188Channel

標題: 想問肛交...女士請答 [打印本頁]

作者: yan90526    時間: 2009-3-15 23:35     標題: 想問肛交...女士請答

作者: klklyuyu    時間: 2009-3-16 00:00

作者: Chau_WC    時間: 2009-3-16 00:08

作者: yan90526    時間: 2009-3-16 00:08

作者: milo99    時間: 2009-3-16 00:12

作者: MK始袓    時間: 2009-3-16 00:13

作者: blue_rosey    時間: 2009-3-16 11:20

作者: bcm    時間: 2009-3-16 20:25

我有玩開,以前有個舊post關於肛交:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8979217&highlight=%2Bbcm

希望可以幫到你~

有咩問題請發問~
作者: yan90526    時間: 2009-3-16 21:16

作者: milo99    時間: 2009-3-16 21:20

作者: bcm    時間: 2009-3-16 21:26

引用:
原帖由 yan90526 於 2009-3-16 09:16 PM 發表

我想問...聽人講...玩得多..個女仔遲早會失禁,,.. 即係慢慢忍唔到大便..好容易瀨..
唔知係咪真...??
我上年同男友拍拖,第一次肛交都係比佢,
直到依家差唔多一年,我從未試過失禁,
講真我地與同性戀者唔同,唔係只得後門一個choice,
好似我同佢一個月至玩一兩次根本唔會有問題,
又唔係頻密地日日插不停刺激佢,
同埋你唔洗擔心會插插下標屎,你沅左腸就唔會架啦,
你有心玩要放鬆d添,如果唔係落左ky都會痛架~
作者: yan90526    時間: 2009-3-17 02:18

作者: lamx3    時間: 2009-3-17 02:42

作者: 雅波子    時間: 2009-3-17 09:51

Use KY jelly la....if the jj is so large, like > 6.5inch , gals would feel painful ga
作者: milo99    時間: 2009-3-17 21:30

作者: bcm    時間: 2009-3-17 22:01

引用:
原帖由 yan90526 於 2009-3-17 02:18 AM 發表

首先多謝你咁詳細同耐心既解答先
解開左我好多謎團XD
不過我最後想問...
你講果D輔助物品係邊度買0.0? 大約幾錢
同埋事後,,,D精要柯番出黎 定係由佢-  -??
我全部物品都係性商店買,最simple的沅腸器唔洗$100,
ky都好平幾十蚊枝,
而d精唔洗特別痾佢出黎,佢會流返出黎的,
我就打側訓低,等佢流到咁上下我就去沖涼~
作者: BBig    時間: 2009-3-31 17:00

作者: cfk2317    時間: 2009-4-2 13:04

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)