188Channel

標題: 同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手) ~ PART 2 (Repost) [打印本頁]

作者: st999631    時間: 2009-3-14 10:42     標題: 同事姐弟戀/父女情 (我和我的女助手) ~ PART 2 (Repost)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: st999631    時間: 2009-3-14 10:46

Update 16 June 2008

上星期四 / 下晝6 點幾,同老板一齊去機場接客人機,然後送佢地返酒店……途中老板同我講,話我地既計劃差唔多到最重要階段,遲D 我地可能要長註大陸(上海&南京)一段長時間,或者我地是但一個要香港大陸(上海&南京)兩邊走,叫我做定心理準備……安頓左客人之後,我就搭車返公司……臨走前老板仲問我,今晚會唔會落CLUB,我話:唔去啦……GF 仲係公司等我返去……

9 點幾10 點,返到公司,見到傻BB坐左係度上網……我問GF食左野未? GF答我:未食,要等埋我先食……哎呀!傻BB 餓死你啦……於是我拿拿臨盡快做埋D 手尾,GF 就繼續上網睇POST……過左一陣,佢睇POST 睇到慶慶地,過黎攬住我......然後係我耳仔吹左一啖氣,好細聲係我耳仔話:上次係公司做好刺激,試多次……於是我去鎖門同熄左公司一半燈……開始同佢打車輪,然後我地用濕紙巾清潔我地既細佬同妹妹……首先GF 跪係度幫我吹,我企係度……佢一路吹一路望返上黎,個樣好淫,我就好HIGH,OH!I LIKE IT……跟住到我服侍佢……又乃又啜佢妹妹,佢咬晒唇,我勁鍾意見到佢呢個樣,落力D……然後我係後邊揭高佢條裙,插入,一下大力幾下細力感,好快我地都到左,完事….後尾佢話我每啜佢妹妹一下,佢都成個人痺晒,好HIGH……完事後,我地係公司坐左一陣,跟住就落街……去MK 食野……落好大雨,於是我除左件西裝比傻BB 擋雨,驚佢凍親……

12 點幾,食完野,我地就返屋企……沖完涼我地就去訓覺……果晚傻BB 一樣都係訓得好甜好可愛……但係我就成晚無訓……因為我唔知點樣同佢講將會發生既事……好驚傻BB 會唔開心會傷心……

上星期五 / 朝早起身有D暈陀陀,返到公司仲發埋燒添……於是傻BB陪我去睇醫生,醫生話我感冒……返到公司食左藥,跟住就係公司訓左成個下晝……放工果陣時GF 夾硬捉左我上佢屋企,佢話:驚我返自己屋企無人服侍喎,又話要煲粥比我食...... 8 點幾有野食,手勢麻麻地……但係我覺得好好味,同埋個心好甜……食完飯之後,我訓左一陣……原來女仔張床好軟孰同埋好香架……訓到12 點幾,我就起身沖涼,沖完涼同傻BB 坐左係梳發度傾計,我將要上大陸既事講左比佢聽……傻BB 開頭聽到,有D 扁扁咀……跟住我同佢講,我話:想佢同我一齊上去……傻BB 聽左,諗左一陣,然後答我話 : 好呀,無問題……跟住我又講:好辛苦架喎,要涯架喎……傻BB 再答我:同你一齊,去邊都唔緊要,只要唔駛分開點涯點辛苦都無所謂……

上星期六 / 一早就飛左去泰國分公司開會,旁晚返香港……係BANGKOK 臨上機前,打比傻BB 話:我今晚我約左D 朋友食飯,問佢有無興趣……我仲同佢講:我想將佢介紹比我D 朋友識……於是我地約左8 點半係CWB 等……食完飯 (唔好去CWB 果間黃XX 食野,又貴又唔好食,D 態度又差……),我地一行人就去左附近飲野……飲到點幾鐘,我同傻BB 先返屋企……果晚傻BB 著件小背心+外套仔+低腰褲(露小小腰),好SEXY,連我D 空姐朋友都話正……搞到我果晚好想要,於是我地一返到佢屋企,就開始勁車,一路車一路除衫入浴室……入到浴室頂唔順啦……LONG 左佢係洗面盤借力,先黎一次……跟住返到入房,再用DOGGIE 黎多次……兩次之後,都好似唔候……於是我地又69 互搞,最後佢坐左上我度UN……果晚我地真係好HIGH……

