-2 19:09

作者: sister123    時間: 2009-4-2 19:51

作者: summer_babe    時間: 2009-4-2 20:01

作者: ianchan3    時間: 2009-4-2 21:20

作者: maggie1610    時間: 2009-4-2 22:20

嘩!咁嘅樣都叫公主?

一見到都好轉頭走啦下話...:smile_38:
作者: MarTin_liu    時間: 2009-4-2 22:40

作者: JOESHNG    時間: 2009-4-2 22:49

作者: 森林之神    時間: 2009-4-2 22:51

作者: 美顏護膚精華液    時間: 2009-4-2 23:15

作者: lazycute    時間: 2009-4-3 08:45

作者: lkc0712    時間: 2009-4-3 08:53

佢自己咁既條件,開出d咁既條件
真係笑大人個口呀:smile_30:
作者: sumsumchole    時間: 2009-4-3 10:12

作者: 木一田火    時間: 2009-4-3 10:47

作者: baby52030    時間: 2009-4-3 11:03

作者: 小鈦炮    時間: 2009-4-3 11:05

作者: 小白妹妹    時間: 2009-4-3 11:48

作者: lkc0712    時間: 2009-4-3 12:19

引用:
原帖由 baby52030 於 2009-4-3 11:03 AM 發表

er....又係大眼仔...
既然都係假野..
不如龍埋個胸,,等人比錢你都比得舒服d啦...:smile_30:
佢對胸咁細唔係整大,反而帶對大眼仔整大對眼,又怪又唔順眼
真係唔識做生意呀
作者: lipailam    時間: 2009-4-3 12:32

作者: sex.lankwaifong    時間: 2009-4-3 12:54

作者: gaza729    時間: 2009-4-3 12:58

作者: 嚇鬼呀    時間: 2009-4-3 13:32

作者: 七百年後    時間: 2009-4-3 13:34     標題: 回覆 10# 的帖子

作者: oled239    時間: 2009-4-3 14:09

作者: S2040193    時間: 2009-4-3 14:26

比條女GA MSN 我...我幫你玩反佢呀 ^^
作者: 一銘一    時間: 2009-4-3 14:30

作者: baby52030    時間: 2009-4-3 15:21

作者: 飯盒男    時間: 2009-4-3 16:35

作者: aeeick    時間: 2009-4-3 16:53

作者: baby52030    時間: 2009-4-3 16:56

作者: rayoo_hk    時間: 2009-4-3 17:11     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: 豬咪大火雞    時間: 2009-4-3 17:49

作者: microlab15    時間: 2009-4-3 18:02

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)