188Channel

標題: 呢個版既事大部份都真實? [打印本頁]

作者: 老公kan    時間: 2009-3-24 04:54     標題: 呢個版既事大部份都真實?

作者: 愛.森美    時間: 2009-3-24 05:48

作者: initialr    時間: 2009-3-24 05:52

作者: lostergundam    時間: 2009-3-24 07:31

無人會去印證真假, 係真係假又有咩所謂
作者: tommy355996    時間: 2009-3-24 07:35

作者: hksarac    時間: 2009-3-24 09:38

作者: honeysock    時間: 2009-3-24 10:05

作者: 亂交G宴    時間: 2009-3-24 10:07

作者: hotfeel    時間: 2009-3-24 10:12

作者: tinlong22    時間: 2009-3-24 10:12

作者: 亂交G宴    時間: 2009-3-24 10:13

作者: sister123    時間: 2009-3-24 10:38

作者: 亞波羅    時間: 2009-3-24 11:01

引用:
原帖由 sister123 於 2009-3-24 10:38 發表 呢度個d post當咸故睇下咪算囉樓主何必咁認真呢:smile_39:
agreed too; take them as some leisure for killing time la :smile_30::smile_30:
作者: 小鈦炮    時間: 2009-3-24 11:09

作者: 甜蜜情人    時間: 2009-3-24 11:10

作者: MISSSEX    時間: 2009-3-24 11:27

可能有d係真,有d亦都係假
因為係呢區時常出現假相,亂cut d 台妹同av妹既相扮係自己
有d人就睇得好開心咪得囉,有d就中意玩起底識穿人

有d post可能係真,但係某程度上佢地都加左d幻想成份入面
真唔晒又假唔晒咁囉..所以咪發生左你指出個1-5樣野囉

其實唔使太認真去睇呢d故仔
你睇得開唔開心先?開心..咪得囉
作者: 舊類型人    時間: 2009-3-24 15:19

作者: hkgfjjfun    時間: 2009-3-24 18:58

作者: bcm    時間: 2009-3-24 19:11

其實樓主有所不知,好似我為例,大把人話我作章,
有人話我係男人都有,講真唔信咪唔好睇唔好回應,
至於點解會將私事公開,係因為網上無人識我,
我身邊d朋友又唔係個個大食,唔可以share經驗,
一陣比d frd話我變態咪死~
而且男友仔鐘意睇返我地纏綿0既野得閒睇下sweet下~
我至有動力打咁詳細~
作者: 有閒    時間: 2009-3-24 19:35

作者: lazycute    時間: 2009-3-24 20:00

作者: bcm    時間: 2009-3-24 20:31

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-24 08:00 PM 發表
:smile_35::smile_35:我都明白...你呢個感受... 吾係個個都接受到share 呢d exp
係呀~我將自己d野講左比d十幾年0既生死之交聽~
佢地都嘩嘩聲,話最大食玩得最癲果個原來係我~
佢地無一個人有肛交,肯含都係少數,
咁我都唔想成日令到d frd咁驚嚇,咪少d講囉~
最重要係同朋友會講埋第2d唔會只講sex麻~
但呢度就只會講呢d,咁就暢所欲言好多啦~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)