Update 17 June 2008

星期日,一早起身……黎左個MORNING Q 做早餐,跟住帶佢左去入茶(見家長),好好笑,琴日傻BB 專登著到好端莊感去同我一家人飲茶,行街,食飯……夜晚送左佢返屋企,坐左一陣……跟住我就返左自己果邊,傻BB 有問過我:今晚係唔係度過夜……我話:唔啦,今晚要做孝順仔……,但係我返到屋企都同佢,講電話講到3 點幾……

琴日/係老板房,為左酬備大陸D 野,所以開會開足成日......開到9 點幾先至行出老板房......傻 BB 仲係度等緊我,我問佢肚唔肚餓,傻BB 話要等埋我先食......於是我拿拿臨做埋D 野,同佢落樓下打邊爐......食到12 點幾準備埋單,返屋企......老板打黎......

哦 ! 原來條友悶,叫我地去陪佢落BAR 飲野......悶就返屋企搵老婆啦,阻住晒......於是我同傻BB 就落左BAR 陪佢飲到4 點幾......唔點呀 ! 我同傻BB 都勁醉,無力返屋企......於是我地上左去聖記開左間房訓覺......

上到房,我地就灘左係床度......抖左一陣,15 分鐘左右......我先去沖涼,準備訓覺......跟住到傻BB 沖......睇住佢沖,睇睇下扯晒旗添(原本無諗住做......),於是傻BB 一沖完出黎,就開始同佢車,跟住大家撫摸左一陣......就男上女下,插入......但係唔知係唔係太醉既關係,我地兩個做做下......都訓著左,仲訓到今朝9 點幾添......哈哈……好彩公司係附近......

Update 18 June 2008

琴日/遊說左兩日,終於說掂左老板比我帶埋傻BB 上大陸,好開心呀......即刻SEND 左MSN 話比傻BB聽,佢開心到係公司 "嘩" 左一聲......成公司D 人都望住佢,佢面都紅晒......好彩老板出左去姐......下晝,傻BB 同我講:公司有個靚仔同事,想約佢今晚睇戲,食飯同飲野......即係想溝佢 ! (你老味吖,我條女都夠膽搞,想死定喇......) 跟住傻BB 叫我唔好出聲住......佢話想玩下條靚仔先......(其實傻BB 都唔係善男信女黎架......he he !),好又睇下你隻傻瓜搞乜,鬼靈精怪......

之後,我聽到傻BB 同條靚仔講話 : 今晚仲要同老細(即係我)開會......睇戲,食飯就唔掂喇,不過飲野就無問題......仲叫佢10 點半係赫德道果間 XX BAR搵定位等佢(傻BB),佢(傻BB)走得會打比佢(條靚仔)......不見不散喎 ! 條靚仔信晒,返位做野......仲聽到條靚仔打返屋企話:今晚唔返去食飯......

於是我 SEND 左個MSN 問傻BB : BB 你搞乜呀 ?

傻 BB 答我 : he he ! 等睇戲,BUT 可能要拖你落水喎,傻佬......

放工果時,傻 BB 問我,今晚想去邊......我話唔駛理條靚仔咩 ? ......傻BB 話 : 唔駛住,夜D 先玩......於是我同傻BB 講,琴晚做左半次唔夠候......今晚要補番數......

於是我地拿拿臨,食左 D 野,就飛的去九龍塘上次去過果間異XX......入到房我地車左一陣同撫摸左一陣......跟住我地就除衫去個大浴缸度玩BODY MASSAGE,入浴缸前我摸左佢妹妹一下......嘩 ! 勁濕......浴缸度我地磨下磨下,就插入,黎左一次先......

跟住,我係床度勁乃佢妹妹同NIPPLE,又乃到佢咬晒唇......我真係好鍾意見到佢咬唇個樣,好HIGH 架......跟住佢都唔執輸,同我玩起69......然後坐上我度UN......做完第二次同訓左一陣之後,傻 BB 先記得條靚仔......於是佢打比條靚仔話:岩岩先同老細(即係我)開完會,仲有D 手尾做緊,唔黎啦......(係果陣時,我用左我硬硬地既細佬,插左入佢妹妹度,搞到佢 "呀" 一聲),果陣時都點幾兩點啦......

今朝,傻 BB 成朝係公司扮眼訓......條靚仔就好似好關心感,問呢樣問果樣......

條靚仔仲走黎問我:今晚可唔可以早D放JESSIE 走......我問條靚仔 : 做咩呀 ? 想溝我個ASSISTANT呀 ?

條靚仔答我話 : 係......
於是我話 : 盡量啦...... 條靚仔仲多謝我喎......
跟住條靚仔又走去約傻 BB 今晚飲野......傻BB 問我 : 去唔去好......我話 : 去......今晚到我出場......
今晚有野玩......

Update 20 June 2008

星期三 / 我SEND 左個MSN 比老板,同佢講: 大佬出事,要幫拖(表面上佢係我老板,但實際上佢係我相交左廿年既好朋友,所以私下我會叫佢做大佬......),老板問我 : 衰乜野......,於是我就將靚仔溝傻BB單野,一五一十講晒比佢聽......老板再問我 : 你想點 ? ...... 我話 : 我今晚需要一個場合,公告天下......老板話 : 諗清楚未 ? ...... 我話 : 清楚 ! ...... 老板答我 : 兄弟,欠我5000 ! ......

5 分鐘後,老板行出房門口......同大家講 : 上一季業績唔錯,同埋我有野要同大家講......所以我今晚想同大家飲杯野......跟住就指住傻BB 話 : JESSIE 今晚D 野,你負責ARRANGE ...... 跟住老板就死返入房......

之後,傻 BB 用MSN 問我 : 你兩兄弟係度玩緊乜野...... ?
我話 : 玩 "公告天下" ......
佢話 : 可以咩 ?
我話 : 係時候話晒比所有人知,你係 "阿嫂" !
佢話 : 邊個做你老婆呀......
我話 : 有人唔做呀 ? 感我落CLUB 是但搵個囉......
佢話 : 殺死你......
我話 : 等睇戲啦......最愛女主角......
佢話 : 錫晒你......

到左 7 點幾,成公司D 人出發去唱K(老板叫到,邊個敢唔去呀 ! ),包括傻BB 同條靚仔......我同老板就夜D 先到......10 點幾,我同老板出發去加州X,臨到門口前,老板同我講 : 一陣我會先開頭......你兩公婆自己玩埋下半場,仲有今晚張單你埋......我話 : OK !

上到去,傻 BB 坐左係中間,條靚仔就坐左係佢隔離......係到撩緊傻BB 講野......傻BB 見我黎到,即刻
示意我坐埋去,仲係耳仔邊同我講 : 點解禁遲架,條友仔好煩呀......於是我話 : BB 開工啦......跟住我就話 : 做乜禁凍架......然後二話不說感就除左件西裝比傻BB......傻BB亦都好自然感著住......跟住我再問傻BB : 邊杯酒係你架......傻BB指住其中一杯,我就拿果杯飲左一啖......傻BB又係好自然感,飲番同一杯......其他人無留意,但係我同傻BB 都FEEL 到條靚仔眼火爆......

跟住,老板講野,話 : 上個SEASON 公司生意唔錯,大家繼續努力......,公司又決定左會係南京同上海開分公司,成個PROJECT 會由阿SAM 處理......所以大家以後會小D 係香港見到阿SAM,除左某D 同事......最後,阿SAM 已經係6 月15 號,正式坐正做左我地公司既GM......所以今晚係由阿SAM 請客......跟住,我地繼再玩同唱歌......傻BB 又係耳仔邊同我講 : 點左隻合唱歌比你......我問傻BB : 乜野歌......傻BB 答我 : 中山美穗-果隻 "世界中の誰よりきっと(好比世上任何人)"..... 嘩 ! 正呀,傻BB 入埋戲囉......超好玩 !

音樂響起,SHOW TIME,我拖住傻BB 行去中間唱歌,係十指緊扣果隻......隻歌唱完,跟住我同傻BB......黎個情深一吻,唔只係吻,而係車輪......不過無平時果D 禁勁......全部人O 晒咀(除左老板......),跟住我話,你地成日問JESSIE : 係唔係拍緊拖 ? 我地依家答你地 : 係...... 佢男朋友係邊個 ? ......係我 ! ......我地已經一齊左一段時間......今次上大陸我會帶埋JESSIE 一齊去......傻 BB 怕羞,面都紅晒......跟住,我地又繼續玩......點零鐘,埋單散水......

果晚傻 BB 上左黎我屋企訓......因為我老豆老母又出左門......

一齊沖完涼,我地就訓......係床度,傻BB 話 : 你當住眾人面前錫我果一刻,依家仲記住......好感動 ! 好啦,你今晚感乖,等我服侍你啦.....跟住佢就開始錫我既~咀咀~NIPPLE~肚臍~細佬~旦旦......然後左上我度UN,UN 左一陣轉位男上女下,之後再轉位DOGGIE......完事 !

事後,傻 BB 話 : 今晚特別好FEEL,又FEEL 到我特別硬......

琴日/星期四,無乜特別......忙碌的一天,琴晚做完晒D 野返到屋企,都12 點幾......同傻BB 一齊沖完涼,上網傾左一陣計......就去訓覺啦......

傻 BB 琴晚又係訓得好甜,仲攬得我好實......

Update 23 June 2008

星期五 / 晏晝條靚仔走黎同我講 : 你要好好對JESSIE......如果唔係唔放過你 !

跟住我話 : 你係邊位 ? 你同緊邊個講野 ?

過左一陣,傻 BB 係MSN 問我:條友仔過黎同你講乜野呀 ?

我答傻 BB 話 : 無野,無聊野姐......

臨放工,見到條靚仔又走過去傻BB 果度......同傻BB 佢UP 一大輪野,但係傻BB 好似無乜彩佢......後尾,我聽到傻BB 好大聲感講 : 小朋友,唔好意為同我講過兩句野,就當自己係我男朋友先得架......我對男人要求好高架.......

好彩老板撇左姐,如果唔係就出事......

夜晚 / 傻BB 同左公司班C9 去左補倉(買BRA BRA 同UN UN),之後我地就約左公司D 同事飲野……因為D 同事話要同我地慶祝下喎……

11 點幾 / 落到去飲野既地方……先同D 同事打左個招呼( e ! 條靚仔都係度喎......),跟住傻BB 就拖住我隻手問我肚唔肚餓......我話 : 未食飯,於是傻BB就捉左我落樓下食雲吞麵......落到樓下我問傻BB : 乜野事,你明知我習慣空肚飲酒架......於是傻BB 同我講 : 條友仔好煩,夾硬要跟埋黎,仲成晚講你壞話,話你成日到去蒲,同埋成日都去滾......我話 : 以前既事黎啦,依家係點你知架......由佢講囉......但係傻BB話 : 我就係唔鍾意佢感樣講你......於是我話 : 收到,明白......一陣睇我表演......哈 ! 點解有人嬲都感靚既呢 ? ......傻BB 即刻笑返,於是我地就去食雲吞麵......

作者: st999631    時間: 2009-3-14 10:46

食完雲吞麵 / 返上去,點隻歌先......飲左一陣,有歌唱......(係大廳),唔好意思感多位,我有野同我女朋友講......歌聲響起......I was born to love you , With every single beat of my heart , Yes, I was born to take care of you , Every single day......全場依嘩鬼叫......唱完歌,又同傻BB 黎個濕吻......然後繼續飲酒......過左一陣,我同條靚仔講 : 小朋友,成晚啤得好行喎,做咩呀 ? 好唔妥我呀 ? 條靚仔答我 : 唔係呀......跟住我話 : 唔係 ? 唔係又成晚係我女朋友面前唱衰我 ? 條靚仔無聲出......跟住我再話 : 不過你講果D野,JESSIE 清楚過你呀 ! 傻仔 ! ...... 我又話 : 唔駛講感多野啦,呢度係飲酒既地方,我依家要同你玩飲酒......條靚仔 : UM......我話 : 做咩呀,淆底呀,唔駛驚喎,輸左唔會炒你喎......條靚仔即刻話 : 好呀......我話 : 岩聽......,叫WAITER : 一SET BLACK LABLE (3 支) + LOK 杯兩隻,唔該......於是我同條靚仔講 : 齋LITE,睇下邊過林先.......(其他同事到有勸話 : 大佬晚晚都飲,酒筲箕黎架......但係條靚仔火遮眼),終於7 杯幾,搞掂左條靚仔,不醒人事添…話Q之佢 ......跟住我地都埋單散水LU......

返到屋企,有小小醉醉地......入到浴室傻BB 服侍我,搞搞下扯旗添......於是LONG 高左佢一隻腳,插入......插左好耐先射......果晚我地玩裸睡......臨天光,酒氣過晒,細佬硬硬地,於是我鵑左入被窿度,乃傻BB個妹妹,乃到佢醒姓兼有反應,濕濕地......想插入果陣時,佢要食我腸腸,食左一陣......細佬好硬,佢坐左上黎UN......MORNING Q 之後,我地再訓左一陣,跟住返工......

星期六 / 上晝去左SITE,下晝返到公司......傻BB 同我講 : 條靚仔唔敢再煩佢啦......夜晚約左屋企人食飯,無乜特別野發生......

Update 24 June 2008

星期日,我地訓到點幾鐘,起身食左D 野......跟住一齊上網吹左一陣水,睇到阿花既留言話 : 同男友仔有D 散散地......,我地都有D 可惜......,傻BB 問我 : 我地會唔會變成感架......我話 : 放心,我會盡力做到白頭偕老......傻BB 甜絲絲...... 傻 BB 果晚又係訓得好甜,仲攬得我好實......

琴日 /星期一,真係好忙,臨放工,傻BB 同我講:話約左D 朋友仔食飯,問我有無興趣......我話:唔得啦,好多野要做呀,仲要計BUDGET 呀......於是傻BB 話:不如唔去食飯,陪你吖......我話:唔好,你好耐無見過你D 朋友喇,去食飯啦......食完CALL 我黎接你啦......

10 點幾/傻BB 打比話:依家食完飯,同D 朋友仔行陣街,然後會自己返屋企,係屋企等我(10 點幾仲有乜野街行呀......其實佢係唔想我走黎走去......BB 低錫),於是我繼續做野......

差唔多兩點/做晒D 野,搭車返屋企......返到屋企都成3 點啦......見到傻BB 訓左係梳發度,所以我閂門閂得好細聲,靜靜地坐左係佢身邊陪佢訓......我成晚無訓,望住身邊呢個女人......係度諗......原來我出黎玩左感多年,要既竟然唔係一 D 璀璨浮華,紙醉金迷既生活......要既原來只係好簡單地每日見到自己心愛既女人,係屋企等我返去......傻BB,我愛你呀 !

BB 希望你比多兩年時間我,等我完成對老板既承諾......到我功成身退既時候,我會送一份大禮比你,將SAM 嫂呢個名函,正正式式送比你......

作者: st999631    時間: 2009-3-14 11:15

*** Part 2 / ***

作者: 小鈦炮    時間: 2009-3-14 11:22

作者: st999631    時間: 2009-3-14 11:26

OK...幾好,不過就無咩野時間寫野lu:smile_35:
引用:
原帖由 小鈦炮 於 2009-3-14 11:22 AM 發表
正呀,Sam 哥最近點呀?

作者: jimmykss    時間: 2009-3-14 11:30

作者: st999631    時間: 2009-3-14 11:31

又長又硬
引用:
原帖由 jimmykss 於 2009-3-14 11:30 AM 發表
咁Q長架...死佬

作者: jimmykss    時間: 2009-3-14 11:35

作者: st999631    時間: 2009-3-14 11:39

搞番軟佢囉
引用:
原帖由 jimmykss 於 2009-3-14 11:35 AM 發表

睇到我條頸硬晒

作者: cyruski    時間: 2009-3-14 11:43

作者: king1919999    時間: 2009-3-14 11:46

作者: MISSSEX    時間: 2009-3-14 11:52

yoyoyoyoyo~!!!!!!!!!!!
sam豬~~~~~~~~~~

作者: Kerokeroro    時間: 2009-3-14 11:54

作者: manppp2004    時間: 2009-3-14 11:59

引用:
原帖由 st999631 於 2009-3-14 11:26 AM 發表
OK啦...幾好,不過就無咩野時間寫野lu:smile_35:
幾時結婚AR
作者: st999631    時間: 2009-3-14 11:59

引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-14 11:52 AM 發表
yoyoyoyoyo~!!!!!!!!!!!
sam豬~~~~~~~~~~

作者: st999631    時間: 2009-3-14 12:01

OK啦...岩岩落機 :smile_35:
引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-3-14 11:54 AM 發表
Hi Bro Sam n Sam 嫂,

How are you?

作者: st999631    時間: 2009-3-14 12:02

D啦:smile_35:
引用:
原帖由 manppp2004 於 2009-3-14 11:59 AM 發表

幾時結婚AR

作者: Kerokeroro    時間: 2009-3-14 12:02

作者: st999631    時間: 2009-3-14 12:07

真係無時間啦...不過家陣我地會入吹水區多:smile_35:
引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-3-14 12:02 PM 發表

Good to have your post again!

Sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Sweet!

作者: henry98741    時間: 2009-3-14 23:26

作者: lazycute    時間: 2009-3-15 00:12

作者: CCandy    時間: 2009-3-15 00:46

原來...sam哥哥
作者: gum717    時間: 2009-3-15 01:23

唔睇都要支持下啦..............:smile_40:

更何況咁正..........
作者: bb920    時間: 2009-3-15 03:11

:smile_41: SAM哥,你同花姐都失踪好耐?:smile_45: :smile_45: :smile_45:
作者: lipailam    時間: 2009-3-15 03:25

作者: 迪拉''回樂    時間: 2009-3-15 05:51

sam哥 出post...  長到呢 .. :smile_27:

support 啦~~ :smile_30:
作者: jessiensam2008    時間: 2009-3-15 22:03

作者: 阿悟    時間: 2009-3-16 00:37

作者: lostergundam    時間: 2009-3-16 00:50

原來g前睇過 , 不過番睇都好正 , 仍然係佢嗎?
作者: shingo_12    時間: 2009-3-16 01:33

作者: x333x    時間: 2009-3-16 05:04

3哥回歸.....
作者: st999631    時間: 2009-3-16 09:46

...BB你越來越鬼靈精怪:smile_30:
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2009-3-15 10:03 PM 發表
支持支持支持

作者: st999631    時間: 2009-3-16 09:48

我無失蹤...不過多數去吹水區姐...阿花就無見好耐LU
引用:
原帖由 bb920 於 2009-3-15 03:11 AM 發表
:smile_41: SAM哥,你同花姐都失踪好耐?:smile_45: :smile_45: :smile_45:

作者: st999631    時間: 2009-3-16 09:49

當你搵到真心所愛...你都會變
引用:
原帖由 henry98741 於 2009-3-14 11:26 PM 發表
講真...睇左咁耐
覺得有種浪子回頭金不換既感覺:smile_40:
由無腳既雀仔做返有腳既雀仔:smile_35:
看來她對你很大影響:smile_13:

作者: st999631    時間: 2009-3-16 09:51

仍然是:smile_34:
引用:
原帖由 lostergundam 於 2009-3-16 12:50 AM 發表
原來g前睇過 , 不過番睇都好正 , 仍然係佢嗎?

作者: st999631    時間: 2009-3-16 09:51

生橋生橋
引用:
原帖由 x333x 於 2009-3-16 05:04 AM 發表
3哥回歸.....

作者: nick`    時間: 2009-3-16 09:59

作者: ykdeng0064    時間: 2009-3-16 12:38

好正呀~再寫落去啦~真係好正!!!
作者: meibbq    時間: 2009-3-16 12:49

作者: Kerokeroro    時間: 2009-3-16 14:39

作者: Serrano.J    時間: 2009-3-16 14:58

作者: Tony040131    時間: 2009-3-16 15:29

作者: st999631    時間: 2009-3-16 17:18

有時間先算啦:smile_35:
引用:
原帖由 ykdeng0064 於 2009-3-16 12:38 PM 發表
好正呀~再寫落去啦~真係好正!!!

作者: st999631    時間: 2009-3-16 17:19

Hello,好耐無見,得閒入吹水區玩下啦
引用:
原帖由 meibbq 於 2009-3-16 12:49 PM 發表
Sam 哥:我路過同你 say 個 hi 先:smile_15:

作者: st999631    時間: 2009-3-16 17:21

佢好好...得閒入黎吹水區玩下啦:smile_35:
引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-3-16 02:39 PM 發表

Dear Sam So,

How are you?

Long time no see ar^^!

作者: st999631    時間: 2009-3-16 17:23

喊乜鬼野姐18豬...你依家唔係同我同BB日日都見咩
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-3-16 02:58 PM 發表
雖然之前都睇過, 但再睇多次都係想喊:smile_24: :smile_24:

作者: st999631    時間: 2009-3-16 17:24

多謝Tony兄:smile_35:
引用:
原帖由 Tony040131 於 2009-3-16 03:29 PM 發表
樓主好耐無見,睇返你的事先醒返係你添.
祝你同你gf白頭到老啦.

作者: bcm    時間: 2009-3-16 20:54

sam哥出post!!力撐呀~:smile_38:
好正!!:smile_38: :smile_38: :smile_38:
作者: jessiensam2008    時間: 2009-3-17 09:47

作者: lostergundam    時間: 2009-3-17 10:46

早晨呀:smile_38:
SAM 嫂
恭喜你同SAM哥呀:smile_38:
作者: st999631    時間: 2009-3-17 14:03

是日到一到:smile_30:
作者: jessiensam2008    時間: 2009-3-17 14:09

作者: bee_1437    時間: 2009-3-17 15:26

作者: 甜蜜情人    時間: 2009-3-17 15:36

作者: 我係邪流丸    時間: 2009-3-17 23:42

作者: G_yan    時間: 2009-3-18 00:49

作者: x333x    時間: 2009-3-18 02:04

sam哥請再一次將這裡人氣推高吧!
作者: raymond54321    時間: 2009-3-18 09:12

作者: st999631    時間: 2009-3-18 09:52

報到:smile_38:
作者: 甜蜜情人    時間: 2009-3-18 09:53

作者: 行行企企食飯2味    時間: 2009-3-18 09:57

作者: st999631    時間: 2009-3-18 09:57

早晨
引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-18 09:53 AM 發表

早晨sam哥~~~~~~:smile_38: :smile_38:

作者: st999631    時間: 2009-3-18 09:58

禁埋推薦吖唔該
引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-3-18 09:57 AM 發表
老餅出post一定要支持下先   

作者: 行行企企食飯2味    時間: 2009-3-18 09:59

作者: 甜蜜情人    時間: 2009-3-18 09:59

作者: st999631    時間: 2009-3-18 10:03

生橋
引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2009-3-18 09:59 AM 發表

禁左喇,驚比人說我們種票,所以唔講:smile_44: :smile_44:
引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-18 09:59 AM 發表

已經禁左~~~~:smile_34:
真係好好睇呀~~~~睇到喊呀~~~~:smile_40:

作者: bb920    時間: 2009-3-18 10:16

:smile_40: sam哥早晨:smile_40:
作者: st999631    時間: 2009-3-18 10:26

早晨
引用:
原帖由 bb920 於 2009-3-18 10:16 AM 發表
:smile_40: sam哥早晨:smile_40:

作者: yeung100    時間: 2009-3-18 10:43

作者: wcday    時間: 2009-3-18 10:55

作者: roby0821    時間: 2009-3-18 10:58

作者: Serrano.J    時間: 2009-3-18 12:40

作者: touchit    時間: 2009-3-18 13:46     標題: 回覆 1# 的帖子

作者: st999631    時間: 2009-3-18 17:23

太陽落山,蒲一蒲頭
再去開會:smile_45:

作者: st999631    時間: 2009-3-18 20:57

等緊BB電話...:smile_45:
作者: ryu106    時間: 2009-3-18 21:25

作者: ryu106    時間: 2009-3-18 21:26

作者: st999631    時間: 2009-3-18 21:29

上左大陸做野...等緊佢電話,上去深圳接佢:smile_35:
引用:
原帖由 ryu106 於 2009-3-18 09:26 PM 發表

去左行街ar佢?

作者: ryu106    時間: 2009-3-18 21:33

作者: chaklauyuen2007    時間: 2009-3-19 01:56

作者: st999631    時間: 2009-3-19 11:32

早晨:smile_27:
作者: cc98    時間: 2009-3-19 12:11

好sweet呀:smile_40:

支持你依個好男人!!
作者: jessiensam2008    時間: 2009-3-19 12:49

作者: jessiensam2008    時間: 2009-3-19 14:14

作者: chaklauyuen2007    時間: 2009-3-19 16:42

作者: tammW    時間: 2009-3-19 16:48

ooooh ! good !
作者: 無所不談    時間: 2009-3-19 17:35

作者: st999631    時間: 2009-3-19 17:47

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2009-3-19 02:14 PM 發表
食完飯飯,各位午安
問我那感情線 它分開幾個叉
唯獨你這一條線 拋離各人吧
但你那感情線 那轉折覆雜嗎
我只是某段時間過路嗎

但我早預備了火把 亦買好風扇
不打算再玩兩日就回家 若果要愛護你
尢如全日制學位這數年時間 我花

談情如若有獎 我該得到金獎
全年大考小考通過了 只要你頒獎
唯求付合理想我會挑戰逐級上
題材仍合四季 我冬暖夏涼
難道你可不愛上

若有我的雄抱 冬天該不太差
回避到我的懷裡 等待雪溶吧
若有我當屏障 放暑假不用怕
無上裝八月還會怕熱嗎

唯你早預備了冬衣 亦買好水著
不打算散心兩日就回家 若果要照料你
尢如全日制值班一世人陪你 好嗎

誰人男朋友比得上
那裡有這種清福可以享
值得你鼓掌

談情如若有將 我該得到金將
嚴寒酷鼠體溫的變化 請與我分享
情人如若你想 你會一世被供養
旁人比忙著轉季 我冬暖夏涼
來讓你專心愛上

http://www.youtube.com/watch?v=NYwg2-VLkmE

BB...好聽嗎?
作者: hh51    時間: 2009-3-19 18:01

作者: heaethan    時間: 2009-3-19 18:24

goodluck man, hope u hv more new post la, thx
作者: jessiensam2008    時間: 2009-3-19 18:27

作者: yuuko_wang    時間: 2009-3-19 18:49

作者: st999631    時間: 2009-3-19 20:54

蕃薯...我返黎啦
引用:
原帖由 yuuko_wang 於 2009-3-19 06:49 PM 發表
sam哥嫂嫂我來也:smile_38: :smile_30: :smile_30:

回完慢慢細味 :smile_47: :smile_47:

作者: st999631    時間: 2009-3-20 09:58

早晨:smile_38:
作者: CCandy    時間: 2009-3-20 10:38

引用:
原帖由 st999631 於 20-3-2009 09:58 發表
早晨:smile_38:  
有無近期發生既事呀 :smile_04::smile_04:
作者: st999631    時間: 2009-3-20 14:12

有呀.......近排你地咪日日都見我囉
引用:
原帖由 CCandy 於 2009-3-20 10:38 AM 發表

有無近期發生既事呀 :smile_04::smile_04:

作者: MISSSEX    時間: 2009-3-20 15:17

YO~~~~~~~~~~禾奶喇
作者: st999631    時間: 2009-3-20 15:23

19豬...仲笠唔垃我架
引用:
原帖由 MISSSEX 於 2009-3-20 03:17 PM 發表
YO~~~~~~~~~~禾奶喇

作者: MISSSEX    時間: 2009-3-20 15:24

引用:
原帖由 st999631 於 2009-3-20 03:23 PM 發表
19豬...仲笠唔垃我架

我幾時講過唔笠你

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)